Предстоящи събития

Цикъл: “Раз:кодиране”

18,19,20 Януари и 8 и 9 Февруари

Скъпи приятели, за мен е чест да ви поканя на най-новия ми цикъл Раз:кодиране
Преоткриване на личните съкровища
Каква е моята мисия и какъв е моят метод за живот?

Много често забравяме защо сме на тази земя. Тази забрава ни отчайва, натъжава, усещаме, че животът ни няма смисъл, а това не е вярно. Просто не се спираме да се вгледаме в себе си и да си припомним защо сме на тази земя, каква ни е мисията, по какъв начин сме свързани с другите, какво правим за тях и какво те за нас. Забравили сме какъв е нашият начин на живот, защото се опитваме да влезем в чужди обувки.
Стига толкова! Дойде моментът да се свържем отново със себе си и да разкодираме тази информация, която ни е формирала още в корема на майка ни и в първите часове от земния ни живот. Време е да си я припомним, да я видим, да я осветим и ако решим да я изчистим и ако има рана, да я излекуваме.

Време е да си припомним:

Каква е моята мисия в този живот?
Какъв е моят начин да живея този живот?
Какво съм скрил от себе си?
Защо съм такъв?
Как сме се родили и как стартираме всичко в живота си?
Какво сме взели от родовата карма и сме скрили от себе си?
Как се реализира любовта за нас веднага след раждането и каква е нашата готовност да я реализираме момента?
Какво сме закодирали в нашето съзнание и подсъзнание?

Ние притежаваме много повече от това, което предполагаме. Известна част от уменията, талантите, силните ни страни, но и слабите, блокажите, страховете се намират в подсъзнанието ни и са закодирани там още преди да сме се родили, в утробата на майка ни. Това е период не неосъзнатото, но реално това неосъзнато ни бележи за цял живот. Нашата задача сега е да го осъзнаем и да използваме тази информация като сила, като наш съюзник, а не като нещо, което съществува в пространството, важно е за нас, но ние не знаем какво да правим с него.

Началото на живота ни бележи за цял живот. То е първият ни контакт с живота, първата ни реакция и начина, по който започваме нещата. Толкова ценно и важно е да се върнем тогава и да си спомним какъв е нашият начин. Вече, като възрастни, ние можем да го подобрим, да го изчистим и да привнесем към него позитивни качества, но първо трябва да си спомним какъв е.

Обръщаме се към началото и това, което се е случило преди него. А тогава се е случило толкова много, за което не си и даваме сметка. Ще се свържем със скритите си ресурси, ще осъзнаем кои хора ни помагат и кога. Ще осъзнаем и от какво се срамуваме, какво сме скрили дори от себе си и ще си спомним защо.

Всяко едно първо нещо в живота ни маркира завинаги. Първата връзка, първата работа, първото пътуване в чужбина, първата загуба на близък. Всяко последващо събитие идва като второ, като трето. На нашите срещи ще си спомним за изначалното първо и ще се свържем с него и с ресурса, който ни дава, както и ще изчистим това, което не ни харесва.

Ще разгледаме и връзката между душата и тялото ни и на коя от двете части даваме превес и ще разберем как можем да постигнем баланс.

Астрологично погледнато ще се обърнем към 12 и 1 дом в рождената ни карта. Не е необходимо задълбочено астрологично познание, но все пак елементарни познания за вашата рождена карта, планетите и домовете са препоръчителни. Ако имате много планети в тези два дома, то това събитие е точно за вас. Ако нямате, то това не е проблем. Вие имате тези домове в картата си, имате пред родилен период, раждане и връзка с живота. Това е достатъчно.

Този цикъл е за всеки, който се осмелява да се върне назад и да открие тези части от себе си, за които е забравил или е смятал, че е загубил. Гарантирам ви, че процесът ще е много вълнуващ и емоционален.

На всяка част от цикъла ще има както астрологична информация, така и много медитации, работа с представители, опознавателни игри и разбира се споделяне.

Цикълът ще се разпростре в цели пет дни. Този път един от дните (събота 19.01) ще е за работа от вкъщи при подадена от мен информация, видео материал и водена медитация. Информацията и материалите ще бъдат подготвени специално за вас, като резултат от първия ден и подготовка за следващия. Процесът на свързване с тези деликатни теми го изисква
Това ще са пет дни на разкодиране, които ще се случват в рамките на един месец. Разкодирането може да се свърже и с идеята за новото раждане, затова и правим тези събития в самото начало на годината.

Защо още е важен цикълът “Разкодиране”?
Това са първите стъпки преди цикъла: „Чудото на любовта“, който ще започне през март. За да започнем да лекуваме любовта, трябва да се свържем със скритите си дарове, скритите си таланти и съкровища и да ги разкодираме. Трябва да още се свържем с чистата есенция на това което сме, такива каквито сме били преди да поемем чувствата, емоциите, страховете и блокажите на родовата система и нашите родители.

Цената за участие в цикъла е 250 лева и включва пет събития разделени на две части в рамките на един месец. Частите не могат да бъдат разделяни по между си поради спецификата на информацията и преживяването. Цикълът се предлага само в неговата цялост. Местата за цикъла са само 25.

Дати:
Раз: кодиране част едно
18 януари (петък) от 18.30 до 21.30 часа среща на живо
19 януари (събота) – в този ден ще получите специално подготвена за вас информация, видеа и медитации, запазете този ден и преминете през него от собствения си дом.
20 януари (неделя) от 12.30 до 18.00 среща на живо

Раз: кодиране част две
8 февруари (петък) от 18.30 до 21.30 среща на живо
9 февруари (събота) от 12.30 до 18.00 среща на живо

Място на провеждане: бул. Витоша 65, ет.1, ап.1 (вход от към улица Хан Аспарух)

Може да присъствате на цикъла само след предварително заплащане и записване. Моля не превеждайте сумата преди да сте получили потвърждение за наличие на свободни места по имейл или по телефона.

Записване:
Моля преди да преведете пари, пишете на email: events.xyli.leonis@gmail.com за да получите потвърждение, че все още има свободни места. Или се обадете на телефон 0988 251789 (в интервала от 14.00 до 20.00 часа)

Начин на плащане: банков превод или чрез системата на epay/easypay

Хули Леонис ЕООД / Xyli Leonis Ltd.
IBAN: BG90PRCB92301043956618
Банка: Procredit Bank
BIC: PRCBBGSF
или чрез epay/easypay: захранване на микросметка към клиентски номер 3224650223

След като заплатите, изпратете копие (снимка) от платежното нареждане на email: events.xyli.leonis@gmail.com и ще получите потвърждение за вашето участие до 24 часа. В случай ,че не получите такова, моля обадете се незабавно на 0988 251789.

Записването вече започна, защото няма по-добър коледен подарък от това да се свържете с личните си дарове и съкровища. Побързайте защото местата са само 25. Подарете си тази мъдрост, подарете си това познание, което ще ви промени и свърже с вашата лична сила, енергия и любов.

© 2018 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto