Анализи

Скъпи приятели,

Имам удоволствието да ви представя обновените услуги. Начинът ми на работа се промени. Основната форма на общуване с мен е живата консултация или нейният скайп вариант, ако не можете да дойдете на живо в офиса в София. Писмените анализи се изготвят само по моя преценка и то след жива консултация. Без да съм се запознал с родовата ви енергия и без да познавам рождената ви карта на живо, няма да изготвям писмени анализи. Самите те отнемат много време и когато ги поръчвате, ще ви помоля да сте максимално търпеливи. Най-бързият и лесен вариант за контакт с мен е живата консултация. И сега малко за писмените анализи - те са разделени на няколко категории, като се включват и живи консултации с цел да съм ви максимално полезен. Тези консултации са насочени основно към изследване на родовата ви енергия. Това се налага, тъй като често родовата енергия може да е по-силна от личната ви воля и да ви тласка в посока, от която не можете да се измъкнете. Тогава рождената ви карта или не работи или работи на своя минимум. Точно това проверяваме на живите консултации. Независимо, че виждате изброени писмените анализ, те не са предлагат, ако не сте били на жива консултация и аз не съм преценил, че те са важни за вас.

Искам още един път да подчертая, че моята работа е по-скоро аналитична, а не прогностична. Аз мога да ви помогна да видите една ситуация отстрани, да ви дам съвет и да ви кажа какъв е потенциала според астрологията. Аз не мога да взема решението вместо вас.

Възприемайте работата ми като психологична помощ, което може да ви бъде оказана в трудни моменти, като към това се прибавя и елемент на поглед в бъдещето.

Не възприемайте работата ми като гледане, гадателство и отговор на битови и ежедневни въпроси. Аз не назовавам събития, аз говоря за процеси и начина, по който да минете през тях по най-успешния и позитивен начин за самите вас.

Целта на моята работа е да ви дам една алтернативна гледна точка като външен наблюдател, който не ви познава, а вие решавате дали ще се съобразите с нея. За да ви бъда напълно полезен, аз работя само по мейл и живи срещи няма. Изключение прави само регресията.

Ако, след като сте се запознали с моите услуги, всичко ви се струва много интересно, но все пак имате само един въпрос и той е :"кога ще се оженя?", това означава, че аз не съм правилния човек за вас.

Аз лично вярвам, че няма човек, който би искал да чуе за себе си негативна дългосрочна прогноза, в която да няма съвети и решения. Дългосрочните прогнози предполагат събития, които се случват на базата на много решения - лични и чужди и подредбата на много събития, които не винаги зависят от вас. Затова и трудно може да се даде съвет за събитие след 10 години, най-малкото защото ще сте различни хора тогава и ще реагирате по различен начин. Поради тази причина прогнозите при мен са за период от една година и анализират близки събития, върху които може да се влияе и да се коригират.

Единственият прогностичен анализ това е прогнозата. Тя също не се изготвя по класически начин. Аз мога да ви кажа каква е тенденцията в живота ви и да ви помогна да направите избор, но не мога да го направя вместо вас и да ви кажа точно и конкретно какво ще се случи. Вярвам, че е по-добре да знаете възможностите за действие и да решите как да действате, отколкото да ви рамкирам в един вариант.

Анализите се изготвят според натовареността на графика. Повече информация за начина на работа, сроковете на изготвяне и стойността на услугите ще получите при лично запитване. Начинът ми на работа също се променя постоянно и се развива, затова е възможно информацията в сайта да е противоречива, просто защото не съм в променил. Най-актуална информация ще получите, когато се свържете лично с мен.

Ще се радвам да отговоря на въпросите ви, свързани с услугите, които предлагам.

Хули Леонис

Писмени анализи:

1.Психологичен портрет

1.Психологичен портрет

Това е първата логична стъпка при консултацията с един астролог. Подробен анализ на вашата личност.
2.Анализ на родовата история

2.Анализ на родовата история

Този анализ вече се извършва като начална стъпка от общуването с мен. Той се осъществява или като жива среща или като скайп консултация.
3.Кармичен анализ

3.Кармичен анализ


Този анализ се свързва с основната цел и задача в този живот; задължителните уроци, които трябва да научим.
4.Цялостен подробен хороскоп

4.Цялостен подробен хороскоп

Tова не е отделен анализ. Това са първите три анализа- психологичен портрет, анализ на родовата история и кармичен анализ

