Седмицата, в която даваме оценка…

14-20 Май

Това е седмицата на стойностите. Ще разберем как оценяваме себе си, как ни оценяват другите, а по този начин по лесно ще намерим собственото ни правилно място, където да застанем и да се чувстваме сигурни.


Овен ––жените в живота ви ще играят много важна роля. Те ще ви подкрепят, ще ви успокояват и ще ви дават усещане за баланс. Показвайте им колко са важни за вас и им бъдете благодарни, независимо дали говорим за любима, за приятелка или за майка ви.


Телец –енергията на седмицата дава едно ново начало за вас. Сега е моментът да поставяте нови основи и да реализирате плановете си. Можете да сте рискови и да сте находчиви, това поведение ще ви се отплати чудесно. Най-лошото ще бъде да сте пасивни и апатични – така няма да се случи и това, което ви е писано.


Близнаци –седмицата изсква от вас да се спрете, да останете сами и да се замислите къде се намирате в момента и как искате да продължите живота си. По стария начин няма да е лесно, а новият не е толкова ясен. Енергията на седмицата е чудесна да си го изясните.


Рак-това може да е седмицата на изобилието за вас във всеки един аспект- емоционален, битов и финансов. Въпросът е дали вие виждате това изобилие или сте обидени на живота и си живееете в това състояние. Всичко е въпрос на гледна точка – изберете по-позитивната.


Лъв –-– възможно е да сте излишно пестеливи и това да ви създава образ на дребнва и стиснат човек. Ако към всичко това прибавим и висока доза на егоизъм, то можем да очакваме напрежение в общуването с хората, особено ако имате подчинени и хора, които работят за вас и очакват да бъдат правилно оценени. Не се дръжте нбепсраведливо зле с другите, защото тази енергия би се обърнала срещи вас.


Дева ––много добре енергия по отношение на финансите се дава за вас през тази седмица. От вас се изисква само да сте уверени в личните си качества и по един категоричен начин да ги заявите на другите. Не позволявайте да ви подценяват. Ако това се случа, изобщо не поемайте ангажимента.


Везни ––усещате, че нещо се случва, другите ви казват, че е хубаво, а вие не можете да се съберете в кожата си. Тази седмица няма да се движи по вашето темпо и според вашите желания и този факт може особено да ви дразни. Просто преместете вниманието си към сфера, която ви е много по-приятна.


Скорпион-–много изненади ще ви сервиат хората около вас. Това ще направи седмицата ви много интересна, вълнуваща, но и на моменти стреисраща, особено ако тези изненади не са очаквани и не са толкова приятни за вас. Децата ви могат да ви изненадат по много особен начин.


Стрелец –трудно ще си намирате мястото през тази седмица. Ще имате чувството, че вашите лични методи не се оценяват добре от другите, че не сте достъчно интересни и нямате такова влияние, което искате. Всъщност голяма част от проблемите ви ще са във вашата глава и ще се базират на егото ви. Другите хора може изобщо да не ви обръщат такова внимение.


Козирог --чудесна енергия за пречистване на огранизма. Точно сега е моментът да се почувствате добре в собствената ви кожа. Това може да се свързва с посещения на фитнес, с започване на нова диета или хранителен режим, посещение при диетолог. Погрижете се за тялото си, за да ви служи добре.


Водолей -–възможно е да се чувствате като недооцената жертва. Вие правите всичко за другите, дори без да си ви го искали, а те не ви оценяват. Именно заради това не ви оценяват – те просто не са искали вашата помощ. Събеврете си енергията и помогнете на себе си.


Риби ––тази седмица носи потенциал за голям битов и емоционален комфорт за вас. Възможно е да преяждате, да пиете много и да прекалявате с всичко, което намирате за приятно. Бъдете малко по-умерени, защото всъщност всичко си е за ваша сметка.
318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n