Напрежението от миналата седмица започва да изчезва. За жалост объркването в комуникациите, техниката , преговорите, сделките, всичко това остава още една седмица докато Меркурий не стане отново директен. Може би най-тежко им е сега на Стрелците, които най-силно усещат цялото това объркване, чувстват се неразбрани и на моменти им е трудно да комуникират успешно. Всичко ще мине мили Стрелци и нещата за вас ще се оправят, най-малкото защото тази седмица Слънцето влиза във вашия знак.

Разбира се, другите потърпевши на ретроградното движение на Меркурий са Девите и Близнаците, които съветвам да не взимат важни решения относно работа и преместване през тази седмица.

Съветът ми към Рибите е сходен, но е свързан с емоциите. Не взимайте прекалено емоционално решения, защото точно сега ще са погрешни, ако не можете да се справите с логиката сами, то посъветвайте с някой.

Другият важен момент тази седмица е преминаването на Венера в знака на Скорпиона. Това, от една страна, ще се отрази благоприятно на представителите на този знак, но, от друга страна, всички ще изпитаме силните емоции и напрегнатите моменти на Венера в този знак било то е личните взаимоотношения или професионалните.

Марс много бавно навлиза в знака на Козирога като дава енергия и целеустременост на представителите на този знак. Като съчетаем с това и Сатурновата дупка, през която минават Козирозите, можем да кажем, че периодът е прекрасен за завършване на започналите в миналото дейности.

Към края на седмицата Овните могат да изпитат леко емоционално напрежение, може да им се наложи да се разделят с важен за тях човек, идея или просто с нещо, с което много са свикнали. Но е дошъл моментът за промяната и няма как да го спрете!

Седмицата ще е чудесна за Везните, още повече ако се занимават с някакво изкуство. През тази седмица Везните лесно ще намират подкрепа в другите.

Седмицата ще донесе много трансформации и промени за Раците. Голяма част от тях може изобщо да не са в събитиен план, а да си останат на емоционално ниво. Най-силно това ще бъде усетено от Раците родени в края на юни и началото на юли.

Лъвовете и Телците бяха подложени на известно напрежение през изминалата седмица, здравето им също беше колебливо на моменти. Тази неприятна енергия ще отшуми за тях тази седмица, но трябва да са търпеливи още 5-6 дни.

Най-силните дни за Водолейте тази седмица са понеделник и вторник. Това е вашето време и ако има нещо важно, което трябва да правите, то правете го днес или утре, след това може просто да се насладите на резултатите.