Близнаци

Близнаците- толкова познати и толкова непознати

 

Може би това е най-неразбраният знак от зодиака и то не само, защото хората не разбират представителите на знака Близнаци, а може би и защото вие Близнаци сами не винаги се разбирате добре.
Девизът на Близнаците е „Аз мисля” и през тази призма преминава целия ви живот. Може би, мили Близнаците, трябва понякога да си давате сметка, че не става само с мислене, но и с действие.При много близнаци животът преминава в мислене и в планове, грандиозни планове, обаче, когато стане въпрос за действие и то целенасочено, близнакът има нужда от някаква външна сила и мотивация, която да го задейства.

Тази външна сила обикновено се намира в партньора. Най-голямата мотивираща сила за един близнак може да е партньор от знака на Лъва. Това е една чудесна симбиоза, в която и двете зодии се променят за по-добро. Чудесни партньорски отношения може да има близнака и със знаците Везни, Водолей, Стрелец. Добра хармония има, дори и с леки противоречия, с Рибите и Девите. Може би най-трудни и нестабилни са отношенията на Близнака със знаците Козирог и Скорпион.

Може би най-силната ви черта е способността ви да комуникирате. Като цяло многобройните ви интереси, това, че знаете от всяка тема по нещо и можете да завържете разговор с всеки, ви прави много добра компания. Въпросът е, че често губите интерес към дългосрочните неща и тези, които изискват последователно и монотонно усилие. В такива моменти се активират лошите ви черти – капризите ви и така характерното за вас непостоянство.

Цветът, в който се свързва знакът на Близнаците в жълто и може би поради тази причина и най-подходящите храни са вас са в тази гама : лимони, кашкавал, пъпеш, круши, царевица,т.н.

Близнакът е последният знак на пролетта и се свързва с типично пролетни аромати : жасмин, пролетни цветя, т.н. Това са обикновено леки и свежи аромати, които така добре пасват на променливата природа на Близнаците.

По-уязвимите части от тялото на Близнаците, а смятам, че всеки един представител на този знак знае тази информация и е имал проблеми с тези части са: дланите, ръцете и белите дробове. Тъй като близнакът е много неспокоен по природа, често има и проблеми с нервите.

Що се отнася до работата и кариерата, то за близнакът е много важно да може да говори и да се изразява пред подходящата публика. Има близнаци, които обичат да се изявяват в национален ефир, като двама от последните ни премиери, а познавам и такива Близнаци, които работят в библиотеки и всички, колкото и малко да са те, читатели там са ежедневната им публика. Всяко едно средство за масова комуникация или рекламна агенция са като магнит за вас.

Денят, с който се свързват Близнаците е сряда и си го делите с друг астрологичен знак – Девата. Много хора смятат, че този ден, с който се свързва знака им, е щастлив и ще им носи незабравими моменти. Това не е напълно така. Срядата, просто е най-добрият ден за преговори и комуникация – а това са най-силните страни на знака на Близнаците. Затова, мили Близнаци, не очаквайте любов и пари в сряда, а просто бъдете себе си в този ден, защото ще може да го направите много добре!

Повече информация за този знак можете да намерите в книгата
"Пътят на душата през зодиака"

Хули Терапия

"Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

© 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto