Седмицата на просветляването

20-26 Август

Един от краищата на тунела вече се вижда. Меркурий отново е директен, а скоро това ще се случи и с Марс. Все пак, знаете, че най-големите обърквания се случват накрая, затова е добре да бъдем внимателни.


Овен –– обещават ви прекрасни неща, свалят ви звезди и то с единствената цел да приемете предложението. Егото ви може да бъде силно погалено. Все пак се замислете дали няма скрит момент, за който не си давате сметка и може да ви изненада неприятно след време.


Телец –взаимоотношенията излизат на преден план. Необходимо е да разгледате отново тази категория в живота ви. Има връзки, които ви тежат и не можете да се справите с тях по стария начин. Намерете нов. Той ще включва откровен разговор, а не замитане на проблема под килима.


Близнаци – всички планове, които боксуваха в последните седмици сега ще се подредят. Действайте сега и не се оправдавайте, че сте опитвали и не се е получавало, сега ще се получи, просто си вярвайте малко повече.


Рак -– идва краят на лятото, а вие можете да се чувствате като баба посред зима. Различни болки и неразположения могат да се активират в момента. Емоционалният ви свят реагира, а вие се опитвате да го контролирате с лекарства. Останете сами със себе си и се запитайте какво се случва с емоциите ви.


Лъв –ще усетите голяма лекота през тази седмица. Всичко, което се е объркало и заплитало, сега ще се разплете и ще се почувствате добре. Дори можете да бъдете лишени от трепета да се притеснявате и да усетите, че точно той ви липсва.


Дева –много мъдри ще бъдете през тази седмица. Ще бъдете зрели, трезви и ще дават много точни съвети, както и ще спасявате другите от объркваните ситуации, в които са попаднали. Дайте на другите да разберат, че когато сте зрели и мъдри, не сте много забавни и нека не очакват това от вас.


Везни –––през тази седмица ще бъдете особено добри и благоразположени към другите хора. Те много ще ви се радват и ще се наслаждават на компанията ви. Това е процес, който ще ви подхранва и вас. Просто пазете енергията си и не я споделяйте с хора, които не ви заслужават.


Скорпион-–време е да съберете всички си разпилени емоции и да ги подредите, защото ви предстоят много важни събития, а за тях ще се изисква да сте силни и събрани. Починете си добре през тази седмица и откажете всички отговорности.


Стрелец –сблъсъкът с ежедневието ще бъде много болезнен. Ще ви се налага да се занимавате с дома, с колата, с документални проблеми. Това няма да са сложни действия, но ще изискват много време и търпение, а това сега няма да имате много от тях.


Козирог- -седмицата ще е непредсказуема и е трудно да се каже какво ще се случи за вас, защото ако само го назовем, то няма да стане, а ще стане друго, което изобщо не сте очаквали. Възможни са резки промени в емоциите ви и всичко това да води до сериозни конфликти с близките.


Водолей -–много по-мили и вежливи ще бъдете през тази седмица. През изминалите седмици не успявахте да сдържате темперамента си, но сега ще намерите златната среда и това ще се случи. Намерете форма, под която да поправите грешките, които сте допуснали в общуването.


Риби ––късметът е на ваша страна. Каквото искате, това ще се случи, затова помислете си точно какво искате. Ако мечтаете да страдате и да сте нещастни, то животът ще реализира и това ви желание. Ако искате, обаче, да сте щастливи, то просто го пожелайте. Предупредени сте.
318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n