Предстоящи събития

Какво ни очаква до края на годината?
Очаква ни е една много трансформираща и вълнуваща есен. Тази есен ще започне един голям цикъл от събития наречен Мистериите на живота.

Защо създадох Мистериите на живота?

Животът ни е изграден от мистерии и очевидни скрити истини. Това са истини, които се намират дълбоко в нас, ние сме родени с познанието за тях, но след като се родим, възпитанието, което получаваме, ни отдалечава от тях. Без да сме свързани с тях, ние се чувстваме загубени, чувстваме се тъжни, безпътни и не можем да намерим собственото си щастие, а щастието, което ни предлага обществото, не е за нас.

Последователно, стъпка по стъпка, ще разгадаем всяка една от мистриите на живота и отново ще се свържем с нея. Ще го направим по един индивидуален начин – всеки ще има възможността да усети как е свързан с тази мистерия и как я отработва в живота си. Разбира се, астрологията ще ни помага със своята мъдрост, но тя само ще поставя рамката и ще ни насочва. Истината ще бъде усетена от всеки един участник по неговия личен, типичен и характерен начин.

Мистериите на живота  се състоят от няколко поредни мини цикъла:

Първите два мини цикъла са посветени на:

Женската енергия в мен (28 и 29 септември) и Мъжката енергия в мен (12 и 13 октомври)

Майка ми в мен (02 и 03 ноември) и Баща ми в мен (30 ноември и 01 декември)

От днес, специално за вас, започва записването за първия миницикъл посветен на женската и мъжката енергия.

Запиши се за събитието

10 + 3 =

Женската и Мъжката енергия в мен 

Всеки един от нас иска да е цялостен и да има добра връзка със себе си. За жалост това е връзката, която често губим още от детството си. Объркваме се кога трябва да действаме, кога да чувстваме, какво да правим с емоциите си, кога трябва да сме смели. Объркваме се кой е носител на мъжката и кой на женската енергия в нашето семейство. Трудно се свързваме с тези енергии в себе си. Така емоционалният ни свят и способността ни да действаме остават неразбираеми за самите нас. Действаме, без да чувстваме, чувстваме, без да действаме

Първият мини цикъл ще бъде посветен на първите две мистерии в живота ни – мъжката и женската енергия. Ще си отговорим на въпросите до колко ги познаваме, до колко ги владеем и разбираме ли ги изобщо?

Това ще бъде и необходимата първа стъпка, която ще ни позволи, след това да се насочим към разгадаването на другите важни мистерии в живота ни.
Първо, обаче, трябва да се свържем с емоциите си и да си припомним как да действаме според собствената ни истина.

Първата мистерия се свързва със женската енергия.
Затова е първото ни събитие от два дни Женската енергия в мен ще се случи на 28 и 29 септември. Два дни, в които ще се потопим, усетим и свържем с нашата женска енергия.

Ние всички носим в себе си женската енергия – и мъжете и жените. Това е емоционалната енергия, която всеки носи в себе си. Това е връзката ни с личния ни емоционален свят. Това е пътят ни към любовта.
Често тази енергия е много замърсена и ние не можем да се свържем с нея или просто не знаем как. Без да сме свързани със собствения ни емоционален свят, по един позитивен и качествен начин, ние не можем да сме свързани нито със себе си, нито с любовта, нито със света, който ни заобикаля.

Затова и нашата работа ще започне с разгадаването на тази първа мистерия – как да видим, да приемем, да изчистим и излекуваме емоционалната си енергия.

Втората мистерия на живота: Мъжката енергия в мен ще разгледаме в едно събитие от два дни на 12 и 13 октомври. Отново два дни, в които да се потопим, усетим и свържем с нашата мъжка енергия.

Това също е енергия, която всеки носи в себе си. Това е енергията на действието, на смелостта, на активността, конкуренцията, секса, агресията. Това е връзката ни със света, който ни заобикаля. Това е начинът ни на действие и начина, по който се справяме с живота.  Това е начинът, по който налагаме себе си в живота.

Обикновено това е енергията, с която действаме. Обществото ни тласка да развиваме основно мъжката си енергия. За жалост ние не я познаваме добре и правим това, което се изисква отвън от нас, а не действаме на базата на собствените ни нужди, потребности и желания. Поради тази причина, когато постигнем дадена цел, ние не сме доволни от себе си. Остава усещане за неудовлетвореност, дори провал.

Втората стъпка се свързва с разгадаването на тези мистерия – как да се свържем със собствената ни енергия по един хармоничен начин и да я представим на света с гордост и достойнство.

На тези събития отново ще работим в група, в защитено пространство, където ще сме на разположение едни на други и ще си помагаме. Ще чувстваме, ще усещаме, ще преживяваме, ще споделяме и ще си помагаме.
В работата ще ни помагат енергийни медитации, работа с представители, движения, споделяне и усещане. На събитието ще има енергийно лечение, споделяне и обсъждане на преживяването в една сигурна среда на приемане и светлина.

 

За повече информация се обадете на 0988 251789
или пишете на events.xyli.leonis@gmail.com

Очаквам ви!

 

© 2020 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto