Когато сме емоционални и непредсказуеми…

15-21 Октомври

Ретроградната Венера бърка на много дълбоко и размества пластовете, а това ни прави крайно емоционални и непредсказуеми. На моменти клоним към еуфория, в други към депресия. Важното е да можем да прегърнем емоциите и да разберем какво искат да ни покажат.


Овен –– много ще ви дразни подмолното поведение на другите. Ще усещате, че те са лицемерни и се опитват да ви лъжат, но няма да можете да промените ситуацията, защото няма да сте в силната позиция. Опитайте се изцяло да избегнете ситуацията, ако това е възможно.


Телец –плановете ви няма да се реализират по начина, по който вие искате и ги планирате, а ще се повлияят от много външни фактори, които не можете да контролирате. Това може да ви притесни и да ви накара да се чувствате уязвими. Вместо това, доверете се на живота и му позволете да се погрижи за вас.


Близнаци –умът ви работи много добре, но илюзиите силно му пречат да взима правилните решения и е възможно да изберете реалност, която скоро да не ви харесва и да искате да се отървете от нея. Не обещавайте прекалено големи неща на хората, особено ако са замесени чувствата им.


Рак -–през тази седмица вие заставате в позицията на наблюдател. Разгледайте живота на другите – техните успехи и провали и си извадете заключения за себе си. Много от въпросите, които ви вълнуват, ще намерят отговор в живота на другите и ще бъдат демонстрирани пред очите ви.


Лъв –посоката не ви е ясна, но много силно искате да тичате и имате сили да го направите. Ако не знаете накъде да насочите енергията си в социален план, то насочете я в личен и направете ремонт, подобрете жилището си или тръгнете на спорт. Енергията не е добре да остава във вас неизползвана.


Дева –прекрасен момент да си дадете сметка какво ви липсва като познания и да разберете как можете да си го набавите. Ако имате нужда от подобрение на квалификацията, то сега е моментът да решите как точно това да се случи и как да извадите дивиденти от ситуацията в близко бъдеще.


Везни –любовният ви живот може да е като бурно море, където се преплитат спомени, излизат стари ситуации, идват нови, а това създава предпоставки за голям емоционален хаос в живота ви. Този хаос иска да ви покаже нещо, след него ще дойде една нова подредба. Затова наблюдавайте внимателно какво се случва в живота ви и си вадете заключения.


Скорпион-–в момента имате нужда от много динамика и движение. Би било много тежко за вас да седите на едно място и да потъвате в емоциите си, с които не можете да се справите сами. Затова имате нужда от чужда енергия, от чуждо мнение и от една различна гледна точка.


Стрелец –седмицата е отлична да се обърнете към себе си и да излекувате емоционалните си рани, разочарованията си, както и блокажите, които са се случили в живота ви в последно време. Обърнете си внимание и ако сами не можете да се справите, то потърсете компетентна помощ.


Козирог- -от вас ще се изисква просто да сте мъдри и сдържани. Хората ще ви дразнят с глупостите си и с елементраното си поведение, но вие не само, че няма да можете да ги упрекнете, но и ще трябва да влезете в ролята на рамото, на което те да плачат, затоева се въоражете с търпение.


Водолей -–намирате се в ситуация, в която можете да получите много или точно това, което искате и за което отдавна сте мечтали. Важното е да сте благодарни и да можете да демонстрирате тази благодарност на другите. Ако се държите сякаш всички са ви длъжни, то можете сериозно да блокирате изобилието в живота ви.


Риби ––по един мек и много дипломатичен начин е добре да кажете на партньорите си какво харесвате в отношенията си тях, но и какво не харесвате и искате да се промени. Ако не го направите, то търпението ви ще се изчерпа и лесно ще се стигне до край на връзката, независимо дали говорим за лична или професионална.
318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n