Независимо че навън е много зимно и много студено, от астрологична гледна точка всичко ври и кипи и именно огнените знаци ще бъдат подчертани тази седмица. От седмици не се беше случвало това и постоянно трябваше да се адаптираме към трансформациите, които искаше от нас Скорпиона. През следващите седем дни  дори и представителите на Скорпиона ще могат да си отдъхнат.  Ето, тази седмица акцентът пада върху знака на Стрелеца и можем всички да се заредим с много позитивизъм и с топлина в сърцето напук на студа навън. 

Тази седмица и Венера и Меркурий ще влезнат в знака на Стрелеца. Това е една чудесна тенденция, която носи много положителни емоции за предстаителите на този знак. Тези положителни емоции може да са както в сферата на комуникацията и преговорите, така и по отношение на любовните взаимоотношения. Разбира се, тези тенденции ще бъдат усетени и от другите два огнени знака – Лъв и Овен и то по един положителен начин.

Като заговорихме за Овен, то тази седмица планетата Уран става отново директна и то в знака на Овена. Именно затова и тази седмица си говорим основно за този знак. Ако до момента промените при Овните са били напрегнати, то сега можем да очакваме известно облекчение. Енергията ще започне да протича по-хармонично и при Водолейте, на които предстои скоро да влезнат в Сатурновия си период.

Останалите променливи знаци – Дева, Близнаци и Риби, трябва да сас много внимателни тази седмица по отношение на комуникацията. Има опасност едно да казват, друго да се разбира и след това да има голямо объркване по отношение на плановете. Освен това бих си позволил да дам един съвет на тези три знака – не обещавайте нищо през тази седмица, което не сте сигурни, че можете да изпълните, след това може да има много разочаровани.

Везните и Телците трябва да са внимателни в харченето на пари през тази седмица. Първо получете парите, а след това ги изхарчете, защото в противен случай може да останете на червено преди празниците, същото, но в по-лека степен се отнася и до Козирозите.

Специално за Раците тази седмица: на 13 Декември  ще има новолуние. Пригответе се за една по-напрегната нощ и се постарайте да не поемате прекално много ангажименти през този ден. Внимавайте с емоциите.

             Желая на всички успех и много топлина в душата през тази така зимна седмица!