За мен

Астрологията е като гравитацията. Не е нужно да вярваш в нея,
за да знаеш, че действа.Всеки ще повярва на това твърдение след лична среща с мен. Астрологията за мен е не само работа, тя е призвание и смисъл на живота ми.

Желаете астологична консултация?

ПИШЕТЕ МИ

Няколко думи за мен


Консултациите ми са на базата на класическата астрология, която изучавах като висше образование в Академията по астрология в Москва. Тези знания аз надграждам с големия си опит и личните изследвания, които съм правил в изминалите години.

Към астро анализа добавям елементи от психологията, от социалното конструиране на пола, позовавайки се и на силната си интуиция. Чрез астрологията давам информация за важните събития в живота на човека и най-вече за това как да действаш успешно, когато те се случат.

Специализирал съм се в сферата на винаги актуалната и важна в живота на всеки човек тема за взаимоотношенията – партньорски взаимоотношения, отношения родители-деца и връзката на човека със самия себе си

Във всеки един момент от живота си ние си взаимодействаме и това е основната ни дейност, затова ясното разбиране и правилната ни комуникация със заобикалящия ни свят и със самите нас е в основна за един щастливия живот.

Друг важен аспект от дейността ми е свързан с консултиране в сферата на личносттната реализация и така нашумялата тема за намирането на личното призвание – дейността, в която всеки човек намира пълната си реализация и която му носи удовлетворение и радост.

Академичното ми полиезично образование ми дава възможност за лични консултации и семейни консултации на английски, испански и френски език.

Книгите, които пиша

Астрология за родители


"Родителството е една много приятна, но и много отговорна задача. Когато се изправите пред началото на едно ново съществувание в отговорната роля на родител, е важно да сте наясно с предизвикателството, което посрещате. Тази книга ще ви помогне да опознаете по-добре детето си и да изградите по-добър подход към него, да осъзнаете неговите специфични нужди и потребност, които често могат да се различават от вашите. Ако откриете правилния път към вашето дете, това ще ви помогне да общувате с него по-лесно и по-пълноценно, да сте му в по-голяма полза."

Вижте видео представяне

Книгата може да бъде открита по книжарниците, а за тези, които не искат да се разхождат дотам, могат да си я поръчат онлайн.

ПОРЪЧАЙ КНИГАТА


Пътят на душата през зодиака


Пътят на душата в дванайсетте зодиакални знака се свързва с различни стъпки от еволюцията на душата, които ни дават различни уроци. Позицията на астрологията е на много високо духовно и интелектуално ниво. Човек трябва да бъде готов да научи истината за себе си и да разбере, че действително душата следва определен път. Настоящата книга ще ви разкрие всичко за енергията на зодиакалния знак и посоката, която е поела душата ви. Това не е умението, което владеете, а което трябва да развиете в настоящия живот, за да сте щастливи. Предстои ви едно вълнуващо пътуване в най-ценната езотерична наука за тайните знания – астрологията.

Вижте видео представяне

Книгата може да бъде открита по книжарниците, а за тези, които не искат да се разхождат дотам, могат да си я поръчат онлайн.

ПОРЪЧАЙ КНИГАТА


Луната – нашата истинска същност


„Луната – нашата истинска същност“ е наръчник по себепознание, който дава на читателите астрологични знания, свързани с истинската им личност. Книгата повдига завесата над тайните на Луната в хороскопа на всеки човек, отговаря на въпроса защо не се припознаваме в зодиакалния си знак и отваря вратата към нови аспекти на личността ни, за които не сме подозирали до момента.

Вижте видео представяне

Книгата може да бъде открита по книжарниците, а за тези, които не искат да се разхождат дотам, могат да си я поръчат онлайн.

ПОРЪЧАЙ КНИГАТА


Уроците на Сатурн


Настоящата книга ни разкрива какви са уроците на Сатурн – планетата, която свързва в живота ни миналото с настоящето и бъдещето. Припомня ни какво не сме научили, както и какво трябва да научим, за да сме щастливи в бъдеще. Без да се изправим пред уроците на Сатурн и да се справим с тях, ние няма как да сме щастливи. Само че има едно условие – за да можем да се справим с тези уроци, ние трябва да сме зрели, мъдри и да сме овладели страховете си. Не успеем ли да направим това, Сатурн ще бъде най-голямото предизвикателство в живота ни. Успеем ли обаче, тогава ще се насладим на зрялото и заслужено щастие и ще се възхищаваме на собствената си сила. В този том има както застъпено астрологичното познание, така и елементът на изследването на родовата енергия. Книгата е незаменим спътник на всеки човек в процеса на опознаването на себе си.

Вижте видео представяне

Книгата може да бъде открита по книжарниците, а за тези, които не искат да се разхождат дотам, могат да си я поръчат онлайн.

ПОРЪЧАЙ КНИГАТА

Имам редовни публикации за различни онлайн издания и съм част от екипа на сутрешния блок на БНТ