Телец
През тази година на Телците ще им се наложи да се заинтересуват от помощта на другите хора в живота си. От една страна може да усетят нуждата да имат партньор, от друга страна може да се наложи партньора да играе по-важна роля в живота им.
Това се отнася и до бизнес отношенията – там партньорството също няма да е излишно. Често то ще е и решението на проблема и ще облекчава ситуацията.
Едновременно с това способността да се свържат с отсрещната страна може да е най-голямото предизвикателство за Телеца, който така много не обича да се променя и се адаптира само, ако е крайно необходимо. 
Може би поради тази причина най-добрата сфера за Телеца през тази година е тази на образованието (разширяването на гледната точка). Образованието може да се възприема буквално – като учение в училище или университет, така може и да се възприема като ценни житейски уроци, през които ще трябва да се мине. Именно образованието и трупането на знания ще помогнат на Телците по-лесно да си решат проблемите.
Дева
Годината се очертва много приятна и социална за Девите. Ще има редица промени в живота ви, в ежедневието вм, но всичко ще носи в себе си идеята за добра промяна. Нови хора ще се появят в живота, нови колеги, нова среда . Освен това годината е чудесна за планове и за мечти, защото сами по себе си това са бъдещите проекти, които очакчват да се реализират, затова мечтайте, Деви.
Многото контакти през тази година обаче могат да доведат и до известни проблеми в комуникацията най-вече, ако тя е крайна. Не бъдете прекалено критични нито към себе си, нито към хората около вас, защото понякога не е лесно да се разбере, че това си е черта от характера ви и вие не се заяждате.
Освен това може да има и известни промени по отношение на ежедневните ви задължения. Може да ви се наложи да поемете по-голяма отговорност в дома или в работата. Ако ви се налага смяна на дом или работа, то ще минете през известна адаптация, която просто ще изисква време, затова дайте си го!
Козирог
Козирозите са крайни хора и имат склоността да залитат по крайностите. Това няма да се размине и през тази година.
Годината ще се характеризира с много добро партньорство – както в сферата на личните отношения, така и в професионалните. Ако говорим за личните отношения – можем да очакваме брак, при тези козирози, които отдавна си имат партньор и до момента са отлагали брака.
Също така бизнес и работните идеи, които имате, ще намират съмишленици, които да ги подкрепят и да ви помогнат да ги реализирате.
В това се крие крайността – всички усилия ще бъдат насочени към тази сфера на партньорството. За сметка на това могат да пострадат социалните ви контакти – да забравите за някои приятели, да не искате да излизате с колегите, а всичко това да доведе до редица промени в плановете и то неочаквани. 
Затова по-добре е да оставите нещата да се случат, отколкото да прехвърляте през главите си множеството крайни и трагични варианти, които ви минават през ума. А вие знаете – всичко е по-лесно, отколкото ви се струва!