Дойде и времето за равносметка. Може би тя ще бъде направена най-добре тази седмица от представителите на знака на Козирога. Техните празници предстоят, предстои краят на тази година за тях, както и на сатурновият период в живота им, а всеки край е едно ново начало. Отговорностите при този знак тази седмица постепенно ще намалеят, а само последните представители на знака ще усетят още малко напрежение.

Сходи емоции ще усетят  и представителите на знака на Рака, които тази седмица трябва да са особено внимателни както с физическото, така и с емоционалното си състояние, защото могат да имат проблеми по тези направления.

Слънцето още е в знака на Стрелеца и акцентът отново пада над този знак. В момента имаме три планети в знака на Стрелеца и можем да очакваме много добро, дори отлично справяне от Стрелците що се отнася до работа, романтика, преговори и себеизразяване, това последното те си го могат по природа.

Известно напрежение е обхванало Близнаците и Девите към края на годината. И двата знака си правят равносемтка, от която не са много доволни и се чудят защо нещата не са още по-добре. Може би отговорът е, че нещата са точно такива, каквито трябва да са и не е необходимо да бъдат различни и няма за какво да се притеснявате.

Водолейте могат да са скептични по редица въпроси през тази седмица, но именно енергията на седмицата ще ги опровергае и ще им покаже, че нещата не са толкова лоши, колкото те си мислят, дори може да има редица хубави изненади.

Хубави изнеадаи могат да очакват и Лъвовете, които през тази седмица ще се чувстват много различно. Ако през първата половина ще са активни и динамични, то през втората половина могат да се появят някои задължения и ангажименти, които много бързо да изпарят свободното им време.

Седмицата за знаците на Телеца и Скорпиона може да е много добра и да ги зарадва с това, на което те много се радват и чийто символ са: парите. Ако сте положили необходимите усилия през годината, то сега ще се радвате на много добри финансови изненади.

Рибите ще са подчертано чувствителни тази седмица, т.е ще са в ествественото си състояние, но то ще е много интензивно. Може по детски да се сърдят за това, че не получават вниманието на когото искат и чувствата им са наранени. В такива моменти е по-добре да бъдете малко по-практични и повече егоисти. Ако не става- значи не става, няма смисъл да се тормозите.

Овните и Везните през тази седмица ще се радват на много приятели и на ценна компания. Много усилия ще положат тези два знака по отношение на хората около тях, но ако направят всичко с много желание, нещата ще им се получат чудесно.

Накрая една хубава новина. Тази седмица е зимното слънцестоене. С други думи можем да се радваме, че денят започва да расте, с което и надеждата в нас. Разбира се, това е и първата седмица на зимата!