Толкова много неща има тази седмица и начало и край – всичко е толкова вълнуващо. През тази седмица има две важни астрологични събития. Първото е обръщането на Юпитер в знака на Близнаците. Второто събитие е влизането на Сатурн в знака на Скорпиона. И двете събития са с голяма важност и ще бъдат отбелязани със специални статии. Нека сега да се върнем  на седмичния хороскоп:

Овен – Седмицата започва с висок старт за представителите на тази зодия. Много идеи и предизвикателства, в които ще можете да разкриете способностите си, ви предстоят през следващите седем дни. Всичко ще бъде наред, само не прибързвайте!
Телец – Любимата тема на Телците – парите ще е във фокуса тази седмица. Въпроси от рода какво да правя за да имам повече пари или как да инвестирам наличните ще вълнуват Телците. Представителите на знака, родени през втората половина на май, може да изпитат известни затруденения от финансов характер.
Близнаци – Още една чудесна седмица за представителите на този знак, но тук ще добавя едно голямо НО. И то се дължи на факта, че изведнъж ще осъзнаете, че някои от плановете ви не се случват така както искате и ще трябва да ги помислите върху тях отново. Не бързайте, анализирайте!
Рак – Малко повече концентрация ще им трябва на Раците през тази седмица. Нещата около вас може да са малко по-объркани, отколкото очаквате и да ви се налага да се моблизирате допълнително. Няма да стане по лесния начин, но пък за сметка на това ще научите много неща, които ще са ви полезни като опит.
Лъв – Представителите на знака родени в края на юли може да изпитат известно напрежение тази седмица и да се изправят пред известни трудности. За сметка на това Лъвовете, родени през втората половина на Август ще се радват на положителни събития от емоционален характер.
Дева – Много емоции ще има за Девите през тази седмица. Партньорът ще е много важен и ще бъде обсипан с грижи и внимание. В момента Девите са някак много романтични и склонни на отстъпки в емоционален план. Освен това нивото на активност на представителите на този знак е добро.
Везни – Везните доживяха до тази седмица, в която значително ще им олекне. Ще се оттърсите от напрежението, което ви беше редовен спътник в последно време. Много нови идеи се зараждат, някои от тях много добри и в най-скоро време ще видите тяхната реализация.
Скорпион – Изпитанията за този знак сега започват. Представителите на знака, родени в края на октомври, вече усещат енергията на промените, която настъпва в живота им. Скорпионите навлизат в един период, от който ще излезнат много по-мъдри и зрели.
Стрелец – Тази седмица ще е особено важна и за Стрелците и особено за тези родени в първите две седмици на Декември. Тази седмица ще ви накара много да се замислите над всичко, което се случва около вас. Ще вземете важни решеня, които сте отлагали.
Козирог – Партньорството притеснява представителите на този знак през тази седмица. Дали да бъдат отдадени партньори или да правят каквото им харесва, дали се справят добре, дали докато се занимават с едното, не изпускат нещо важно от другото – все такива мисли ще се въртят в главите на този знак. Успокоението е, че по-голяма част от драмата е само във вашата глава.
Водолей – това е една седмица, в която водолейте трябва да са внимателни. Хубаво е да приемете тази седмица като вашите седем дни за отпуск от всичко важно. Наслаждавайте се на нещата, които са важни за вас и се опитайте да сте в страни от голямото случване през следващите седем дни.
Риби  – Рибите тази седмица ще се впуснат в много начинания едновременно, без да си премерят силите. Някак си имате прекален ентусиазъм и опасение, че има толкова несвърешни неща, които точно вас чакат. Всичко е добре, хубаво е човек да е деен, но  пазете се основно от здравословни проблеми!

Желая ви една чудесна седмица изпълнена с много положителни емоции!