Хубавото есенно време носи и много хубави астрологични новини тази седмица. Нека сега да видим какво очаква като тенденция всеки един знак:

Овен – Може би основното предизвикателство пред овните тези седмица ще са взаимоотношенията. Бъдете внимателни Овни както с интимните си партньори, така и с хората, с които работите, за да можете да постигнете по-добре целите си и да не попадате в излишни конфликти.
Телец – Толкова много идеи се въртят в главите на Телците, но сякаш тази седмица не е най-подходящият момент да се взимат решения. Най-добре е да не се преуморявате тази седмица и сериозно да пазите здравето си, защото то може да е уязвимо през следващите седем дни.
Близнаци – Тази седмица дава шанс на Близнаците да действат и да са активни, но всичко трябва да се прави разумно и постепенно, защото ако плановете не са добре обмислени, може резултатите накрая да не са така добри, както очаквате. Затова малко повече търпение тази седмица няма да ви е излишно
Рак – Раците тази седмица са много сериозни и имат много отговорности. Може да ви се наложи да изпълнявате някаква авторитетна функция тази седмица или да поемете някаква отговорност, било то в личен или професионален план, без да сте очавали.
Лъв – Толкова много промени са на път да се случат в живота на Лъвовете и то на тази, които са родени в първата половина на знака. Хубаво  е да помислите накъде искате да се насочите и кои промени да активирате и кои да отложите. Доброто случване зависи само от вас.
Дева – Комуникативните Деви могат да имат обаче проблем в комуникацията тази седмица и ако не си мерят думите, могат да си създадат неприятни ситуации. Малко повече дипломация няма да е излишна, тя много ще ви помогне. Освен това не винаги е необходимо да споделяте искреното си мнение.

Везни – Чудесна седмица за приключване на нещата. Ако имате нещо, което сте започнали преди, то сега е подходящият момент да го довършите и да се порадвате на добрите резултати. В този ред на мисли новите начинания не са добра идея през тази седмица, затова бъдете търпеливи.
Скорпион – Много важна професионална седмица в живота на Скорпионите. Представителите на знака, родени в началото, ще бъдат много дисциплинирани и отговорни, тези в средата на знака ще имат чудесни идеи и ще могат да ги реализират, а тези в края ще имат шанс да направят нещо, което отдавна са искали.
Стрелец – Всичко би било чудесно са Стрелците тази седмица, само да не прибързват. Вашето качество, че устата ви работи по-бързо от мозъка може да ви изграе лоша шега. По-добре е да сте реалисти и да не обещавате неща, които не сте сигурни, че ще можете да изпълните.
Козирог – Седмицата е чудесна за бизнес и да изкарване на пари. Просто от вас се изисква да бъдете себе си – отговорни, активни и да показате на другите, че могат да разчитат на вас. Идеите ви ще бъдат чути и разбрани и ще можете са постигнете това, което толкова искате.
Водолей – Водолейте тази седмица ще намерят съмишленици за всичко. Просто споделяйте идеите си и ще видите как другите хора сякаш се заразяват от тях. Ако успеете да комуникирате правилно идеите си на правилните хора, може да постгинете много по отношение както на бизнеса, така и на взаимоотношенията.
Риби – За представителите на този знак е добре тази седмица да активират интуицията си – тя ще бъде много поезна по отношение на това какво да се прави в близко бъдеще. Избягвайте риска през тази седмица и се оглеждайте за вашето решение, което ще ви бъде предложена, когато най-малко го очаквате.

                                                          Желая на всички успех!