Ето, че стигнахме и до последната седмица от лятото. Емоциите вече са успокоени, отново се ориентираме към работа. Именно това е и енергията на знака Дева, който също ще бъде сменен от Везните в края на седмицата. Нека заедно да проследим основните тенденции през тази седмица.

Искам да направя само едно пояснение относно това, което ще прочетете. Седмичният хороскоп се базира само на слънчевия знак(зодията) и дава общи тенденции, които ще ви засегнат в една или друга степен. Възприемайте тази информация като насока и препоръка, а не като присъда. За да получите по-точно информация, която се отнася конкретно до вас, можете да се свържете с мен.

ОвенСедмицата ще донесе известно напрежение при Овните. Те осново няма да изневерят на природата си и ще са дейни и активни, но през тази седмица може да им се наложи да се съобразяват с неща, които не са по-вкуса им, но обстоятелствата ще ги наложат. Определено Овните трябва да успокоят темперамента си през тази седмица и да се постараят да не влизат в конфликт с хората, с които работят, защото резултатът за самите тях може да не е много добър.
ТелецТелците ще са много ангажирани в работата и може да им бъдат възложени нови задължения. Специално представителите на знака, които са родени през май ще имат шанса да подредят делата си в работен план и то успешно. Трябва обаче да знаят, че ще се реализират само добрите им идеи, лошите по един естествен начин няма да намерят своеот продължение, но не трябва да се страда заради това. Нещо старо си отива, за да дойде новото.
БлизнациТова ще е една чудесна седмица за представителите на знака Близнаци. Дори и в началото на седмицата да усещат някакво напрежение, то към сряда вече ще са добре и късметът ще е на тяхна страна. Тази седмица предизвикателството пред Близнаците е да са устойчиви и да не се пречупват пред първата трудност, а да защитят интереса си. Ако успеят да го направят, то резултатът ще е много добър.
РакЗа представителите на този знак през седмицата ще е малко напрегнато. Ще има някаква промяна засягаща ежедневието ви. Може да е свързана, както с личния ви живот, така и с работата ви. Тази промяна обаче може да активира някои от страховете и опасенията ви. Хубавото е, че когато се изправите пред тази напрегната ситуация и я преодолеете, ще разберете след това, че опасенията ви са били излишни.
ЛъвХубавият период за Лъвовете продължава. Тази седмица е подчертана темата за комуникацията. Идеите ви ще са добре възприемани от другите и дори да не сте напълно искрени, то ще получите това доверие, към което се стремите. Чудесна седмица за водене на преговори. Много ползотворна също така за тези представители от знака, които се занимават по някакъв начин с писане.
ДеваМного силна седмица за Девите във всяко едно начинание. Вие знаете как да се организирате и как да бъдете изпълнителни. Тези качества ще са ви много ценни през тази седмица що се отнася до постигането на целите ви. Възползвайте се от положителната енергия, която ви преследва сега и реализирайте това, което сте намислили.
ВезниХубавият период за везните предстои. От тази седмица те ще бъдат осенени с нови идеи и ще започнат да мислят над нови планове, които да реализират в най-скоро време. Много подходяща седмица ще е за тези представители от знака, които се занимават с бизнес и им предстои сключването на договори.
СкорпионТук пак е засегната комуникацията на всяко едно ниво, но този път по един напрегнат начин. Ще сте склонни лесно да влизате в конфликт и да отстоявате гледата си точка доста ревностно. Това обаче няма да доведе до успешното постигане на целта. Веднага щом започнете да изслушвате другата страна и да разбрате чуждата гледна точка, нещата за вас ще се наредят чудесно и ще можете с лекота да прокарате идеите си.
СтрелецЕмоциите при Стрелците ще са подчертани през тази седмица. Необвързаните представители на знака могат сериозно да се замислят над това да си намерят половинка и да положат необходимите усилия това да се случи. Тези, които имат вече партньор могат да са много романтично настроени. Съветът ми тук е – ако очаквате нещо от партньора ви, което ще ви зарадва, но той/ тя не се сеща точно как да ви зарадва, по-лесно е да подскажете, отколкто да чакате и да се разочаровате.
КозирогТази седмица е може би най-важна именно за представителите на знака на Козирога. Периодът, не само седмицата, са наситени с много промени за вас – редица неща се променят както във вашия живот, така и в живота на хората, които ви заобикалят. Още понеделник- вторник ще настъпи едно известно облекчение . Много неща, които са ви притеснявали в миналото, сега ще ви станат ясни, ще намерите едно известно успокоение, но и редица неща, на които не сте обръщали внимание, ще излезнат на повърхността.
ВодолейТемата за взаимоотношенията ще е много важна за представителите на този знак през седмицата. Може да се запознаете както с нови и важни хора за вас, така може и да имате много хубави моменти, с хора, които са приятни за вас. Много ще научите за себе си оглеждайки се в другите хора през тази седмица. Това познание може да ви е много ценно и при желание от ваша страна, може да постигнете много добри и положителни личности трансформации на тази база.
Риби
Емоционаната природа на Рибите няма да им изневери и тази седмица. Прибързани решения на базата на емоции са крайно непрепоръчителни, дори зад тях да седят чистите ви и добри намерения. Всяко едно нещо тази седмица трябва да бъде премислено и да знаете точно защо го правите и какво целите. Освен това не се подвеждайте по хора, които не познавате добре и нямате изградено доверие към тях. Ако трябва на моменти съветвайте се, преди да направите крачката.