Енергията на новото начало

04-10 Април

Изключително силна нова конструктивна енергия ще ни връхлети тази седмица с новолунието в знака на Овена. Това е перфектният момент за ново начало, за един нов старт и готовност да се отворим към новата енергия.


Овен –много силна и позитивна ще е енергията за вас през тази седмица. Ще можете да реализирате успешно плановете си. Ще можете да се захванете с нови начинания. Ще се чувствате смели и уверени в себе си.


Телец –има много голяма вероятност през тази седмица самочувствието ви да бъде погалено и това да ви накара да се чувствате много добре. Има голяма вероятност работата ви да бъде оценена положително и да получите както морална, така и финансова награда за труда ви.


Близнаци –през тази седмица ще има толкова много тенденции в живота ви, че ще ви е трудно да разберете накъде да се насочите. Има вероятност да пилеете енергията си, да се изтощите и накрая нищо да не постигнете, просто защото сте искали да постигнете всичко. Изберете само една посока и я следвайте.


Рак – грубостта и егоизмът на хората могат силно да ви нараняват и разстройват в момента. Може да усещате, че другите нямат време за вас и не получавате необходимото ви внимание. Когато не става с хората около вас, то дайте си сами това внимание и се насладете на собствената си компания.


Лъв –плановете ви ще се реализират по отличен начин точно сега. Тази седмица ще изисква от вас да поемете едностранна отговорност за всичко, което се случва в живота ви и точно това ще е пътят към успеха за вас.


Дева – сега е добре да сте кротки и разбрани. Нещата няма да се случват по вашия начин, дори да се тръшкате и да насилвате ситуацията. Тази седмица ще ви се налага да сте съобразителни и дипломатични.


Везни – точно сега от вас се изисква да сте максимално наблюдателни и да усетите по какъв начин се разместват пластовете в живота ви. Инициативата ще идва отвън, а вие ще сте поставени в ситуация на избор. От вас ще зависи да направите най-правилния избор.


Скорпион -това, че ще се разместват пластовете и ще дойде ново начало в живота ви, може никак да не ви харесва. Дори може силно да ви стресира и да ви кара да не знаете къде е вашето място. Не се противете на промените, защото те ще се случат, независимо дали искате или не. Разберете, че са за добро.


Стрелец –каквото си пожелаете – това ще се случи сега. Най-хубавото е, че можете да разчитате на помощ от страна на авторитетите в живота си, родителите, шефовете. Ще получите тази подкрепа, от която се нуждаете, за да реализирате успешно плановете си.


Козирог – тази седмица трябва много ясно да заявите какво искате и как искате да го постигнете. Не е време за компромиси, а е време да покажете увереност и решителност, най-вече по отношение на личния си живот и на всичко, което ви засяга лично.


Водолей –ще усетите пристигането на много нови възможности в живота ви и ще преминете през неочаквани промени. Това може да ви уплаши и да ви напрегне, но промените са за добро и ще изискват от вас да се освободите от старата енергия и да приветствате новата.


Риби –– тази седмица ще изисква от вас да анализирате и да усещате хората около вас и ситуацията, която ви заобикаля. Усетете промяната накъде клони и си направете план как да я реализирате. Бъдете много внимателни и много прецизни, без да бързате. Прибързаното поведение и емоциите могат да ви подведат в момента – не им позволявайте.
318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n