Най-хубавото, което се случва тази седмица е фактът, че Меркурий се обръща и отново става директен. Кой трябва да се успокои най-напред- разбира се Стрелците. Лошите мисли, здравословните неразположения, трудните моменти, всичко това постепенно ще се оправи и нещата ще дойдат на местата си. Също така може да се очаква облекчение и при Девите и Близнаците.

Освен това тази седмица ще имаме пълнолуние в знаците на Близнака и Стрелеца. Може би всички имаме нужда в момента именно от него – едно пренареждане на плановете и на информацията. В този ред на мисли трябва да отбележим и знака на Рака. Всички пълнолуния се отразяват най-вече на емоционалния свят на представителите на този знак.

Другият важен акцент пада пак на знака на Скорпиона. Ако някой не ми е вярвал, когато казах, че ще си говорим много за Скорпионите, ето сега е време да ми повярва. Тази седмица Скорпионите трябва да действат много размуно и много методично. Емоциите им ще бъдат поставени на изпитание. А изпитанието ще е по издръжливост – който го преолдолее, ще получи хубава награда от съдбата. Същото се отнася и до представителите на знака на Овена.

Седмицата е много динамична и не е забравила и за Козирозите.Цялата сила ще бъде поставена тази седмица в ръцете на козирозите, а от тях само ще зависи в каква посока ще я насочат – дали да съградят нещо или пък да го разрушат. Важни решения ще трябва да бъдат взети!

 Емоциите тази седмица ще са много наситени. След като приключи периода на дезорганизираност, сега е време да подредим всичко, включително и емоциите. Те обаче ще бъдат много активни на моменти и ще ни атакуват- това се отнася най-вече до знаците Риби, Телец и Скорпион.

Освен това ще има и много промени – както на настроения, така и на планове. Това, което сме си мислили преди сега няма да е вече актуално плановете ни ще се прередят по един нов начин. Тази тенденция ще е характерна най-вече за Лъвовете и Везните.

А за Водолейте ще си говорим цяла седмица…