Точно до края е началото

15-21 Януари

Седмицата на новолунието носи както елемента на края, така и този на началото. Всички теми ще са много сериозно характеризирани и ще изискват от нас много отговорно отношение.


Овен ––правилата на другите няма да ви позволят да правите това, което вие искате. Седмицата може да ви постави в изчакване – което е по-добрата позиция или може да ви върне сериозно назад, ако не внимавате, ако се съпротивлявате излишно и лазите по нервите на авторитетите в живота ви.


Телец –в момента носите потенциал за огромна грижа към другите, който няма търпение да се реализира. Много хора ще разчитат на физическото ви присъствие и на умението ви да успокоявате. Всичките ви близки, които преминават сега през труден момент, ще се нуждаят от вас и вие няма да можете да им откажете помощта си.


Близнаци –от една страна седмицата може да е много любопитна за вас и да ви изненадва много, от друга страна, обаче, енергията й е толкова чужда за вас, че можете да се чувствате на неправилното място с неправилните хора. Опитвайте се да не бъдете груби с хората, които не разбирате. Те също не ви разбират.


Рак-седмицата се характеризира с много висока степен на несигурност в живота ви. Сякаш някой е взел цялата сигурност и я е поставил в ръцете на другите – на партньорите, на родителите, на колегите, но не и във вашите. Ще се научите да се доверявате на живота и да осъзнаете, че той добре се грижи за вас.


Лъв –-седмицата ще ви предложи една различна гледна точка към живота ви. Ще се вдигне завеса към страна от живота ви, за която не сте подозирали. В началото това ще ви стресира и напрегне, но ще разберете, че това ново познание е много ценно и важно за вас.


Дева ––много силна седмица за вас, в която можете да покажете на какво сте способни. Важни решения за другите ще трябва да вземете. Тези решения ще са свързани с близките и роднините ви, но и с хората, които работите. От вас и от вашите решения ще зависи съдбата на другите, затова трябва да сте много внимателни.


Везни –от една страна седмицата ви дава много добри предпоставки за професионално израстване и успехи в социален план, но от друга страна ви поставя една цена за тези успехи, която може да ви приседне. Опитайте се да я договорите по нов начин, така че да е изгодна за вас.


Скорпион - точно сега ще бъдете в ролята на големия мислител и ще давате съвети на всички. Ако сте достатъчно мъдър, то можете да дадете незаменима помощ на близките до вас хора. Но ако сте склонен на празнодумие и критика, можете да отблъснете важни за вас хора.


Стрелец –самооценката ви много силно ще се промени през тази седмица. Дори и в един момент да се повиши, ще започне с едно силно сгромолясване и пълна загуба в личните ви способности, умения и преценка. Веднага след това ще получите възможност да поправите всичко с отговорно и сериозно отношение.


Козирог ---седмицата ще ви даде много сила и мощ, ако сте дисциплинирани. В момента вие ще сте опората, на която ще се подпрат другите, когато тръгнат да падат. За да можете да влезете в тази роля, трябва да сте много осъзнати, защото ако сте опората, която поддаде, всичко ще приключи в дупката.


Водолей -– трудно ще разбирате себе си, трудно ще ви разбират другите. В момента сте склонни да сте студени и дистанцирани, а едновременно с това сте много чувствителни и уязвими отвътре. Ако поставяте прекалено силни бариери към другите, то те няма как да могат да ви помогнат, дори да искат.


Риби ––енергията на седмицата много ще ви обърка. От една страна ви дава динамика и чувството, че нещо важно се случва, но от друга страна ще усещате, че в края на коридора започва нов коридор и не е ясно кога ще стигнете до целта си. Тази седмица ще постави на изпитание търпение ви.
318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n