Революцията вътре в нас

6-12 Август

В седмицата, в която Уран се обръща и той става ретрограден, можем да говорим единствено и само за революция. Този път въпросът е какво искаме и можем да променим в себе си. Имаме няколко месеца да разберем, а процесът започва сега.


Овен –– ще имате усещането, че някой друг прави плановете за живота ви и изобщо не ви пита какво искате. А вие трябва безропотно да се съгласявате и следвате обратите в живота ви. Не се вайкайте за това, което не се случва, а обърнете поглед към новите врати, които се отварят.


Телец –голямо неразбиране може да има между вас и хората, които ви заобикалят. Трудно ще ви е да си признаете, че не ги харесвате и не одобрявате поведението им и ще се опитвате да сте мили и любезни, но безуспешно. Ако има назрял конфликт, то влезете в него. Процесът ще е много по-бърз и лек, отколкото ако го отлагате.


Близнаци – тежкото нервно напрежение, характерно за изминалите седмици, сега ще се успокои и ще имате възможност да помислите трезво над идеите си. Ако се осмелите и поискате помощ и съвет от компетентен ваш познат, то ще можете да стигнете до добри решения.


Рак -имате нужда от това да се заземите, да стъпите на земята и да усетите каква сигурност ви дава. Лесно може да се губите в плановете и емоциите си, затова и заземяването е така важно в настоящия момент. Общувайте с хора, които ви успокояват и ви карат да се чувствате сигурни.


Лъв –седмицата ще ви накара да покажете различността си. Ако успеете да покажете личните си качества по един положителен начин, ще бъдете високо оценени, но ако не сте уверени в себе си, то въздържайте се от изява, защото тя може да доведе до нежелано излагане.


Дева –-объркването е във всички сфери. Няма да можете да подредите ежедневието си така, както искате, а ще трябва да се съобразявате със своеволията на хората около вас. Няма да има и време да ви писне, защото ще следват изненада след изненада. Опитайте се да се смеете на всичко това, а не да драматизирате.


Везни –––хладнокръвни, сигурни, стабилни, но и студени и резервирани – това ще сте вие през тази седмица. Истината е, че това е правилното поведение за седмицата, която ви предстои и вие ще заемате централна роля в живота на близките ви, а те ще разчитат на помощта ви.


Скорпион-–през тази седмица всичко ви се струва прекалено. Нямате сили и емоции за другите. Искате да правите това, което ви е на сърцето и да не се съобразявате. Просто го направете, защото, ако се ограничавате и действате против волята ви, ще бъдете особено жлъчни и дразнещи, а това ще доведе до голями проблеми в общуването.


Стрелец –животът, през тази седмица, може да ви изпрати на причудливи места, за които не сте подозирали, че съществуват. Те могат да са както екзотични дестинации, така и посещения на маргинални места. Ще ви бъде много интересно и вълнуващо, но може и да се чувствате много непривично в новата среда. Дайте си време за свикване и адаптация.


Козирог- - енергията на седмицата може да ви държи в истински ступор. Нещо се случва, а вие не разбирате какво. Ако не излезете от този ступор, можете да видите как седем дни минават покрай вас, без да участвате в тях. Ако излезете, ще можете да реагирате и да промените ситуацията така, че да е по-приемлива за вас.


Водолей -–точно сега ще искате да блестите в собствената ви светлина и да се покажете такива, каквито сте. Няма да искате да сте мили и любезни и да се съобразявате с мнението на другите. Бъдете себе си, бъдете смели, но се опитайте да не бъдете крайни и да не обиждате другите.


Риби ––темата за лъжата излиза на преден план в живота ви. Ще сте склонни да подозирате другите в лъжа и да ги намирате за измамни, но ще ви е много трудно да признаете, че всъщност вие се самозалъгвате. Приемете ли този факт, ще можете да решите всичките си проблеми.
318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n

Прогноза

06-12 Август

 

В седмицата, в която Уран се обръща и той става ретрограден, можем да говорим единствено и само за революция. Този път въпросът е какво искаме и можем да променим в себе си. Имаме няколко месеца да разберем, а процесът започва сега.

 

Овен –ще имате усещането, че някой друг прави плановете за живота ви и изобщо не ви пита какво искате. А свие трябва безропотно да се съгласявате и следвате обратите в живота ви. Не се вайкайте за това, което не се случва, а обърнете поглед към новите врати, които се отварят.

Телец- голямо неразбиране може да има между вас и хората, които ви заобикалят. Трудно ще ви е да си признаете, че не ги харесвате и не одобрявате поведението им и ще се опитвате да сте мили и любезни, но безуспешно. Ако има назрял конфликт, то влезете в него. Процесът ще е много по-бърз и лек, отколкото ако го отлагате.

Близнаци – тежкото нервно напрежение, характерно за изминалите седмици, сега ще се успокои и ще имате възможност да помислите трезво над идеите си. Ако се осмелите и поискате помощ и съвет от компетентен ваш познат, то ще можете да стигнете до добри решения.

Рак – имате нужда от това да се заземите, да стъпите на земята и да усетите каква сигурност ви дава. Лесно може да се губите в плановете и емоциите си, затова и заземяването е така важно в настоящия момент. Общувайте с хора, които ви успокояват и ви карат да се чувствате сигурни.

Лъв – седмицата ще ви накара да покажете различността си. Ако успеете да покажете личните си качества по един положителен начин, ще бъдете високо оценени, но ако не сте уверени в себе си, то въздържайте се от изява, защото тя може да доведе до нежелано излагане.

Дева – объркването е във всички сфери. Няма да можете да подредите ежедневието си така, както искате, а ще трябва да се съобразявате със своеволията на хората около вас. Няма да има и време да ви писне, защото ще следват изненада след изненада. Опитайте се да се смеете на всичко това, а не да драматизирате.

Везни – хладнокръвни, сигурни, стабилни, но и студени и резервирани – това ще сте вие през тази седмица. Истината е, че това е правилното поведение за седмицата, която ви предстои и вие ще заемате централна роля в живота на близките ви, а те ще разчитат на помощта ви.

Скорпион – през тази седмица всичко ви се струва прекалено. Нямате сили и емоции за дуригите. Искате да правите това, което ви е на сърцето и да не се съобразявате. Просто го направете, защото, ако се ограничавате и действате против волята ви, ще бъдете особено жлъчни и дразнещи, а това ще доведе до голями проблеми в общуването.

Стрелец – животът, през тази седмица, може да ви изпрати на причудливи места, за които не сте подозирали, че съществуват. Те могат да са както екзотични дестинации, така и посещения на маргинални места. Ще ви бъде много интересно и вълнуващо, но може и да се чувствате много непривично в новата среда. Дайте си време за свикване и адаптация.

Козирог – енергията на седмицата може да ви държи в истински ступор. Нещо се случва, а вие не разбирате какво. Ако не излезете от този ступор, можете да видите как седем дни минават покрай вас, без да участвате  в тях. Ако излезете, ще можете да реагирате и да промените ситуацията така, че да е по-приемлива за вас.

Водолей – точно сега ще искате да блестите в собствената ви светлина и да се покажете такива, каквито сте. Няма да искате да сте мили и любезни и да се съобразявате с мнението на другите. Бъдете себе си, бъдете смели, но се опитайте да не бъдете крайни и да не обиждате другите.

Риби – темата за лъжата излиза на преден план в живота ви. Ще сте склонни да подозирате другите в лъжа и да ги намирате за измамни, но ще ви е много трудно да признаете, че всъщност вие се самозалъгвате. Приемете ли този факт, ще можете да решите всичките си проблеми.