Предстоящи събития

Цикъл: “Чудото на любовта”

Любовта вълнува всеки от нас. Всички се стремим да я достигнем, да я докоснем и да я получим. Но знаем ли всъщност какво представлява любовта?

Много хора свързват любовта със страстта, секса, съжителството, брака. Дали това е любов. Дали това не е една представа наложена у нас от родители, общество и социална норма, които до момента също не са били наясно какво е любовта.

 

Дали любовта съществува или е съществувала някога в нашето измерение? Дали любовта е трагичната история, която носи само болка, мъка и страдание? Дали разбитото сърце е това, което ни се представя и дали то винаги се случва след срещата ни с любовта? Толкова ли е страшно това? А срещали ли сме изобщо любовта? Страховете пазят ли ни или ни пречат? Тези страхове наши ли са изобщо?

Какво е любовта? Тя е многолика, точно, като всички нас. Любовта не може да бъде обяснена в едно изречение. Любовта е различна за всеки един от нас, всеки от нас е готов или не готов за нея в зависимост от родовата си система. Всеки от нас интерпретира различно любовта в зависимост от това какво му е казано и показано.

Всеки от нас има нужда да освети и лекува вибрацията на любовта в живота си, защото всеки от нас живее в тази токсична парадигма, в която любовта не е допускана от векове. И никой от нас не е виновен за това, и никой от нас не бива да страда, защото всеки от нас може да достигне до любовта, стига да поиска и да извърви пътя към нея.

За да извървим този път заедно аз създадох цикъла Чудото на Любовта в три части. 

В първата част от цикъла наречена Осветяване ще разгледаме какво се случва с любовта в живота на всеки от нас.

Какъв е потенциала ни за любов, какви са трудностите и блокажите.

Ще осветим нашия път към любовта.

Всичко това ще се случи с помощта на енергийни медитации, работа с представители, разглеждане на родовата енергия и астрологичен анализ.

Втората част ще бъде посветена на Деконструкцията.

За да се изградим на ново първо трябва да разрушим старото.

В тази част ще разгледаме какво се случва с любовта в нашата родова система.

 • Каква е връзката ни с партньорството, любовта и семейството?
 • Какво означава искам връзка?
 • Каква е връзката ни със себе си
 • Кой пречи на любовта ни?
 • Каква е връзката ни с родителите.
 • Ще развенчаем грешните представи за любовта.

Третата част от цикъла е посветена на Конструкцията и нашето ново изграждане.

Ще разгледаме:

 • Какво е за мен любовта?
 • С помощта на специална енергийна медитация буквално ще изчистим сърцето си от всичко ненужно.
 • С помощта на работа с представители ще разберем готови ли сме за любовта и позволяваме ли да влезе в живота ни?
 • С помощта на друга енергийна медитация ще се свържем със себе си и със способността да получаваме любов.
 • Ще се свържем и с под вибрациите на любовта, като състрадание, изобилие, дар и единствено любов.

Всички части от цикъла ще се случат с помощта на много енергийна работа, медитации, работа с представители, споделяне, работа с кристали и астрологична информация.

За да се чувствате комфортно е необходимо да сте запознати с моя метод на работа и да имате елементарни познания по астрология.

Този цикъл е създаден на базата на моята книга „Очевидната скрита истина за любовта“. Преди събитията за вас е важно да сте прочели и осмислили книгата, както и да сте се запознали и с основните аспекти от рождената си карта описани в нея.

Всички три части от цикъла са взаимосвързани и не могат да бъдат разделяни. Това не са просто астрологични лекции и семинари, това е процес на духовно и енергийно лечение, който трябва да бъде на първо място уважен като такъв и преживян в неговата цялост.

По време на този път ще получите много подкрепа, познание, информация. Ще преживеете и усетите любовта в едно защитено пространство на приемане и светлина.

Всяка част от цикъла се случва в рамките на три дни. В два от дните се срещаме на живо и в един от дните ще получите информация и материали подготвени специално за вас. Процесът на свързване с тази деликатна тема го изисква.

Дати и цена:

Чудото на Любовта

Първа част “Осветяване“

7 март четвъртък от 18.30 до 21.30

8 март петък,  в този ден ще получите специално подготвена за вас информация, запазете този ден и преминете през него от собствения си дом.

9 март събота от 12.30 до 18.30

Втора част „ Деконструкция“

11 април четвъртък от 18.30 до 21.30

12 април петък, в този ден ще получите специално подготвена за вас информация, запазете този ден и преминете през него от собствения си дом.

13 април събота от 12.30 до 18.30

Трета част „ Конструкция“

30 май четвъртък от 18.30 до 21.30

31 май петък, в този ден ще получите специално подготвена за вас информация, запазете този ден и преминете през него от собствения си дом.

01 юни събота от 12.30 до 18.30

Място на провеждане: зала в центъра на София, до метростанция Сердика, точен адрес ще получите след записване.

Цената за всички три части, разпределени в шест събития от цикъла е 420 лева. (70 лева на събитие)

 

За повече информация се обадете на 0988 251789
или пишете на events.xyli.leonis@gmail.com

Очаквам ви!

 

© 2019 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto