Риби

Риби или какво се крие дълбоко във водата…

Нашето пътуване през знаците ни доведе и до най-емоционалния знак на зодиака – този на рибите.
Рибите се свързват с илюзиите, както в положителните такива, така и с негативните. С други думи представителите на този знак виждат света през собствените си очила, понякога розови, друг път черни, но те по никакъв начин нямат връзка с реалността.
Рибите обичат да обичат. Това е може би и най-привлекателната черта на този знак. Рибите лесно се влюбват, но и така лесно се разочароват. Влизайки във връзка с представител на знака на рибите, може да сте сигурни, че ще има много романтика и много емоции, но именно прекалените емоции могат да направят връзката ви неустойчива.

Рибите са крайно артистични. С каквото и да се занимават винаги има някакъв елемент на артистизъм, дори да е нещо банално и скучно.Затова най-подходящите професии за представителите на този знак са: художник, музикант, артист, барман. Освен това, професиите, свързани с водата, са също така подходящи за рибите. Това са моряк, капитан, рибар, т.н.

Жените риби са много красиви и артистични, освен това много умело могат да използват женските си качества и по един скрит начин да постигат всичко, което поискат. Едни от най-красивите модели на 90-та като Синди Крауфорд и Ева Херцигова са от този знак.

Мъжете от знака също са така артистични и харизматични и обикновено са много харесвани от жените. Един такъв представител и любимец на жените е Джон Бонджоуви ( както и да се пише това), други представители на знака са новият Джейм Бонд – Даниел Крейг, тийн-идола Джъстин Бийбър, както и популярния испански актьор Хавиер Бардем.

Цветовете, с които се свързва знака са типично морските – морско синьо, морско зелено, както и пурпурно. Това са и цветовете, които подчертано отиват на представителите на този знак и карат индивидуалността им да изпъква.

Със знака на рибите се свързват и сладките аромати на мед, магнолия, карамел. Това може би се дължи и на темперамента на хората –риби – сладки, запомнящи се и топли.

Най-често рибите имат проблеми в здравословен план с общия тонус, като проблемите им почти винаги имат емоционална основа. Частта от тялото, с която се свързват рибите са глезените и често представителите на знака имат проблеми с тях.

Толкова красив и емоционално пъстър е светът на представителите на този знак. Когато видите човек-риби в доброто проявление на характера му, ще разберете колко грижовен, мил и жертвоготовен човек стои пред вас. За жалост настроенията при този знак лесно и бързо се променят, затова много скоро може да видите и негативната му страна, а именно когато човекът- риби е разпилян, нелогичен и иска на всяка цена да избяга от действителността.

Отношенията с човек от знака на рибите не са лесни, защото трябва да сте готови на безусловна обич и грижа от ваша страна, хубавото е, че ще получите същото и то в още по-голям размер. Колко време ще запазите това в живота си… зависи само от вас и от това до каква степен може да влезете под кожата на човек от знака на рибите, не е лесно, но определено не е невъзможно – въпрос на опит!

Повече информация за този знак можете да намерите в книгата
"Пътят на душата през зодиака"

Хули Терапия

"Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

© 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto