Близнаци
Близнаците също няма да изневерят на себе си и ще се противопоставят активно на дисциплината, рутината и нещата, които намират за скучни. Всичко това може да провокира проблеми, отнасящи се до ежедневните задължения и работата, където да им е трудно да се концентрират и лесно да губят интерес.
Силата при Близнака е в качеството да намира ред в хаоса, а от хаоса през тази година той може да извади много ценни личностни качества, които да му помогнат.
 Близнакът ще открие в себе си забравени способности или недоразвити такива и на базата на тях може да се впусне в изкарване на пари и трупане на капитал. Във финансово отношение годината ще е много по-добра за всеки един Близнак от предходните
Везни
За Везните, които се мечтали през последните години развитие по отношение на дейността, с която се занимават, годината ще е чудесна, защото ще им го предложи. Това е една чудесна година за кариерно развитие. Разбира се ще се изискват много усилия, но всичко ще бъде възнаградено.
В тази еуфория обаче Везните трябва да са много внимателни с харчовете, не трябва да харчат повече отколкото имат, защото в един момент равносметката, остнасяща се до парите, няма да е никак добра.
Също така, на моменти, ентусиазирани от своя успех и от лъжливите ласкатели, Везните могат да се самозабравят и да изпаднат в една прекалена гордост. За щастие редица събития от живота, както близки до тях хора ще ги върнат към реалността, като с това обаче могат да си спечелят незаслужено гнева на Везната.
Водолей
Една малко нетипична годиа за представителите на този знак, които са свикнали да правят нови и нестандартни неща. Това няма да се случи през следващите 12 месеца, а дори и да стане, ще е в много по-малки размери от това, което Водолейте очакват.
Годината е прекасна да подредите всичко в живота си – емоциите, дома, мислите си. Важно е да изградите нещата така както на вас ви харесват стъпка по стъпа. Освен това е много по-важно да градите, отколкото да разрушавате.
Успехите ще са на съвсем ежедневно ниво, не очаквайте големи скокове в каквото и да е било начинаие през тази година. Дори и да дойде големият успех преди това ще трябва да положите много методични усилия и да извървите пътя стъпка по стъпка.
През годината може да имате известни проблеми с авторитетите в живота ви, още повече, ако говорим за много млади хора.
Хубавото на годината при вас е, че ще се успокоите много, ще си отдъхнете от напрежението, което се е събрало във вас.