Телец

Телец – знакът на хубавите неща…

 

Един от най-приятните знаците на зодиака, който символизира разцъфналата пролет. Като цяло представителите на този знак носят това пролетно настроение – приятни, хубави и топли са, когато показват положителното си лице.

За телецът е много важно да има. Това е и девизът му : „Аз имам”. Притежанието е много важно. От една страна телците обичат да имат вещи, радват се на скъпи подаръци, на луксозни коли и почивки на екзотични дестинации, но от друга страна това са хора, които се стремят да имат притежания и от гледна точка на личните качества.

Телците обичат да излъчват стабилност не само чрез това, което притежават, но и чрез това, което са самите те като личност.

Обикновено можем да свържем тази знаци с лукса, красотата и социалния престиж. Телците по принцип са артистични хора и много им се отдават както актьорската професия, така и музикалната кариера. Освен като може би това е знакът с най-много красиви представители – както жени, така и мъже. Важното за Телците е просто да могат да изкарват добри пари от това, с което се занимават и то да не бъде прекалено натоварващо.

Едни от най-красивите и обичани звезди в света са представители на този знак. Жените- Телец са много привлекателни жени, които имат способността да се обграждат с подходящите партньори, които да им дадат стабилност. Представителките на знака Телец Меган Фокс, Кели Кларксон,Джесика Алба и Пенелопе Крус много точно илюстрират какво означава женска привлекателност.

Мъжете –Телец често са неустоими за жените. Обикновено тези мъже имат много привлекателна външност и атрактивно излъчване и лесно могат да спечелят една жена. Много от тези мъже са модели за подражание, красота и стил. Някои от тях са Дейвид Бекъм, Джордж Клуни, Робърт Патисън, Енрике Иглесиас, т.н.

Телците излъчват толкова много спокойствие и хармония, че на тях е посветен и денят Петък, който обикновено се свързва с края на работната седмица и началото на приятните моменти, свързва се с пазара, който води до хубавата храна, а също така и с любовта, защото петък е и денят на любовта.

Телците са добри и верни партньори, стига да не ги провокирате. Те търсят стабилност и приятно прекарване – ако им ги давате, то няма да имате проблем с тях. Най- подходящите партньори за Телците може би са Скорпионите, защото те им дават всичко, от което имат нужда. Освен това може да се получи добра хармония с представителите на знаците Дева и Козирог. Трудни и напрягащи отношения обаче ще имат със Стрелците и Везните.

Храната, която е най-подходяща за този знак това е и храната, която се свързва със сезона на Телеца- пролетта. Всякакви типично пролетни плодове и зеленчуци са подходящи за диетата на един Телец.

Пак в съзвучие с пролетното настроение, цветът, който се свързва със знака Телец е зеленото – най-красивият цвят през пролетта.

Като цяло телците са издръжливи хора, но не могат да пояснят продължително натоварване. Склонни са лесно да изстиват и най-често страдат гърлото им, вратът и долната челюст.

Когато един телец е щастлив, то той е предан, търпелив и положителен – с други думи човек, който създава хармония около себе си. Ако разярите обаче един телец, то той става бесен, упорит и неконтролируем. Вие сами преценете кое лице искате да виждате по-често?

Повече информация за този знак можете да намерите в книгата
"Пътят на душата през зодиака"

Хули Терапия

"Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

© 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto