Събитията на живо

 Скъпи приятели,

Вече от няколко години организирам събития с участници. Тези събития се променят всеки един път, надграждат се, развиват се, никога не са едни и същи, защото са живи и това ги прави уникални. Някои от темите станаха класически за мен и са работени много.

В оснонвата на събитията се намира енергийното лечение, което се осъщестява чрез игри на визуализации, създаване на енергийни полета, обсъждане по групи. Това е процес, който ви провокира сами да се лекувате, да осъзнавате, да преживявате.

Една част от събитията се организират малки групи в зала, в София. Друга част се огранизират в платформата ZOOM и са насочени към тези участници, които не могат да присъстват на живо в София.

На тази страница ще се запознаете и с темите, над които работим от години. Този брой постоянно се разраства.

За повече информация и условията на работа, можете да пишете на events.xyli.leonis@gmail.com, както и да се обадите на следния телефон: 0988 251789  

Ако искате първи да научавате за всичко ново и интерсно около мен, последвайте ме в Telegram, след като свалите приложението може да ме откриете тук.

Подайте запитване за актуални събития

13 + 1 =

Събитията, които можем да ви предложим са:

1. Майка ми в мен

Важна мистерия в живота ни е майка ни. Майка ни е символът на това как се свързваме с живота, какво е отношението ни към любовта, как изразяваме емоциите си. 

Целият ни живот преминава през силни емоции към майка ни. Тя е нашият емоционален учител, през нея достига до нас женската т.е. емоционалната енергия в живота ни. Опознавайки по-добре майка ни, ние ще опознаем по-добре и собствения ни емоционален свят, а оттам можем и по-лесно да го приемем. 

В това събитие няма да разглеждаме майка ни като извадена от контекст, а ще я поставим в контекста на нейните родители и ще проследим как се е формирала като такава личност. Ще постигнем едно по-голямо разбиране за нея, а оттам и приемане. Приемайки майка си, ние приемаме и себе си.

2. Баща ми в мен

Поредната важна мистерия в живота ни е свързана с баща ни. Той е другата половина от нас. През баща ни, към нас протича мъжката енергия. На базата на тази енергия ние се реализираме в обществото, в професионалния свят, смели сме, конкурентни сме, можем да отстояваме себе си, умеем да се борим за целите си. С бащата се свързва и темата за секса. 

Бащата е вторият по важност човек в живота ни, а за някои хора дори е първият по важност. Той носи както идеята за топлата бащина прегръдка, закрилата и подкрепата, така носи и възпитателната роля, той ни въвежда в обществото и ни показва как да се държим, ние следваме неговия модел. Да познаваме добре баща ни, означава да познаваме добре собствения ни път в социален план. 

И в това събитие няма да разглеждаме баща ни като извадена от контекст, а ще го поставим в контекста на неговото семейство, неговите родители и ще проследим как се е формирал като личност. Ще постигнем едно по-голямо разбиране за него, а оттам и приемане. Приемайки баща си, ние приемаме и себе си. 

3. Връзката със себе си

Истината е ,че ние сме както баща си, така и майка си, но и всяка една от двете баби и всеки един от двамата дядовци. Това е рецептата за създаването на нас.  Част от тази рецепта може да бъде и наш брат или сестра или пък човек извън семейството, наш приятел или приятелка. Тези хора също могат да ви предадат техния модел, който не е ваш. Важно е да видите кое от този модел искате да запазите или да върнете на този човек, за да имате истинска връзка със себе си.

След като знаем  рецепта за нашето създаване и  разбираме е време да се обърнем и към себе си. Сега вече  Аз става важният, с неговите прояви, с връзката със себе си, с емоционалната и социалната реализация.

На това събитие по един индивидуален начин – всеки ще има възможността да усети каква връзка има със себе и как отработва предизвикателствата на тази връзка в живота си. Разбира се, астрологията ще ни помага със своята мъдрост, но тя само ще поставя рамката и ще ни насочва. Истината ще бъде усетена от всеки един участник по неговия личен, типичен и характерен начин.

.

4. Какво сме скрили от себе си? – тайните на 12 дом

В това събитие ще се обърнем към най-интересната част от рождената ни карта, а това е именно пространството на 12 дом. Там има много тайни, има и много скрит потенциал, който очаква да бъде разкодиран, разбран и интегриран. Всеки от нас теми в живота си, от които се срамува, стеснява, те са блокирани като проявление, трудно се реализираме в тях, но много силно ги усещаме и имаме нужда да се свържем с тях по един качествен начин. За някои хора това в любовта, за други е секса, за трети са взаимоотношенията или пък друга важна тема, която душата ви е решил да постави в 12 дом. Особено полезно е това събитие за хора, които имат планети в този дом или там се намират лунните им възли.

