Важните моменти при изготвянето на един анализ:


Това, което е най-важно при астрологичната консултация, е точният час на раждане. Разбира се датата и мястото на раждане са също важни, но обикновено около тях няма никакво съмнение.

Точният час на раждане персонализира картата ви. Всички родени във вашия ден имат подобна позиция на планетите, но точният час вече прави картата ваша. Освен това той е много необходим при изготвянето на прогноза и отговор на въпрос, свързан с някакъв времеви период.

Какво става, ако не знаете часа си на раждане?

 Има астрологичен метод, наречен ректификация, който може да намери точния ви час на раждане. Това може да се случи, ако имате приблизителна представа за часа плюс-минус един час или когато майка ви се колебае около няколко възможни опции, отнасящи се до часа на вашето раждане.

 Ректификацията включва няколко въпроса, отнасящи се до минали събития в живота ви и като цяло дава добри и точни резултати при откриване на точния час. А при изготвяне на прогноза той трябва да е точен до минута, за да няма отклонения след това.

Ако нямате никаква представа в каква част на деня дори сте родени, то тогава откриването на точния час на раждане е много по-сложно, но не и невъзможно. Просто откриването на часа ще отнеме много повече време и повече въпроси.

Ректификацията е първата и може би най-важната стъпка при консултацията с астролог. Ако часът ви на раждане не е верен или не е проверен, то може след това прогнозата да се отклонява и дори да не е вярна.

Също така това, което казва майка ви, не винаги е самата истина. Много често майките приемат за час на раждане момента, в който всичко е свършило, т.е малко или много (зависи от раждането) по-късно от реалното раждане. Разбира се има и много точни майки, които могат да кажат часа до минута, но те не са много.

Затова ректификацията е препоръчителна преди всяка една консултация. Ако часът, който давате е верен, то тя ще отнеме не повече от пет минути, но ако не е верен, то ще се наложи проверка.

Каква е следващата стъпка?

След като часът, датата и мястото на раждане са известни, следва да се зададат конкретните въпроси към избрания тип анализ. Споделянето на личното име е плюс при изготвяне на анализа, но не е задължително.

Този тип на изготвяне на консултиране е подходящ за хора, които биха искали да запазят анонимност по интересуващите ги въпроси, тъй като контактът се осъществява по мейл, скайп или телефон.

За колко време се изготвя един анализ?

Зависи от момента на поръчката, обикновен отнема около 5 работни дни

Необходимостта от задаване на правилни въпроси по време на консултация

Това е може би най-важният момент при една консултация – правилното задаване на въпроси.

Можем да направим паралел със задачите по математика, които сме решавали всички някога. Задаването на въпроса е като условието, ако в него има грешка, то и в решението ще има грешка или най-малкото, няма да може да се стигне до решение.

Важно е въпросите, които се задават да бъдат конкретни и да имат реална връзка с настоящето. Освен това хората често имат способността да вкарват себе си в много негативни сценарии и да не се питат изобщо дали това е истина или не.

Примери:

  1. Ако нямате добър доход и не се очертава да имате в близката една година е излишно да питате за големи покупки, чиято стойност е недостижима за вас през този период. Отговорът, който ще получите ще ви разочарова, независимо че може би и вие съзнавате неактуалния характер на въпроса.

  1. Ако зададете въпрос – подходяща година ли ми е за бизнес и отговорът е „не”, то не трябва да ви разочарова, дори напротив, явно ако през тази година започнете нещо ново, то няма да оправдае очакванията ви.
  1. Когато задавате въпрос – „с кого ми изневерява партньора”, то преди това попитайте, „изневерява ли ми изобщо”, защото, ако нямате отговор на втория въпрос, то първият се обезсмисля.

Астрологията ви съветва кое е добре за вас според универсалните норми за добро и лошо, а не от субективна гледна точка. Добро в един бизнес е да е печеливш, добра е една връзка като носи щастие, добре сте като сте здрави. Ако имате други представи за добро и лошо, е добре да ги споделите преди консултацията.

Не се разочаровайте, когато не сте получили отговор, който не ви харесва. Това е вашият живот и астрологът няма отношение към събитията освен да ги тълкува и да ви информира. Всичко това е с цел да вземете мерки, когато трябва и да се чувствате добре.

И последно – задавайте само тези въпроси, на които наистина сте готови да чуете отговора!