Предстоящи събития

Баща ми в мен

09.11.18 – 10.11.18

Представям ви второто събитие от поредицата посветено на бащата.
Ако майката е емоцията, грижата и любовта, то бащата е силата, структурата и правилата. Без тях ние не можем да изразим себе си и ще се давим в чувства и емоции. Всеки от нас иска да изпулва от миналото и да се носи в морето на живота в спокойствие и лекота. За да се случи това ни трябва надежден плавателен съд,- това именно е бащата. Бащата е този , който ни помага да преминем през бурите невредими.

Какъв е моделът на бащата? Той е този който ни защитава, дава сила и закриля. Този който ни носи на конче , като деца и има смелостта да ни подхвърли във въздуха и да ни хване. И ние знаем ,че ще ни хване, защото за нас той е най-силния и велик мъж на земята. И няма физическа опасност, която да може да ни застраши, когато татко е с нас. Бащата е този, който може да реши всеки проблем, да поправи счупеното вкъщи и да победи лошите. Бащата е моделът на силата и смелостта. Бащата е този, който е авторитет, поставя границите и определя правилата. Бащата е този който зорко следи, кога сме прибрали и с какво сме облечени, бащата е този, който се кара за лоши оценки. Бащата е този който трябва да ни научи на ред и дисциплина. Бащата е този краен авторитет, от който всеки има нужда. И всичко това е на теория, това е образът на бащата, като архетип.
Какво се случва с нас, когато попаднем на баща, който като част от неговата си родова система носи своите товари и няма пространство за нас?
Основата ни се разклаща, оставаме без център и растем в несигурност. Липсва структура и правила, липсва рамката, която ни държи в пътя. Трудно отстояваме себе си и защитаваме своите интереси. Трудно ни е да изградим добър социален образ. Много трудно успяваме да изградим и пълноценна интимна връзка. Има липси и дефицити, които търсим как да компенсираме и така не живеем своя живот, а живота на другите. Живота на обществото, живота на родителите, живота на приятелите ни. Нямаме смелост да разгърнем себе си и да тръгнем по своя собствен и уникален път. Нямаме компас и се изгубваме, изгубваме се в лични страхове, заблуди, илюзии, правила и остарели морални норми.
Силният баща ни е нужен не само в детството, той е нужен през целият ни живот, като онази невидима силна мъжка ръка, която ще ни хване когато залитнем, онова силно мъжко присъствие, което ще ни заземи, когато летим в илюзии. Онази силна мъжка ръка, която ще избърше сълзите и ще ни каже , че и това ще мине. Онази силна мъжка ръка, която ще ни е дала от силата си и ще ни научила как да се грижим за себе и сами. Онази невидима сила и твърдост, която ни подкрепя винаги и във всяка ситуация. Това е мъжката енергия без която не можем да съществуваме в този свят. Енергията, която ни кара след като паднем да се изтупаме и да продължим, енергията, която ни кара да действаме и да бъдем смели. Само тази енергия може да ни помогне да се справим със страховете си, защото знаем ,че татко е някъде там и ще ни хване и няма да паднем. Ще ни вземе на ръце и ще ни отнесе при мама и те двамата ще се погрижат за нас, защото само те могат и знаят как. Майката и бащата са източник, извор, сила енергия, любов, те са извор на живота и никой, никога не може да ги измести или замени. Но те са и хора, хора с техните проблеми, хора с техните страхове хора с техните слабости, с техните товари от миналото, които са ни предали, това е и нашето наследство. За да бъдем себе си ние трябва да достигнем до техния архетип, тяхната сила и любов и да изчистим всичко, което не е наше, да го върнем и да оставим само светлината и високата вибрация. Защото всички ние сме дошли тук, като деца на светлината и трябва да достигнем да тази светлина отново.

Добре е да имате интерес към астрологията и да имате познания за рождената си карта и позициите в нея. 

Цени:
140 лева за лекция и семинар с включени кафе паузи.
130 лева за лекция и семинар при ранно записване до 25 октомври 2018
За тези от вас, които искат да присъстват само на лекциите в петък цената е съответно 50 лева

Програма:
Дата на лекцията : петък 09 ноември 2018
Място: бул. Витоша 65, ет. 1, ап. 1 (вход от към улица Хан Аспарух)
Програма: От 18.30 до 21.30 ч
От 18. 30 до 19. 00 регистриране и настаняване. Лекцията започва точно в 19.00

Дата на семинар ( work-shop) : събота 10 ноември 2018
Място: бул. Витоша 65, ет. 1, ап. 1 (вход от към улица Хан Аспарух)
Програма: От 13.00 до 18.00 ч
От 12.45 до 13.00 регистриране и настаняване. Семинарът започва точно в 13.00
Местата за семинара са само 25.

Може да присъствате на събитието само след предварително заплащане и записване. Моля не превеждайте сумата преди да сте получили потвърждение за наличие на свободни места по имейл или по телефона.

Записване:
Моля преди да преведете пари, пишете на email: events.xyli.leonis@gmail.com за да получите потвърждение, че все още има свободни места. Или се обадете на телефон 0988 251789 ( в интервала от 14.00 до 20.00 часа)

Начин на плащане: банков превод или чрез системата на epay/easypay

Хули Леонис ЕООД / Xyli Leonis Ltd.
IBAN: BG90PRCB92301043956618
Банка: Procredit Bank
BIC: PRCBBGSF

или чрез epay/easypay: захранване на микросметка към клиентски номер 3224650223

След като заплатите, изпратете копие (снимка) от платежното нареждане на email: events.xyli.leonis@gmail.com и ще получите потвърждение за вашето участие до 24 часа. В случай ,че не получите такова, моля обадете се незабавно на 0988 251789.

© 2018 Xyli Leonis | Bulgaria