12 дом  се свързва и с нашия предродилен период, който ни формира, без да си даваме сметка. Това е периодът,  в който се намира още в корема на майка ни, усещаме света, опознаваме го, но още не сме го виждали. Точно към тази тема и в тази посока ще обърнем поглед по време на събитието и ще се опитаме да излекуваме този период.

Ще обърнем поглед към интуицията ни, ще се погрижим за нея, ще се опитаме да я изчистим и излекуваме, за да сме свързани със собствената ни истина и със собственото ни щастие. 

В 12 дом се крие огромен неосъзнат потенциал, който ние заслужаваме да познаваме. Затова и правим това събитие, да разберем за този потенциал, да го видим, да се свържем с него и да го интегрираме по един осезаем начин в живота ни. Обикновено ние имаме силно интуитивно познание за темата, представена от 12 дом, но не знаем как практично да се справим с него. Точно на това ще се научим на събитието, посветено на 12 дом.

5. Завръщане към началото – тайните на 1 дом

След пред наталния период идва време да се родим и да осъзнаем по какъв начин се свързваме със света и защо сме избрали точно този начин, какво ни дава, но и в кои ситуации ни пречи. Следващата стъпка на разкодиране се свързва с анализа на 1 дом от рождената ни карта или както е по-популярен – асцендента. 

Ще обърнем специално внимание на отношението ни към живота и това как се отнасяме към него. Ще се спрем и на първоначалната ни връзка с него, точно в момента на раждането ни и ако има проблем, ще се опитаме да я излекуваме. 

Ще разгледаме планетите в първи дом и ще разберем защо душата ни е избрала да ги постави там. Ще разберем какво ни дават тези позиции и как точно да ги отработваме. 

Тук ще обърнем и специално внимание на темата за тялото ни, за връзката ни с него и за храната – както във физически, така и в духовен план. Ще си отговорим на въпроса от какво се нуждае тялото ни и от какво се нуждае душата ни. Ще разгледаме връзката между душата и тялото. 

Ще разгледаме и асцендента като начин да представяме себе си, да бъдем видени и харесани.

6. Училище по емоции - Как се свързваме с емоционалната ни енергия?

Ние всички носим в себе си женската енергия – и мъжете и жените. Това е емоционалната енергия, която всеки носи в себе си. Това е връзката ни с личния ни емоционален свят. Това е пътят ни към любовта. 

Често тази енергия е много замърсена и ние не можем да се свържем с нея или просто не знаем как. Без да сме свързани със собствения ни емоционален свят, по един позитивен и качествен начин, ние не можем да сме свързани нито със себе си, нито с любовта, нито със света, който ни заобикаля. 

Затова и нашата работа ще започне с разгадаването на тази първа мистерия – как да видим, да приемем, да изчистим и излекуваме емоционалната си енергия.

7. Пътя на любовта

Това е едно събитие, на което ще се опитаме да намерим пътя на любовта за всеки един от вас. Този път за всеки е различен. Аз ще ви дам пространство, информация и помощ да намерите своя път, да го видите и да го уважите. Любовта има много пътища. До нея водят много пътища, а и тя води в много посоки. Няма една универсална форма. На това събитие ще работим над това да намерите собствения си път. 

Ще разгледаме всички прояви на любовта, защото тя е многоизмерна и не се изчерпва до рамките на един конкретен човек. Любовта се свързва със сърцето ни, с творческата ни енергия, с вдъхновението, с децата ни, с това до каква степен обичаме себе си. Всичко това е любов! 

Ще усетите какви са нуждите ви, ще обърнем внимание и на желанията ви и ще се спрем на страховете ви, свързани с любовта.

8. Как се свързваме с мъжката ни енергия/ енергията на действието?

Следващата мистерия в живота ни се свързва с мъжката енергия. Това също е енергия, която всеки носи в себе си. Това е енергията на действието, на смелостта, на активността, конкуренцията, секса, агресията. Това е връзката ни със света, който ни заобикаля. Това е начинът ни на действие и начина, по който се справяме с живота.  Това е начинът, по който налагаме себе си в живота. 

Обикновено това е енергията, с която действаме. Обществото ни тласка да развиваме основно мъжката си енергия. За жалост ние не я познаваме добре и правим това, което се изисква отвън от нас, а не действаме на базата на собствените ни нужди, потребности и желания. Поради тази причина, когато постигнем дадена цел, ние не сме доволни от себе си. Остава усещане за неудовлетвореност, дори провал. 

Втората стъпка се свързва с разгадаването на тези мистерия – как да се свържем със собствената ни енергия по един хармоничен начин и да я представим на света с гордост и достойнство.

Хули Терапия

"Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

© 2022 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto