Първо честита есен на всички и честит рожден ден на всички Везни, който празнуват днес рождения си ден! Ето го и седмичният хороскоп:

Овен  – През тази седмица Овните трябва да са особено внимателни със здравето си и да се грижат за него. Това се отнася най-вече до тези, които са родени в края на месец март. Редица неща, с който се занимават Овните сега ще намерят своята кулминация.
Телец – За Телците е добре тази седмица да си почиват и да не започват нови начинания. Най-добре е да се отдадат на неща, които им доставят удоволствие и ги радват. Тази седмица не е подходяща нито за бизнес начинания, нито за преживявания от интимен тип.
Близнаци – Близнците ще усетят нов приток на сили през следващите седем дни. Помощта на хората около вас ще е много важна да реализирате това, което сте намислили, затова бъдете дипломатични и ценете помощта, когато я получавате.
Рак –  Много активност очаква Раците и тази седмица. Сякаш задълженията нямат край, но пък едновременно с това дават шанс за изява и за положителна оценка на това, което е направено до момента. При добре свършена работа, тази оценка няма да закъснее.
Лъв – Тази седмица Лъвовете ще се сблъскат с дълбоки емоции и може да им е трудно да се справят с тях на моменти. На моменти ще се чудят какво да правят – да се отдадат на чувствата си или да поемат отговорността за ситуацията и да действат. Съветът е – по-добре изчакайте.
Дева – Тази седмица ще е много активна за девите и те ще намират добра реализация на идеите си. Хубаво е да успеят да подредят и организират всичко, защото за тях предстои един чудесен период, в които ще могат да блеснат изцяло, но дотогава всичко трябва да е готово предварително.
Везни – Седмицата ще е чудесна за Везните. Ако водите някакви преговори или искате да се договорите за по-добри условия за работа , то сега е моментът да действате. Думите ви ще бъдат чути и имате шанс да се случи точно това, което искате.
Скорпион – Представителите на този знак трябва да са внимателни през тази седмица с най-близките си хора- партньорите им и децата им. Дори да им е трудно да намират време за близките, хубаво е хората около тях да не се чувстват пренебрегнати заради ежедневните задължения.
Стрелец – Сега е моментът Стрелците да се замислят за личните си финанси и да решат как да ги подобрят. Сред представителите на знака може да има много недоволни от сегашното им финансово положение – сега е удачно да се заислите как да промените ситуацията, така че да се чувствате добре.
Козирог – През тази седмица представителите на този знак трябва да обърнат внмание на дома си и на това, което се случва в него. Прекалената ви ангажираност на моменти може да ви отдалечава от това, което се случва под носа ви. Спрете се, огледайте се и преценете дали не трябва да промените нещо.
Водолей – Желанието да се грижат са околните може да е характерно за Водолейте през следващите седем дни. Известна сантименталност и дори носталгия могат да се усетят. Ако не сте се чували отдавна с родителите си, то сега е моментът да им се обадите.
Риби  – това може да е една много успешна седмица за рибите и то за тези, които се занимават с изкуство. Към края на седмицата може да се почувстват много изтощени и да искат да прекарат почивните дни на тихо и спокойно място сами или с много добре подбрана компания.