Очевидната скрита истина за себе си

Важно: Анализът се предлага само след продължителна терапия. Не се предлага за нови клиенти!

Време е да се обърнем към началото, а може би и малко преди него. Казвам го в буквален и метафоричен план. В метафоричен план се обръщам към родовата история и енргията, която тя носи, а буквално се обръщам към процеса на работа с мен. 

Хрумна ми една идея, която успешно реализирах. Направих книга- анализ и я нарекох „ Очевидната скрита истина за себе си“. Време е да ви я представя!

Настоящата книга-анализ включва в себе си както елемента на книга, така и на персонализиран анализ.  Елементът книга е нужен, за да получите базисната информация за родовата си енергия, за процесите в живота, периодите, в които се случват, как се случват. 

Елементът анализ прави книгата лично ваша, написана лично за вас.  Усещам, че точно от този тип информация има нужда в момента.

Това е анализ на рода ви до седмо поколение преди вас. Обикновено човек има познание за рода си максимално до поколението на прабабите и дядовците си. Затова съм нарекъл и анализа на следващите поколения – неосъзнатата връзка с рода. Вие не я знаете, не я помните, но тя е там и ви формира. Аз ще ви кажа каква е тази свързаност. Единственият начин, по който можете да разберете дали това, което ви пиша е истина, е да го усетите.

Интересното е, че той се базира на астрологията. Но, както знаете, за астрология няма да говоря в анализа- само ще ви дам заключенията.  Анализирам как сте свързани с всяко едно поколение до седмо, каква енергия протича от тези хора до вас и как ви изгражда като личности. 

С други думи ще ви обясня от какви тухли сте изградени като личности, какви са елементите, които ви съставят, какво е поставено в основата на личността ви. Разбира се, накрая, ще ви кажа и каква е вашата лична мисия в тази родова система, защо сте я избрали, какво трябва да направите. Говоря за протичане на енергия, не за събития! 

Този анализ е ЗА:

 • За хора, които познават работата ми и се интересуват от нея.
 • За хора, които планират да работим заедно и имат нужда да си дефинират проблема.
 • За хора, които са се интересували от родовата си система, този анализ ще е тази подредба, от която винаги сте имали нужда и ще ви е много ценен
 • За хората, които имат интерес към темата и искат да я изследват, този анализ, ще е безценен
 • За хора, които са работили с мен или имат желание да работят с мен по терапевтичния метод, който предлагам. 
 • За хора, които искат да разберат каква енергия ги изгражда и каква е личната им роля в родовата система. Това са хора, които умеят да усещат информацията, а не да я анализират. За вас анализът ще бъде разтърсващо, лечебно преживяване, което ще се развива с времето и след всяко едно прочитане на книгата- анализ. 

Този анализ НЕ е за:

 • Хора, които искат да си поръчат анализа от любопитство, без да ме познават и без да познават работата ми. Казвам ви го от сега – няма да разберете НИЩО.
 • Ако току-що сте разбрали за мен и сте гледали едно мое видео, то нямате НИКАКВА нужда от този анализ. Ако прочетете книгите ми, изгледате видеата ми, запознаете с моята енергия и начина ми на работа и тълкуване и ТЕ ВИ ДОПАДАТ, то заповядайте! 
 • Ако никога не сте се интересували от родовата си система и нямате усещане за свързаност с нея или имате усещане, че не искате да имате общо с рода си, този анализ НЕ е вас. 
 • За хора, които искат да разберат и анализират. Тази книга е за хора, които могат и искат да усетят себе си. 
 • Хора, които очакват хороскоп и прогноза, нещо конкретно, което да реши проблема тук и сега.

  Това е книга!

  Все пак да не забравяме, че става въпрос и за книга. В тази книга има подробно описание за това какво представлява свързаността с родовата система, какво ви дава всяко едно поколение преди вас, както и показва какъв е пътя към себе си. Частта книга се получава от всички.

  Просто главите ще бъдат допълнително дописани лично за вас. Финалният обем на книгата-анализ е около 80 страници. Изпраща се по мейл в pdf. файл.  

  Тази книга-анализ е предназначен и за хората, които поне веднъж са се срещали с мен и познавам лично. Забелязал съм, че хората, които не ме познават и не са запознати с метода ми на работа, не могат да разберат, усетят и осъзнаят ползата от тази безценна книга. Те не могат да дефинират нито въпроси към нея, нито ясни очаквания.

  Книгата-анализ може да бъде и една от първите стъпка от работата с мен и да се изготви след първа или втора консултация. Тя би могла да ви даде една сериозна база на познание за самите вас, която да разплетем заедно след това, когато се видим. 

   

  Книгата-анализ е отличен старт на пътуването към себе си. Тя предполага както да прочетете и анализирате информацията, така и да я усетите, да я преживеете. Излишно е да ви казвам, че разказвайки какво се случва на дадено ниво от родовата ви система, аз не говоря само за предците ви, а говоря лично и конкретно за вас и това, което носите в себе си като урок, предизвикателство, но и като дар. 

  Поради тази причина ще работя с рождените ви данни: дата, място и час на раждане. Разбира се, ще ми е необходимо да попълните и кратък въпросник, преди да изготвя анализа за вас. 

  Ако всичко това, което прочетохте ви вълнува, то пишете ми на xyli.therapy@gmail.com и ще ви разкажа как ще продължим. Ще се радвам да направим това вълнуващо пътешествие в родовата ви енергия заедно!

   

  Хули Терапия

  "Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

  © 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

  Developed by Liatto