Водолей

Водолей – революция и идеализъм!

Всички обичат Водолеите! Може би това твърдение е истина, защото и Водолеите обичат всички. Това е най-социалният знак, който се свързва с приятелите, с големите групи, с благотворителността, с мечтите и идеалите. Поради тази причина хората са много важни за един водолей и той по природа има способността да ги привлича.

Като представител на въздушните знаци и водолеят обича комуникацията, а девизът му е „Аз знам”. По принцип водолеите наистина знаят много, но понякога просто обичат да налагат мнението си, и ако има казвате, че не са прави, това може да ги амбицира още повече, просто защото те знаят…

Водолеите обичат свободата и обичат да са независими. Трудно е да кажем, общо за водолеите, какво те смятат за ограничение, защото при всеки един водолей това е различно. Всеки един водолей сам по себе си е уникален човек. Това не значи винаги положително уникален, има и негативно уникални, странно уникални, смешно уникални, тъжно уникални водолей. Ако се говори за тип човек при водолея, то всеки един представител е различен тип и една малка напълно различна вселена.

Може би общото качество между всички водолей е човечността им, добронамереността им, както и доброто им отношение към приятелите. Именно приятелите са най-голямото богатство за един водолей. Без тях той сякаш не е завършена личност. Често водолеят се оглежда в приятелите си и сравнява часовника си с тях. За приятелите си водолеят може да направи всичко, без приятели, водолеят е един много тъжен и мрачен човек, защото водолеите много трудно могат да се измъкнат сами от тежки и напрегнати ситуации.

В трудни моменти водолеите могат да бъдат много мрачи и песимистични, като едновременно с това в тях нараства един бунт към самите тях, който се изразява в нервотичност, напрегнатост, избухливост, като нито едно от тези качества не може да се контролира. Затова е много по-добре да виждате водолеите добри, отколкото лоши.

Като представител на въздушните знаци, водолеите обичат комуникацията и обичат с партньора си най-вече да са приятели. Затова много добре се разбират с другите два въздушни знака – близнаци и везни. А може би най-силното им партньорство е с представителите на знака Лъв.

Водолеят се разбира с всички знаци и може да стане приятел с всеки един човек, но не всеки може да живее с водолея в партньорски план. Най-трудно е за представителите на знаците Рак, Скорпион и Дева. Ако разпознавате себе си в тези връзки, то пригответе се за много компромиси, които обаче трябва да са двустранни.

Уникалният характер на водолея предполага и той да да се свързва с уникални неща. Най-подходящият аромат за един водолей, това е запомнящият се аромат на грейпфрут. Подходящи са и сладките нотки на мандарината и прасковата. Не само като аромати, но и като подходящи за знака плодове можем да определим тези трите.

По принцип водолеят се свързва с новите неща ( разбирайте това в най-общ план). Затова и работите, в който има нещо ново, винаги ще привличат вниманието на един водолей. Такива работи могат да бъдат компютърен специалист, фотограф, лекар, астролог, т.н.

Цветът, с който се свързва този знак е също така много запомнящ се и интересен. Това е синьото, но не обикновеното синьо, ами това синьо, което има виолетови оттенъци.

В здравословен план водолеите трябва да са най-внимателни по отношение на проблеми със кръвоносната система и глезените.

Повече информация за този знак можете да намерите в книгата
"Пътят на душата през зодиака"

Хули Терапия

"Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

© 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto