Консултации

Скъпи приятели, 

 Благодаря ви за интереса към моята работа. Осъзнавам, че тя е специфична и е нещо, с което не сте се сблъсквали още, затова и се чувствам отговорен да дам необходимите разяснения.

 Спецификата на моят метод го прави отличен за подходящите хора, но може да е напълно безполезен и объркващ за неподходящите. Затова и аз не работя с всеки, а само с този, за когото смятам, че мога да съм полезен. Не се сърдете, ако ви откажа консултация, просто съм преценил, че не мога да съм ви полезен. Вярвам, че в следващите редове вие сами ще усетите дали това е вашия начин за помощ или не е.

 Съчетанието между правилния метод, терапевт и клиент е една своеобразна магия и могат да бъдат постигнати чудеса. Тежко напрежение и усещане за загубено време има, ако се срещнат неподходящите хора. Затова ви съветвам да се поинтересувате от работата ми – гледайте видеата в канала ми в youtube, прочетете статиите, които ви вълнуват, запознайте се с книгите ми и след това решете дали аз съм подходящият консултант за вас.

 И нека да дам малко повече информация за работата ми. Аз не работя по класическия астрологичен метод. Аз не правя хороскопи. Не правя и прогнози – не правя нищо от това, което очаквате от един астролог. Моята работа не е прогностична и не ме търсете, ако искате да разберете бъдещето си.

 В момента работата ми е насочена в две направления. Единият е личната консултация в рамките на 60 минути, а другият е организирането на групови събития –семинари, лекции.

 Приемете работата ми за терапевтична. Тя е насочена към тези, които биха искали да получат една различна гледна точка за себе си, да се обърнат към родовата си енергия, да се осмелят да видят проблемите, които са достигнали до тях и заедно да се опитаме да ги решим.

 На консултацията при мен вие говорите за рода си, а аз анализирам вашия разказ. След като установим какви са родовите програми, които ви пречат, преминаваме към енергийните медитации или разговори с подсъзнанието и се опитваме да излекуваме проблема. Това става на базата на осъзнаването на проблема.

 На консултациите се говори за това какво чувствате, как се чувствате и какво усещате в живота си. Не говорим за събития, дати и кое кога ще се случи. Астрологията е инструмент, който аз използвам, но не говоря за нея с вас.

 Ако нямате конкретен проблем, въпрос, ситуация, независимо дали става въпрос за момента или за целия ви живот, колкото и добронамерени да сме двете страни на живата среща, остава силно усещане за загубено време и от двете страни. Ако нямате конкретна цел какво искате да чуете, то можете да чуете неща, които не ви интересуват или са ви прекалено болезнени.

 Ако не разполагате с информация за рода, не ви е интересувала темата, не знаете нищо особено, информацията не е достигнала до вас и смятате, че отношенията в семейството ви са „обикновени и нормални“, то няма никакъв смисъл от жива среща. Няма смисъл и ако нямате конкретен въпрос и проблем, който да бъде поставен и анализиран.

 На срещата ВИЕ ми разказвате за рода си, а не аз. Аз анализирам разказа ви.

 Живата среща не може да се случи и ако нямате никаква представа какъв е часът ви на раждане. Ако имате ориентировъчен интервал от време, който ви е казан, то точният час може да бъде намерен.

Вие идвате на консултацията за да говорите с мен, да обсъдим проблем или тема, които ви вълнуват, а не да ви говоря едностранно аз.

 Възприемете работата ми като начин, по който да се справите с миналото, да осъзнаете настоящето и да се чувствате по-добре в бъдещето. Еднократна консултация, на която да получите конкретни отговори, няма как да се случи по моя метод и е напълно излишна. Еднократна среща от любопитство е както излишна, така може и силно да ви разстрои, защото няма да сте готови за нея. 

 Живите консултации имат за цел да ви накарат да се обърнете навътре в себе си и да решите проблем, ако смятате, че имате такъв. Те ви карат да чувствате, а не да анализирате.

 Позитивните промени при вас ще дойдат, когато работите над себе си осъзнато и решите проблемите от миналото си. Точно това е моята роля, да ви насоча, да ви дам информация как да се справите с предизвикателствата на този живот и да достигнете до личното щастие.

 В този смисъл моля, не идвайте на консултация от любопитство, ако приятелката ви си е запазила час, за да разберете „нещо“, както и без цел. 

 На консултация не може да присъства друг човек, независимо колко ви е близък и доверен.

 Консултациите не могат да се записват под никаква форма. В противен случай, си запазвам правото да прекратя консултацията едностранно.

 Благодаря ви предварително, че се запознахте с тази информация и отговорихте изчерпателно на моите въпроси. Всичко това се прави с цел да ви бъда максимално полезен и наистина да ви помогна.

Ще се радвам да отговоря на въпросите ви, свързани с услугите, които предлагам. 

Хули Леонис

Поръчайте астрологична консултация анализ

Метод на работа

Живите консултации

Това е първата логична стъпка при консултацията с един астролог. Подробен анализ на вашата личност и родова енергия.
i

Прогноза за една година

Прогнозата се осъществява или като жива среща или като скайп консултация, но само след като съм се запознал с родовата ви енергия и рождената ви карта.

Семинарите

Новата форма на общуване, където консултитането става в група, използвайки общата енергия на групата и стигайки до по-ефикасно решение.

