Овен
Представителите на знака на Овена трябва да са внимателни по отношение на финансите си – кредити, пари, които дължат, но и такива, които дават. Като цяло се изисква един по-добър разчет на финансите. През годината се ориентирайте към това да покриете старите си задължения вместо да мислите как да изтеглите нов кредит.
Освен това може да ви  се наложи да минете през някои важни личностни трансформации, които да не вм харесат, но пък ще са наложителни. Нещо старо ще трябва да си отиде, за да дойде на негово място новото.
Това, на което ще може да разчитате е помощта на семейството си, а жените ще играят важна роля в живота ви като помощ и подкрепа.
Лъв
Много опит натрупаха Лъвовете през изминалите години и много нови знания. Сега е прекрасен момент за разносметка и асимилиране на наученото. Това е и задачата на Лъва през тази година – трябва да се отдаде на мърдост и на това да анализира и да си извади правилните заключения. Това не е много лъвска работа, защото предполага да се седи зад сцената, а Лъва обича да е на нея и да е център на внимание. За жалост няма друг изход – много опит е натрупан досега, но той няма как да бъде ценен, ако не бъде преосмислен.
Това ще доведе до известни личностни промени в Лъвовете през тази година, тъй като те ще са по-самоглъбени и някак си насочени премино към това, което се случва в тях и в душата им. Всичко това ще им пречи да поемат прекалена отговорност и по тази причина могат да получават упреците на семейството си.
Този период е много ценен за Лъвовете, защото това е именно времето, в което те ще имат шанса да се превърнат от малки котета в силни лъвове и с това ще са заети – с узряването.
Стрелец
Чудесна година за промени в живота. Стрелците винаги бързат и нямат търпение – сега обаче ще трябва да спрат за момент и да помислят накъде вървят, защото в последните години малко тичат без посока или посоката, която са поели е като пътечаката във фитнеса- тичаш като луд, но си седиш на едно място.
Стрелците вече са много наясно какво трябва да се промени в живота им и с самите тях, но се опитват да отложат този момент. Е, той дойде. През тази година, на базата на предишния си опит, Стрелците ще трябва да направят промените, които ще са за по-добро. А тези промени ще са приятни – ще доведат много нови хора в живота, ще има нови ситуации и преживявания, като цяло ще бъде интересно и вълнуващо.
Трудното през тази година се крие в това, че за да определят посоката Стрелците ще трябва да остават сами със себе си и да поемат отговорност за решенията си, а това може много да ги плаши, защото независимо че са силни хора, когато се стигне до важно решение, имат нужда да бъдат леко побутнати. Именно липсата на побутване, чувството на самота и изолация могат да са най-големите страхове за Стрелците през тази година.