Загубени в света на идеите

28 Май- 3 Юни

Тази седмица идеите ще са в своя пик. От нас зависи кои ще продължим да реализираме и с кои ще се разделим. Всичко това може да доведе до едно голямо облекчение в ментален план.


Овен ––комуникацията може да е силно объркана. Трудно подреждате мислите си и не се разбира това, което искате да кажете. Тази тенденция може да е опасна, ако сега ви се налага да обсъждате важни неща и да стигнете до консенсус с партньори. Ако можете, отменете важните решение с една седмица.


Телец –в момента ви е трудно да намерите мястото си. Сякаш опциите, които виждате не са ваши и се чудите къде се е скрила вашата опция. Чувството на безтегловност може да ви плаши първоначално, но пък може и да ви даде една лекота да анализирате и да пробвате, а вие се нуждаете от точно това в момента.


Близнаци – тази седмица ще ви постави пред редица решения. Енергията в живота ви е много подвижна и има нужда да се реализира. Това може да доведе до преместване, до пътуване, до някакъв нов интелектуален интерес, който да искате да развиете.


Рак -седмицата ще ви принуди да говорите. Ще трябва да преглътнете чувствата си, да се справите с обидата и да кажете това, което ви притеснява. Ако успеете да го направите по един добър начин, това ще се отрази позитивно на цялата ви семейна среда, която страда от настоящето напрежение.


Лъв –-–много весела и интересна може да ви се струва тази седмица. Ако от дълго време искате да ви е забавно и животът да ви предлага различни възможности за забавление, сега ще ги получите. Ще разберете, че ще ви е и много трудно да изберете, а това може да доведе до поредната драма във вашия живот.


Дева ––желанието ви да подредите всичко няма да може да се реализира точно сега. Животът ви показва, че се случва по различен начин, от този, който вие очаквате и това може да ви обърка. Не се притеснявайте, животът знае по-добре от вас коя е правилната подредба за него. Доверете му се.


Везни ––тази седмица ще ви даде една сериозна динамика в ментален план. Няма да имате време за себе си и за битовите ви нужди. Идеите ви ще са много активни, а от вас ще се изисква да пресеете най-важните и да ги реализирате.


Скорпион-–това ще е седмицата на истината за вас. Възможно е да осъзнаете неща, които са били пред очите ви дълго време, но не сте можели да разберете и да си дадете сметка за истинската им природа. Осъзнаването на истината може да е силно разтърсващ процес при някои.


Стрелец –точно сега се изисква от вас да заземите идеите си, да ги направите реални тук и сега. Това, че погледът ви е отлично фокусиран над бъдещето е голямо ваше качество, но сега трябва да направите нещо нетипично за вас и да го насочите към настоящия момент, защото в противен случай можете да изпуснете добри възможности.


Козирог --през тази седмица можете да се почувствате заплашени и то не защото има реална заплаха за вас, а защото животът ви предлага неочаквани сценарии, кара ви да поемате непредвидена отговорност и това ви кара да се стресирате. Стресът идва от това, че смятате, че трябва да се справите с всичко сами, а това не е вярно. Помолете другите за помощ.


Водолей -–подозрително лека ще ви се стори енергията на тази седмица. Възможно е всичко да се случва по един лесен начин, без да се налага да полагате усилия. Това може да ви притесни и озадачи. Не търсете под вола теле, а се наслаждавайте на енергията.


Риби ––възможно е активно да се борите със скуката в живота ви. Лесно може да ви доскучава от всичко – от хора, от работата ви, от ежедневните ви задължения. Имате нужда от провокации, които да ви карат да се чувствате живи и да са ви интересни. Позволете си ги.
318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n