Ето я и първата седмица на трансформациите. Много интересна седмица ще бъде за всички нас, но като че ли най-вече ще е за представителите на мутабилния кръст – Дева, Блзинаци, Стрелец и Риби. Да не губим време и да видим какви са основните тенденции за всеки тази седмица:

Овен – Седмицата може да започне малко бавно за Овните сякаш просто довършват започнатото. Още след понеделник обаче всичко ще се ускори много и темпото ще се забърза страшно много. Прекрасни възможности ще имат Овните за нови запознанства, най-вече за бизнес такива.
Телец – Телците си починаха миналата седмица, но тази определно няма да бездействат. Много ангажименти, много отговорности, на моменти дори такива, с които не може да се справите. Парите обаче ще ви намират тази седмица, а и вие ще знаете къде да ги откриете.
Близнаци – Близнаците много ще мислят тази седмица, много ще анализират и до важни заключения ще стигнат. По някаква причина Близнаците осъзнават, че не може да се продължава по същия начин и ако се загледат в себе си ще открият какво трябва да променят, за да се чувстват под-добре.
Рак- Раците са много мъдри тази седмица. От една страна гледат над нещата по един сериозен и зрял начин, но от друга страна емоциите им бушуват и търсят своето проявление. По-възрастни от вас хора могат да ви дадат важен съвет и да изиграят важна роля в живота ти тази седмица- защо не и любовна?
Лъв – Лъвовете ще са много припряни през тази седмица. От една страна ще имат много сила да действат и да постигат целите си, но от друга страна ще им се наложи да се справят с ограничения, които ще им бъдат поставни или от шефове или просто ситуацията ще ги наложи.
Дева – Чудесна седмица за представителите на този знак. Нещата се случват както трябва и то по един добър начин. На моменти може да има обаче изпитателни ситуации, които ще тестват търпението ви. Просто бъдете търпеливи и се опитайте са избегнете конфликта, направите ли го, всичко ще е чудесно.
Везни – През тази седмица Везните ще се чувстват много в кожата си. За тях енергиите ще са на приливи и отливи и много трудно ще бъде да се планира. В моментите, в които искате да си почивате, ще трябва да сте активни и обратното. Затова е най-добре да оставите събитията да ви изненадат и да направят седмицата ви интересна.
Скорпион – Любимите Скорпиони тази седмица ще усетят най-много промените, които започнаха да се случват. Времето не е добро за стартиране на нови неща, а за довършване, като това довършване не трябва да се отлага. Имате ли някакви стари притеснения, то сега е моментът да се приключи с тях.
Стрелец – Още един знак, който ще е във вихъра си тази седмица. Седмицата е чудесна както за бизнес начинания и добри сделки, ако имате планирани такива, така и за секс. Енергията ви е чудесна и може да я раздавате на другите и да ги радвате.
Козирог – Дълбоките емоции на Козирозите ще излезнат на подърхността тази седмица и ще има моменти, в които се чувствате много щастливи и доволни. Някой или нещо ще ви зарадва и дори да се опитвате, няма да можете да скриете положителни си емоции.
Водолей – Интересна седмица за Водолейте. Ако енергията за тези, които са родени в края на Януари ще е малко напрегната, то за родените през Февруари седмицата ще е чудесна и много ползотворна. Ще можете добре да комуникирате идеите си и да намерите съмишленици.
Риби  – Емоциите ще бъдат подредени и ще се вземе важно решение – време е! Седмицата е просто чудесна да се сложи ред в емоционалния свят, а това за рибите е повече от прекрасно, защото ако сложите ред в емоциите си, то ще се подреди целият ви свят.

Успех на всички!