Предстоящи събития

Тук можете да получавате актуална информация за всички предстоящи събития, на които можете да вземете участие.

Заповядайте на новото събитие!

Как да се справим със Сатурн? 20 Януари 2018

Скъпи приятели,

Вече преминахме през опознаването на Луната- нашата истинска същност, разгледахме и Слънцето- нашият потенциал. Време е да се запознаем с една още по-дълбока същност – тази представена от Сатурн. След като се запознахте със съдържанието на последната ми книга „Уроците на Сатурн, сега е време да разберем на практика какво се случа със Сатурн в нашия живот, защо сме избрали точно тези уроци, как се случват в живота ни и докъде водят.

Освен следач на кармата, той е и следач на личното ни щастие. Нещо, към което всички се стремим и искаме да достигнем в този живот. Кога може да бъдем истински щастливи? Само, когато сме себе си. Кое ни пречи да сме щастливи и да бъдем себе си? Тук може да се появят много отговори и един от тях би могъл да бъде родителите. Истината е, че това което ни пречи да сме щастливи са страховете ни, а родителите са тези, които ги активират и то именно , за да се справим с тях. Справянето със страховете, обаче, си остава наша индивидуална задача.

Какво ще се случи на нашата нова среща:

– Ще опознаем влиянието на Сатурн в нашата собствена рождена карта.

– Ще разберем какви са проявленията и предизвикателствата, които Сатурн ни дава в живота и ще проследим неговия цикъл.

– Ще разберем как се развива урока на Сатурн и как се отразява в нашето всекидневие тук и сега.

Специфично астрологично познание не е необходимо, всичко ще бъде обяснено подробно и разбираемо. Разбира се, интерес към тематиката на астрологията и езотеричните науки е плюс по отношение разбиране на материята.

Форматът на семинара ще бъде с преобладаващи елементи на уъркшоп. Аз ще споделям информация, която заедно ще обсъдим. Целта е да има много споделяне и обсъждане, за да можем да си бъдем полезни и всеки участник да извлече максимум полезна информация за себе си.

По време на събитието ще обсъдим:

– Какъв е нашият собствен урок на Сатурн?
– Как отработваме този урок в живота?
– Какво ни дава и какво ни отнема Сатурн?
-Какво е влиянието му в нашият живот в настоящия момент?

За кого е подходяща тази среща? За всеки който:

– Иска да погледне в себе си.
– Да опознае себе си по-добре.
– Иска да разбере как да се справи със Сатурн,
– Иска да се свърже с личния си източник на мъдрост.

Моля обърнете внимание , че местата за тази среща са ограничени и те ще бъдат само 25, целта ни е да работим в групи и всеки да получи възможно най-много индивидуална информация.

По време на събитието ще има много споделяне и колективно осмисляне на информацията, затова се пригответе да си говорим.

Събитието ще се състои в прекрасната зала Ерато, която се намира съвсем близо до входа на Южния парк на бул.Витоша 164