Може би емоциите ще са оснвното нещо, което ще характеризира всички нас тази седмица. Това ще са емоциите, които ще се отнасят до най-близките ни хора и тези, които най-много обичаме. Периодът е добър най-вече за Скорпионите, които ще имат шанса да достигнат емоционално до близките си и да им комуникират емоциите си през тази седмица.

За Телците е малко по-трудно. Те искат толкова много неща точно сега, но като че ли моментът не е много подходящ и трябва да се изчака, като краят на седмицата ще е много по-подходящ за силни емоционални ситуации.

За сметка на това Рибите и Раците ще могат да се насладят на взаимност и да усетят силно грижата на околните към тях. Радвайте се на вниманието, което получавате и го ценете.

Остта на взаимоотношенията представена от знаците Лъв и Водолей обаче е напрегната тази седмица. Представителите на тези два знака трябва да се особено внимателни в близките си, както и с интимните си партньори, защото може да си кажете редица неприятни неща, които не мислите и за които след това може да съжалявате.

Изявата ще е най-добра през тази седмица за Овните и за Стрелците. Те ще намерят това, което са търсили и тогава ще разберат дали точно него са търсили или са се заблуждавали през целия път.

Що се отнася до Девите и Близнаците – то тези два знака могат да си отдъхнат тази седмица, след напрегнатия период, който им донесе ретроградия Меркурий. Тази седмица ще е особено хубава, малко повече за Близнаците.

А Везните и Козирозите няма да се отръват от отговорности тази седмица, като акцентът ще падне над Козирозите. На тях им е дадена все още силата, която беше характерна за миналата седмица, дори можем да кажем, че тази сила ще е още по-ясно изразена през следващите 7 дни. Затова, мили Козирози, внимавайте какво си пожелавате, защото може да се изпълни.

Независимо от всичко, слънцето е в знака на Стрелеца, затова пожелавам на всички много оптимизъм и положително настроение!