Цветната седмица

10-16 Септември

Енергията на седмицата е максимално шарена. От една страна Сатурн вече е директен и сме в новолуние в Дева – все фактори, който дават стабилност, но пък Венера преминава в Скорпион, а Марс във Водолей – красивите нюанси на битовия и емоционален хаос. Пак само от нас ще зависи коя реалност ще изберем.


Овен –– имате нужда от страст, от провокация, от нещо недообмислено, рисковано. Ежедневието ви отегчава и искате да изживеете нещо разтърсващо. Внимавайте какво си пожелавате, защото ще го получите. След това, обаче, ще разберете дали сте готови за него.


Телец –седмицата се очертава емоционално гореща за вас. Дори емоциите могат да са прекалени и да ви развалят хармонията. Този факт не ви харесва. Намерете начин, по който да се откачате от силните емоции, когато станат прекалено нетърпими за вас.


Близнаци –не можете да се оплачете от липса на динамика. Тя няма да ви забрави и тази седмица. Имате много енергия. Спортувайте, правете секс, тичайте, просто не я оставяйте да седи във вас, защото може да ви създаде много проблеми, свързани с нервната система.


Рак -– много силни, дейни и мотивирани ще бъдете през тази седмица. Дори и да започне малко бавно и мудно, към средата енергията много силно ще се ускори и ще яхнете вълната на случването. Действайте и бъдете смели, така ще постигнете целите си.


Лъв –ще се чувствате като дете в количка. Целият шарен свят е около вас и вие искате да го пипнете, но няма да можете, докато някой не ви го даде, а за това ще трябва да се помолите, да сте добри и послушни. Колкото по-мили сте с другите хора, толкова по-щастливи ще бъдете.


Дева –седмицата ви дава потенциала за едно ново начало. При всеки от вас то ще е в различна сфера. Усетете къде се променя енергията. Пуснете старото и ненужното и се отворете да поемете новото, без да се страхувате от неизвестното. В момента няма място за страх в живота ви.


Везни –искате да сте свободни и независими и да правите това, което ви харесва. За да се случи всичко това, то е добре и да го правите сами. Ако сте готови да платите тази цена, то всичко може да се подреди отлично. Ако не сте, ще преживеете една седмица на объркване.


Скорпион-–точно сега ще се научите на спокойствие и на търпение. Всичко около вас ще е наред и това може да ви дразни. Вие имате нужда от провокации, а точно сега те ще липсват и ще се чудите дали се намирате на правилното място с правилните хора. Научете се да се отпускате и да приемате живота такъв, какъвто е.


Стрелец –възможно е да сте привлечени от най-неподходящите за вас хора както в интимен, така и в приятелски и професионален план. Харесват ви нестандартните хора и искате да сте с тях, но не искате да понесете последствията от това решение. Затова се замислете отново на какво сте готови.


Козирог- -време е да останете сами със себе си и да решите какво точно искате да правите. Това са си вашите планове и само от вас зависи как и кога ще ги реализирате. Не се занимавайте със съветите на другите - в момента те са ви напълно излишни.


Водолей -–иска ви се всичко да се подрежда според вашите очаквания и да следва вашата логика, но последния месец, както и настоящата седмица, са много провокативни. Целта на този период е да ви накара да се съобразявате и да приемате обстоятелства, които ви се налагат отвън, не сте съгласни с тях, но това са уроците на социализацията и умелото социално общуване.


Риби ––слънцето огрява силно вашата поляна, вие сте много забележими. Само от вас зависи какво ще направите с това качество. Можете да го използвате да привлечете приятни и подходящи партньори, а можете и просто да привличате вниманието над себе си по негативен начин.
318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n