Кратко описание на писмените анализи

1Психологичен портрет
Това е първата логична стъпка при консултацията с един астролог. Подробен анализ на вашата личност.
Тълкуване на рождения ви потенциал – заложбите, положителните и негативните характеристики на личността. Анализ на това, което ни е дадено и това, което трябва да се постигне с усилия. Анализ на правилната посока на личностно развитие.
Това е едно ново запознаване със самите вас.
2Анализ на родовата история
Този анализ е важна стъпка от процеса ви на самоопознаване.
Препоръчително е това да е първата стъпка от нашето общуване, която да се реализира чрез жив контакт - консултация или по скайп.
Целата е да се анализира какво се случва преди раждането ви, откъде идвате и какви програми са стартирани в рода ви.
Дава информация за родовата и семейната ви карма и качествата, които носите от близките си.
3Кармичен анализ
Този анализ се свързва с основната цел и задача в този живот; задължителните уроци, които трябва да научим. Включва подробно тълкуване на всички кармични показатели в картата ви.
Един от най-важните, сериозни и интересни анализи. Анализ на задачите в живота – тези, с които трябва да се справим независимо дали ни харесва или не. Това са задачите, които водят до развитието на личността в правилна посока и ни придържат към правилния път на нашето развитие като индивидуална личност. Често това са сферите, от които бягаме, защото нямаме опитност и не са ни познати, те ни плашат.
Само успешното справяне с тях обаче може да ни доведе до т.нар „пълно щастие” и хармония със самите нас. Анализ, в който се проследява връзката ви с миналите животи.
Преценете за себе си до каква степен се интересувате и вярвате в миналите животи, преди да се спрете на този анализ.
4Цялостен подробен хороскоп
Това не е отделен анализ. Това са първите три анализа- психологичен портрет, анализ на сферите на живота и кармичен анализ, изготвени самостоятелно и независимо един от друг, защото те, събрани заедно, дават представата за цялостен хороскоп.
Цената е за три анализа.

Прогностични анализи:

Кратко описание на прогностични анализи

1Прогноза за една година
Определяне на основните събития и тенденции за период от 12 месеца както в събитиен план, така и като емоционално изражение.
Конкретността на прогнозата зависи единствено и само от конкретността на въпросите ви. Това е единственият прогностичен анализ сред услугите.
Повече за прогнозата можете да прочетете тук, съветвам ви да го направите.
2Прогноза "Къде да посрещна рождения си ден?"(ново)
Това е допълнителна услуга към прогнозата за 12 месеца, която ни позволява да направим план за себе си по отношение на новата година, която започва след рождения ни ден.
Имаме възможност да облекчим годината си, в случай че тя се очертава трудна, ако посрещнем рождения си ден на друго място. За тази цел вие трябва да ми споделите възможни градове, в които можете да бъдете на рождения си ден.
Освен това трябва да ми споделите какво искате да се промени. Трябва да споделя, че негативната енергия, от която бягате, няма да изчезне, а вие просто ще я преместите в друга сфера.
Съветвам тази услуга да не се прави с всяка прогноза, а само от хората, които усещат, че нещо много голямо и важно им предстои.
3Кармична прогноза
В този анализ се използва следача на кармата Сатурн и се анализират неговите цикли във вашия живот.
Сатурн бележи края на всеки етап от живота ни – детство, зрялост, старост.
Всяка една стъпка на Сатурн в картата ви дава различни ниво на съзнателност и различни предизвикателства. Този анализ е един допълнителен коз, който получаваме за да знаем как да си направим план и да знаем с какви параметри на собствената ни личност трябва да се справим. Този анализ носи в себе си както идеята за прогноза, така и тълкува вашата карма.
Този анализ формулира основната трудност в живота ви, проследява как се учите да се справите с нея и ви дава алтернативи за справяне. Анализът включва синтезирана дългосрочна перспектива по отношение на кармата в рамките на идните 6-7 години и събитията, които може да очаквате по отношение на научаването на кармичните уроци.
Анализът включва и синтезирана краткосрочна прогноза за една година, в която се акцентира над предизвикателствата пред вас, които предстоят в непосредствено близко бъдеще.
Повече за тази услуга можете да прочетете тук.