Проверка на час на раждане

Това е най-важната стъпка при консултация с астролог, защото само точният час дава правилен анализ и прецизна прогноза.
1. Живите консултации

Те са основната форма на работа. На тях се разглежда както родовата енергия, така се анализира и рождената карта. Тези консултации дават една пълна картина на живота на човек, проблемите, които носи в себе си, качествата, потенциала. На тези консултации се обсъждат въпроси, свързани с блокажи, с проблеми и подчертани предизвикателства в живота. Вие ми споделяте за родовото случване на базата на въпросник, който предварително сте получили. Тези консултации са за хора, които се осмеляват да се обърнат към себе си и смело да потърсят индивидуалния си път към щастие. Консултациите са и са обсъждане на взаимоотношенията – тези с партньорите, родителите, децата, но и връзката със себе си.

Видео представяне на анализа на взаимоотношенията

Вижте видео представяне

2. Прогноза за една година

Тази услуга е за всички, които искат да разберат тенденциите в живота си за предстоящите 12 месеца. Таз услуга се предлага като жива среща или скайп консултация. Прогнозите, които изготвям говорят за отработване на енергия и за тенденции, а не за конкретни събития. Това се дължи на вярата ми във вашата свободна воля. Важно е да се знае една тенденция и какво би дала тя, но само от вас зависи как ще я отработите.

 Прогнозата включва информация за енергията, през която преминавате и тенденциите, които ви се дават. Аз не говоря за събития, защото вярвам, че те са продукт на вашия свободен избор. Аз мога да ви кажа как да използвате енергията в подходящия момент и да ви помогна при избора, но не и да го направя вместо вас. Птогнозата се осъществява или като жива среща или като скайп консултация, но само след като съм се запознал с родовата ви енергия и рождената ви карта.

Вижте видео представяне

3. Семинарите

ТНа базата на индивидуалната ми работа с хората разбрах, че всеки един човек има нужда от съвет по отношение на темата за взаимоотношенията. Това може да е връзката с родителите, с партньора, с децата, с колегите, с шефа, но винаги в основната лежи идеята за връзката със себе си. Няма по-добра форма да тестваш себе си от тази да го направиш директно с други хора. Ако не живата консултация човек поучава информация само за себе си, то на едно групово събитие може да види собствения си проблем отстрани и дори да му бъде подсказано решение от човек, който преминава през същото.
На всяка една групова среща ние говорим по дадена тема в продължение на часове. Темите са астрологично определени и звучат като как да преживеем собствената зодия, луна, Сатурн, но зад тях има големи житейски теми, които вълнуват всички. Луната е ресурсът в живота ни, нашите нужди, семейната ни среда, умението ни да се обвързваме емоционално. Слънцето е целта ни в този живот, егото, умението да наложим себе си, да блестим, да сме смели и достойни. Сатурн е структурата в живота ни, неговия гръбнак, страховете ни, амбициите ни. На една групова среща ние подробно анализираме темата многоаспектно и с много примери, а това не може да се случи на индивидуална консултация в този мащаб. Астрологичното познание не е необходимо по време на тези срещи, защото всичко е обяснено така, че да бъде достъпно разбрано и всеки да може да разбере темата и да припознае себе си.
Семинарите и уъркшоповете заместват писмените анализи, които изготвят дълги години. Вие отново ще получите лично информацията, която се съдържаше в тях, но ще можете и да преживеете тази информация, да я обсъдите и да намерите решения на базата на общуването с хора, които преминават през сходна на вас ситуация. Разбира се някакъв интерес към астрологичното познание е препоръчителен. Всеки човек, който присъства на тези срещи получава лична информация, свързана с неговата рождена карта.
Живите среши са идеална възможност тема, която ви вълнува да оживее и да бъде разгледана многостранно. Със сигурност ще получите отговори и на въпроси, за които не сте си и помисляли. Комбинирането на индивидуални консултации с групови срещи е най-пълният вариант за справянето с въпросите, които ви вълнуват.

Вижте видео представяне

4. Проверка на час на раждне

Откриване на точния час на раждане чрез астрологическа проверка. Това е най-важната стъпка при консултация с астролог, защото само точният час дава правилен анализ и прецизна прогноза. Часът може да бъде открит САМО ако разполагате с ориентировъчен час на раждане.

Вижте видео представяне

Изследване на родовата енергия

От срещите с вас разбрах, че астрологията може да е полезна до един момент, давайки необходимата информация, но след това идва и моментът на осъзнаване и отработване на тази информация, за което ще мога да съм ви полезен.

Живите консултации са насочени към изследване на родовата ви енергия. Това е първата важна крачка, преди да преминем към астрологията, Понякога заплитанията, които идват от рода и семейството, са толкова големи, че рождената ви карта може и да не работи.

Живата консултация е препоръчителната първа стъпка от нашето запознанство. Ако не ви е удобно да дойдете на жива среща в София, то можем да говорим и по скайп.

Моята работа не е предсказателна. Аз говоря за тенденции, а не за събития, именно защото вярвам в мъдростта на вашата душа и не бих искал ю да я лишавам от възможността й за избор. Вярвам, че мога да ви подскажа как да използвате енергията на момента, а не да ви кажа какво ще се случи и по този начин да ви огранича като избор.

Ще обсъждаме как да отработите собствената си енергия, как да преминете през живота си по-лесно и как да сте по-щастливи.

Приемете работата ми като психологическа помощ, която се базира на астрологията, а не на гадание.

За повече информация и записване можете да използвате xyli.leonis@gmail.com , както и страницата във фейсбук https://www.facebook.com/xyli.astro/ .

Очаквам ви и до скоро!

Хули Терапия

"Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

© 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto