Рязката смяна на енергия

01-07 Октомври

Седмицата се очертава много интересна. От една страна обръщането на Плутон даде усещането за прераждане и за едно ново начало, но от друга страна обръщащата се Венера отново ни отвежда към дебрите на равносметката и на това, което сме пренебрегвали в емоционален план. От един емоции прескачаме в други.


Овен –– и да сте гневни и да не сте, няма да може да промените нищо. Много ще искате да се изкажете и да бъдете видени по правилния за вас начин, но за жалост енергията на седмицата ще ви пренебрегва и ще ви поставя в подчинена позиция. Съветвам ви да обърнете внимание какво се вижда от тази позиция, може да ви е особено интересно.


Телец –идеята за стабилност ще ви бъде силно отнета, за да можете да се доверите на живота. Няма да можете да се справите сами със ситуациите, през които преминавате, а ще трябва да потръсите помощ и да заявите, че имате нужда от нея. Няма да ви е лесно, но ще ви бъде много полезно.


Близнаци –силно ще желаете да се намирате в някаква паралелна вселена, където всичко се случва по начина, по който вие искате да се случи. Ако не можете да бъдете в тази веселена, то ще си я измислите и мисловно ще сте там. Връзката с реалността ще ви бъде неприятна. Не взаимайте важни решения.


Рак -– всички са в процес на емоционална объркване, само вие се радвате. Вие така си живеете и емоционалното объркване не ви плаши. През тази седмица можете да бъдете особено стабилни и рационални и другите хора да разчитат на обективната ви и трезва оценка, а вие ще имате точно такава.


Лъв –колкото и да се опитвате да сте повърхностни и да се правите, че не ви пука за другите, сега вече няма да можете да контролирате емоциите си и ще усетите силна ревност. Тя може да е към приятел, към любимия човек, към партньор, към родителите. Не ревнувайте, а кажете на хората колко са важни за вас и как ги цените.


Дева –особено енергични можете да бъдете през тази седмица. Имате силата да направите промените, които искате и ако намерите и правилните сътрудници, то всичко може да се получи по начин, който да ви кара да се гордеете. В момента имате нужда от подкрепа, затова я призовете.


Везни –от трезвата си и преценяваща позиция вие ще се опитвате да сте силни и да налагате себе си. Това няма да ви се получи, защото около вас има по-мощни сили, които в момента са на ход. Вие ще трябва да се съобразите с тях и да намерите начин да си сътрудничите.


Скорпион-–усещате, че нещо голямо идва. То не е от бъдещето, а от миналото. Просто се връща, за да ви напомни, че още е тук и изисква от вас да се справите с него. Не се плашете, а се пригответе да сте сетивни и да осъзнаете какво се изисква от вас в настоящия момент.


Стрелец –съществено отпушване по отношение на финансите ще има в живота ви през тази седмица. Това може да означава нов източник на доходи, нова работа, решаване на финансови проблеми, които имате от дълго време. Може и да означава раздяла с илюзии, които дълго време са ви държали на едно място и не са ви позволявали да се развивате финансово.


Козирог- -досега се съобразвахте и търсехте хармонията в отношенията с другите. Дойде и моментът да кажете вие какво искате и как искате да се подобри настоящата ситуация. Разбира се, това ще активира редица страхове при вас, но вие имате силата да се справите с тях в момента.


Водолей -–вие се променяте, променяте се като усещане за себе си, като отношение към другите, дори като визия. Не се плашете от промяната, а я следвайте и й позволете да се случи. Тя е за добро. Ще ви раздели с едно старо аз, от което нямате вече нужда.


Риби ––най-доброто за вас е да минете незабелязани през енергията на седмицата. За вас тя може да е особено объркана и колкото по-далече се намирате от отговорности и от взимане на важни решения, толкова по-добре ще се чувствате. Намерете време за себе си и си почивайте, докато мине емоционалния хаос.Ще се присъедините към света другата седмица.
318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n