Тази седмица може би ще се характеризира най-вече с едно сериозно отношение, което всички знаци трябва да проявят към себе си и към света, който ги заобикаля. Ето обаче и основните тенденции за всеки един знак през следващите седем дни:

Овен – Една чудесна седмица за нови планове, за идеи, за реализацията им. Имате способността да виждате нещата в мащаб и това ще ви помогне да вземете важни решения, които ще се отнасят до близкото ви бъдеще. Сега е моментът да вземете тези решения, затова не се колебайте.
Телец – През тази седмица ще се обърнете повече към другите и ще разберете от какво имат нужда те и как бихте могли да им помогнете. Това ще е много важно за вас, защото ще заздрави отношенията ви с близките и ще ви накара да се почувствате полезни едни на други.
Близнаци- Тази седмица може да ви се иска да се огледате в очите на другите, но това няма да ви даде правилната оценка. Много ще искате да получите одобрението на хората около вас, но все пак не правете неща, за които след това да съжалявате.Колкото и да се напъвате, няма да стане по-бързо.
Рак – Дойде време да си отдъхнете малко от напрежението, което беше характерно за вас през последните седмици. Сега ще се почувствате много по-добре и някак си нещата ще започнат да се случват сами и вие просто ще се наслаждавате на резултатите.
Лъв – През тази седмица може да ви се струва, че са ви поверени прекалено много отговорности и да почувствате нужда да се забавлявате повече. Просто го направете, но след като изпълните успешно това, което са ви поверили като работа и задължения. Всичко идва с времето си.
Дева – Нещата тази седмица може да не се случат точно по план и точно така както вие искате. На моменти ще се усещате, че гледате много напред, а малките препядствия, които много биха ви попречили, някак си ви убягват от погледа. Понякога не целта е толкова важна, а това как ще я постигнете.

Везни – Хубав период предтои за вас през тази седмица. Ще се срещнете с интересни хора, ще получавате вниманието им. Неща, които сте запознали преди това, сега ще получат необходимата подкрепа. Като цяло една чудесна седмица, на която може просто да се наслаждавате.
Скорпион – Дойде времето не само за празници, но и за акртивна разносметка, която ще трябва да направите за изминалата година от живота ви. Сега е моментът да се обърнете назад и да се насладите на това, което сте постигнали и да си дадете сметки за грешките, като се постараете да не ги повтаряте.
Стрелец – Чудесна седмица за преговори, за идеи, за договори. Тази седмица ще бъдете особено талантливи в говоренето и в това да постигате целите си чрез активен диалог. Изложете идеите си, без да бързате и се осовавайте както на логиката, така и на късмета си през тази седмица.
Козирог – Трудно при вас ще е началото на семицата, когато сякаш всичко ще ви се изсипе в един момент и ще ви е трудно да разпредеите задълженията си. След средата на седмицата ще има известно облекчение. Вашият ден е събота, затова отдайте се на нещата и хората, които обичате тогава.
Водолей – През тази седмица и Водолейте ще могат да разчитат на късмета си, който няма да ги забрави. Нещата в бизнес план ще са много добри и с помощта на правилните хора, може да постигнете много добри резултати. Просто бъдете дипломатични и не бързайте.
Риби – Това може да е една седмица, която да постави емоциите ви на изпитание. Затова е по-добре да не взимате емоционални решения, а да се опитате да помислите преди това или да оставите събитията сами да се случат, без вашата намеса.

                                                          Желая успех на всички!