Първо искам да поздравя всички представители на знака Дева и да им пожелая да са щастливи и обичани, както и да прекарат рождените си дни по незабравим и положителен начин. Освен това искам да поздравя и всички хора, който като мен са влюбени в този месец. 
Тази година септември ще е  особено вълнуващ. Не само, че носи края на лятото, но с него ще дойде и краят на един дълъг период, в който отношенията между хората бяха поставени на изпитание. Тези изпитания бяха характерни за последните около две години и половина.

Всички бяхме свидетели как партньорството прибоди едно ново значние и важност. Имаше редица обединения в бизнес план, които бяха направени с цел бизнеса да се запази, създадоха се много нови връзки, сключиха се отлагани бракове, но и много взаимоотношения бяха поставени на изпитание, пропукаха се и намериха своя край.

Всичко това се случи обаче за добро. Всеки един от нас имаше шанс да осмисли своята собствена роля като самостоятелен индивид и като част от връзка и да прецени за себе си до каква степен това му е нужно. В края на този период всеки малко повече знае за самия себе си как иска да продължи напред – сам или с другарче. Това е важно да се знае, защото ни предстоят няколко години, в които трансформациите ще са основното нещо, което ще се случва. Тези трансформации ще са както в събитиен план, така и в много личен и отнасящ се до всеки един човек.

Но да се върнем към настоящият месец септември.Той ще е чудесен за представителите на знака на Лъва. Освен това  ще е наситен и с много страсти. На първо място Венера влиза в огнения знак на Лъва и ще даде предпоставки за много положителни събития, отнасящи се до любовта, децата, но и до големите пари. Това ще е и един хубав период за всички представители на знака Лъв. Ако успеят да се държат мърдо и ” да си изиграят картите успешно”, нещата за тях ще се случат много хубаво. Ако не знаете как да го направите или имате някакви колебания, винаги може да се обърнете към мен.

Важни промени ще има и при любимите ми кардинални знаци и по-точно при Козирозите и Везните. Разбира се Овните и Раците също ще почувстват тези промени. Промените не винаги ще се ясни и на моменти може да се пилее излина енергия. Ако имате нужда от съвет или консултация, свържете се с мен.

Известно облекчение може да се очаква  при знака на Козирога и то при тези представители, които са родени в края на декември. Ако е имало някаква подтисната енергия, базираща се а притеснения и опасения, то сега ще има освобождаване в това отношение. Трансформациите, през които преминавате и ще продължите да преминавате ще се облекчат и ще ви стане една идея по-леко.

Края на мъките на Везните също е близо. Тези представители на знака, които са родени през втората половина на октомври сега ще усетят известно напражение, може да има тежки моменти, които да се отнасят както до емоциите ви, така и до конкретни събития в живота ви и всичко това да ви кара да се чувствата някак си ограничени, без да имате възможност да реагирате така както искате. Всичко това обаче ще ви донесе една своеобразна мъдрост и ще ви научи на търпение.

Трудно е да се обхванат всички събития в астрологичен план, които са характерни за месец септември. Ще се опитам да направя всичко това последователно през целия месец.

За да разберете как всички тези тенденции ще се отразят на вас и в каква посока е добре да вложите енергията си, може да се свържете с мен на:  http://www.xyli-leonis.com/p/contact-me_16.html