Анализи на взаимоотношенията:

Кратко описание на анализи на взаимоотношенията

1 Анализ на взаимоотношения
Подробен анализ на взаимоотношенията между двама души било то любовни или професионални.
Напътствия за успешно водене на тези отношения чрез подчертаване на силните страни и предупреждение къде трябва да се внимава повече.
Изключително важен анализ за всякакъв тип дълготрайни партньорства.
2Обучителна астрология за родители
Метод, специално предназначен за родители, даващ подробна информация за взаимоотношенията на детето с всеки един от родителите.
Информира какви са дарбите на детето, какво в характера му трябва да бъде толерирано и какво контролирано.
Дава информация как отношенията между дете и родител могат да бъдат отлични.
3Анализ на родителския модел
Искате ли да опознаете собствените си родители и да разберете истината за тях.
Искате ли да разберете мотивацията им да действат по един или друг начин. Това е анализ за хора, които искат да опознаят себе си, опознавайки родителският си модел, който е и най-важен в живота.
Това е един анализ, който развенчава митичния образ на родителите. Дават се конкретни съвети как да се справите с този модел или как точно да действате по отношение на родителите за да постигнете желаната хармония.

Анализи на сферите на живота:

Тези анализи обръщат внимание на определени сфери от живота ви и дават задълбочен прочит на тях. Горещо съветвам всички, които имат конкретни проблеми в дадена сфера да си изберат от тези анализи. Тези анализи са много по-детайлни и много по-задълбочени, защото са концентрирани само в една основна сфера. Анализира се подробно сферата, както и настоящите тенденции в живота ви, свързани с тази сфера. В тези анализи има краткосрочна прогноза (близката една година), в която се анализират основните тенденции за вас в избраната от вас сфера.

Кратко описание на анализи за сферите на живота

1 Анализ на сферата на любовта и взаимоотношенията
Този анализ дава информация как е поставена темата за любовта в живота ви. Дава отговор на въпроса: „ Какво е за вас любовта?” Акцентира над положителните аспекти на любовта, както и на предизвикателствата, с които ще се сблъскате.
Също така дава съвети как да оптимизирате собствения си характер, как да опознаете емоциите си и как да се чувствате по-добре в кожата си.
Към анализа има и кратка прогностична част, която се простира до година наред и е ориентирана към емоционалната сфера.
2Анализ на сферата на професионалния живот, кариерата и социалните постижения
Този анализ ще ви даде много по-голяма яснота по отношение на собствените ви способности за реализация в социален план, в сферите на работата и кариерата.
Той ще анализира способността ви да поемате отговорност, общуването ви с другите и целите ви в социален план. Ще ви даде и насоки каква би била най-подходяща посока и среда за вас по отношение на социалното и професионалното ви развитие. Той няма да ви цитира конкретна професия, а ще ви каже как да насочите енергията си коя е правилната посока за вас.

Към анализа има и кратка прогностична част, която се простира до година наред и е ориентирана към сферата на работата и кариерата.
3 Анализ за успешните социални контакти
Този анализ дава информация какъв тип човек сте, какво ви радва в социалните контакти и какво не. Анализира това, което ви блокира при една комуникация и дава съвети как да се справите с тези блокажи.
Акцентира над положителните страни в характера ви и как дори от трудностите в него да извлечете полза и да ги използвате по отношение на добрата социализация.
Този анализ обръща внимание на всички контакти с приятелите, с колегите, с шефовете, с хората в живота ви, които не са част от вашето семейство.
4Анализ на блокажите в интимен план
Блокажите в интимен план често са както емоционални, така и сексуални, а много често тези две сфери са дълбоко свързани.
Проблемите се появяват, когато не знаем как да се отнасяме към партньора ни, а също така и не знаем как да изискаме правилното отношение към самите нас.
На помощ идва този анализ. Често при него са необходими и данните на партньора, за да се направи една по-добра оценка на ситуацията и да се дадат правилите съвети.
5Анализ на емоционалното здраве
Вече знаете, че емоционалното ви здраве е свързано директно с физическото. Неразположенията от единия свят се отразяват на другия.
Ако имате някакви физически неразположения, с които не можете да се справите и лекарствата не помагат, може да получите моментна анамнеза на емоционалния ви свят и емоционалния ви баланс и да откриете отговори, които не може да намерите на физическо ниво.
6Анализ на най-тъмната и най-светлата страна на характера ни (ново)
Всеки един от нас носи опитност от минали живот, която трябва да отработи в настоящия. В миналите животи сме натрупали много както негативна, така и позитивна карма.
Този анализ дава информация точно за това. Дава информация за тези сфери, в които многократно сме грешали, изпитвали сме трудности и сме натрупали нелека карма, която трябва да отработим.
Дава информация и за това, което сме научили като сила, като мъдрост и като позитивно познание. Точно то ще ни помага много в този живот и ще ни дава сили.
Това е анализ, който ни казва с какво трябва да бъдем особено внимателни и какви грешки да не повтаряме, както и ни дава информация каква е силата ни и каква енергия трябва да продължим да развиваме в този живот.
Този анализ тълкува позициите на Лили и на Селена в картата ни, както и тяхното движение. Дава краткосрочна прогноза и набелязва най-важните моменти, свързани с движението на тези Луни.

