От астрологическа гледна точка периодът се характеризира с напрегнати отношения в партньорски план. Това се дължи на факта, че Сатурн започва постепенно да излиза от знака на Везните, който отговаря за сферата на взаимоотношенията.
Най-силно тази енергия ще се прояви през месеците септември и октомври, но определно редица промени за на ход още сега, за да могат да кулминират през споменатите два месеца.
Какво точно ще се случи?
Ще се случи това, че отношенията ще бъдат поставени на изпитания. Ще има редица разногласия и сблъсък на партньорските гледи точки. Партньорите ще трябва да надмогнат собствения си егоизъм с цел да останат с човека до себе си. Това само по себе си е едно голямо предизвикателство, което ще покаже на участниците в парньорството дали могат да продължат заедно или е по-добре да се разделят.
Когато говорим за партньорство тук можем да споменем и бизнес партньорствата, които също така ще бъдат повлияни силно от този апсект.
Каква е основната цен на една връзка?
Много хора забравят каква е основната цел на една връзка – а това е взаимността. Някои хора влизат във връзка само да са обичани, други за да не са просто сами, трети от материална изгода, т.н.
Основната цел на една връзка е да се изгради нещо стойностно от двама души на базата на тяхната добра воля и позитивни чувства и намерения, правайки необходимите компромиси и от двете страни.
Друго важно нещо, когато влизате в една връзка – забравете егоизма! Връзката е за да давате и да се развивате взаимно. Ако подхождате егоистично и то само за да задоволите собствените си желания, то връзката ще претърпи провал.
Също така, ако не сте намерили себе си, а и не искате да се спрете и да се погледнете задълбочено, то много трудно бихте могли да имате връзка с друг човек, ако нямате със самия себе си.
Любовта, на която се базира една връзка е доброволен акт на себеотричане в името на другия човек. Този акт ни променя и ни кара да надскочим собствените ни параметри на реакция и мислене. Всичко това ни прави по-добри, по-толерантни и разбиращи, а също така е огромна крачка в духовното ни израстване. Трябва да сте готови да се променяте, когато сте в една връзка, иначе вие ще сте този камък, който обръща колата.
Всичко това звучи сложно и изисква известна зрялост и на двете личностни, които влизат в една връзка. Може би точно поради тази причина човек не намира голямата си любов на 20, а след 36, когато човек много повече познава себе си. На 20 любовта и страстта са синоними и това е нормално.
Как можем да спасим връзката си?
Връзката може да се спаси, когато и двамата партньори положат съзнателни усилия за да разберат по какъв начин да направят другия щастлив и да изградят хармония помежду си, на базата на компромиси. Често, потънали в проблемите не виждаме какво точно пречи на връзката ни, какво малко нещо трябва да променим, за да сме отново щастливи.
Тук пак на помощ идва астрологията и нейната част, която се отнася до взаимоотношенията. С помощата на синастрията може да получите точна и детайлна информация как да промените себе си, как да провокирате промяна в партньора и с какво може да допринесете за общото развитие на връзката ви.
За повече информация : http://www.xyli-leonis.com/p/services.html