Тази седмица ще се характеризира с няколко важни аспекта. От една страна Венера ще влезе в знака на Везните, където се чувства прекрасно. Това ще засили чувството за естетика, желанието за красота и приятни прекарвания като цяло. Най-силно влиянието ще се усети от въздушните знаци Близнаци, Водолей и разбира се Везни. Все повече с намаляването на температурите ще се засили желанието за партньортсто и близост, затова ще ни помогне и тази позиция на Венера.

От друга страна Меркурий влиза в знака на Стрелеца и се готви са обърне движението си след десетина дни. Що се отнася до идиете и контактите, представителите на знака Стрелец ще са в благоприятна позиция, както и другите два огнени знака Овен и Лъв.

Тази седмица емоциите при представителите на знаците Риби и Козирог може да са малко напрегнати и да се получат някои съществени емоционални блокажи. Освен това сферата на личните финанси може да е засеганата и при двата знака. след първоначалното напрежение, ще се намери решение, просто бъдете търпеливи. 

Конфликтът аз- другите ще се прояви може би най-силно при знаците Рак и Телец през тази седмица. При тях ще има едно лутане дали да направят това, което искат или да направят това, което се иска от тях. Телците трябва да са внимателни и по отношение както на физиеското, така и на емоционалното си здраве.

Скорпионите тази седмица ще трябва да бъдат малко по-компромисни и търпеливи и да не се налагат на всяка цена. Представете си, че ако направите компромис, който не ви харесва, ще запазите много ценни отношения във вашия живот, но ако не го направите, то те могат да се развалят.

Тази седмица Девите трябва да са реалисти и то най-вече към самите себе си. Може всичко да ви се струва интересно и вълнуващо, но първо помислете дали имате времето и силите да го направите и дали, ако се отметнете в последния момент, няма да се изложите пред важни за вас хора.

Желая успех на всички!