Можем ли да се справим със себе си?

09-15 Юли

Тази седмица носи както много горещи емоции и страсти, така носи и предизвикателството да се справим със самите себе си.Ако имаме проблем, то той ще е с нас.


Овен –– и тази седмица вашите емоции ще искат да им обърнете сериозно внимание, а на вас искрено няма да ви се занимава.Ще искате да ги пренебрегвате, а те ще крещят за внимание.Погрижете се за тях по най-добрия начин, на който сте способни.


Телец –седмицата е много добра по отношение на изграждането на сигурност и стабилност. Време е да подредите финансите си и да спрете да харчите за ненужни неща, които ви служат само да се изтъквате в ежедневен план. Време е да бъдете разумни, а не импулсивни.


Близнаци – ще искате да сложите света в собствените ви рамки и представи, но той няма да се съгласи и да ви се подчини. Това ще доведе до конфликт, който ще протича както в самите вас, така и с хората около вас. Вие ще трябва да се справите със страховете си и тогава няма да се налага да управлявате този излишен контрол.


Рак -тази седмица ще седите във вашата кула, високо над всички и ще ги наблюдавате.Ще сте много избирателни в общуването и се свързвате само с хората, които ви резонират по положителен начин. Избягвайте компании, които не са по вкуса ви.


Лъв –време е да останете със себе си и да съберете и подредите мислите и емоциите ви. Логиката и интуицията имат нужда да бъдат съвместени, а не да се противопоставят една на друга. Ако не се заемете с тази задача , просто ще прегреете и така ще блокирате всички процеси в живота ви.


Дева –-грижата, през тази седмица, е поверена на вас. Вие ще се грижите за всички и ще сте центъра на семейното случване. От една страна този процес ще ви радва и зарежда, но винаги има една тънка граница, която ако бъде премината, целият процес на свързване с другите може да стане особено натоварващ. Въоражете се с търпение, защото ще сте съпричастни към много истории.


Везни –––сложна е енергията на седмицата за вас. Усещате се много несигурни и това може да ви направи много крайни като поведение и решения. Не взимайте прибързани решения, свързани с раздяла както в личен, така и в професионален план. Темпераментът ви сега много пречи, затова се постарайте да го укротите.


Скорпион-–вече можете да се успокоите. Важен етап от живота ви е приключил и сега имате нужда да си починете и да подредите мислите си. Не приемайте нови задължения, а си дайте време за себе си и за близките до сърцето ви хора. Насладете се на заслужената почивка.


Стрелец –Енергията на тази седмица може да постаря редица капани за вас. Ще имате чувството, че ви замесват в излишни скандали и спорове, а вие няма да искате да участвате в тях. За жалост ви засягат и няма как да се самоизключите.Въоражете се с оптимизъм и поправете ситуацията.


Козирог- - точно сега ще трябва да се въоражите с търпението на тибетските монаси. Наблюдавайте, анализирайте и не забравяйте да дишате. По-добре е седмицата да мине като медитация за вас, отколкото да си слагате всичко на сърцето.Няма да може да противодействате на това, което се случва и не ви харесва. Просто го приемете.


Водолей -–Много своенравни и крайни като поведение можете да бъдете през тази седмица. Имате нужда от помощ, подкрепа и грижа, но ви е така трудно да ги поискате. За жалост те няма да ви бъдат оказани, ако не ги заявите. Споделете с другите това, което искате да се случи в живота ви и осъзнайте, че промяната започва от вас.


Риби ––Предстои ви една нова среща с миналото. Седмицата ще доведе много стари познати и отминали ситуации в живота ви, за да ви тества и да разберете колко напред сте минали. Пригответе се да се срещнете с това, което сте приемали за отминали. Енергията предполага и да завършите отдавна започнали процеси.
318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n