Анализите, без които не може:

1. Проверка на часа на раждане (ректификация)

1. Проверка на часа на раждане (ректификация)

Откриване на точния час на раждане чрез астрологическа проверка.
2. Избор на дата за важно събитие в живота

2. Избор на дата за важно събитие в живота

Избор на най-подходяща дата за брак, сключване на сделка, раждане на дете, нова голяма материална придобивка, т.н.
3. Избор на името на дете/ консултация при смяна на името

3. Избор на името на дете/ консултация при смяна на името

Всяко едно име носи своята вибрация – тя може да бъде както положителна спрямо човека, така и да му създава трудности.
4. Релокационен анализ

4. Релокационен анализ

Това е анализ за всеки, които планира да се премести да живее в чужда страна.

Кратко описание на анализите, без които не може

1Проверка на часа на раждане (ректификация)
Откриване на точния час на раждане чрез астрологическа проверка.
Това е най-важната стъпка при консултация с астролог, защото само точният час дава правилен анализ и прецизна прогноза.
Часът може да бъде открит САМО ако разполагате с ориентировъчен час на раждане.
2Избор на дата за важно събитие в живота
Избор на най-подходяща дата за брак, сключване на сделка, раждане на дете, нова голяма материална придобивка, т.н.
3Избор на името на дете/ консултация при смяна на името
Всяко едно име носи своята вибрация – тя може да бъде както положителна спрямо човека, така и да му създава трудности.
Името е като етикетът, който родителите поставят при раждането и след това бележи детето за цял живот. Важно е да се съобрази вибрацията на името с особеностите на характера на детето.
Това може да се направи дори и само с датата на термина. Освен това този анализ е и за хора, които по една или друга причина искат да сменят името си.
4Релокационен анализ
Това е анализ за всеки, които планира да се премести да живее в чужда страна.
Всяка една страна и място носят своя собствена енергия, която може да е благоприятна за вас, а може и да ви носи предимно трудности.
Този анализ ви дава информация по какъв начин ще ви се отрази промяната, кои качества ще се засилят при вас и кои могат да бъдат подтиснати.
Същият анализ може да се направи и за важни пътувания и екскурзии.

Консултации на живо (ново)

От срещите с вас разбрах, че астрологията може да е полезна до един момент, давайки необходимата информация, но след това идва и моментът на осъзнаване и отработване на тази информация, за което ще мога да съм ви полезен.

Живите консултации са насочени към изследване на родовата ви енергия. Това е първата важна крачка, преди да преминем към астрологията, Понякога заплитанията, които идват от рода и семейството, са толкова големи, че рождената ви карта може и да не работи.

Живата консултация е препоръчителната първа стъпка от нашето запознанство. Ако не ви е удобно да дойдете на жива среща в София, то можем да говорим и по скайп.

Моята работа не е предсказателна. Аз говоря за тенденции, а не за събития, именно защото вярвам в мъдростта на вашата душа и не бих искал ю да я лишавам от възможността й за избор. Вярвам, че мога да ви подскажа как да използвате енергията на момента, а не да ви кажа какво ще се случи и по този начин да ви огранича като избор.

Ще обсъждаме как да отработите собствената си енергия, как да преминете през живота си по-лесно и как да сте по-щастливи.

Приемете работата ми като психологическа помощ, която се базира на астрологията, а не на гадание.

За повече информация и записване можете да използвате xyli.leonis@gmail.com , както и страницата във фейсбук https://www.facebook.com/xyli.astro/ .

Очаквам ви и до скоро!