Една интересна тема се обособи през последните дни. Много въпроси бяха повдигнати за взаимоотношенията . Сега ще дам няколко пояснения…

 1. Когато говорим за зодии, то ние астролозите визираме само слънчевия знак. Позицията на Слънцето по знак се нарича зодия. Именно позицията на слънцето в нашата карта отговаря за това, което нас най-много ни радва в живота, това от което имам истинска нужда, отговаря за потребностите на нашето его.
 2. При едни конкретни любовни отношения обаче трябва да се гледат позициите и на другите планети в картата, като позициите на Луната, Венера и Марс са изключително важни и могат да дадат едно различно тълкуване от това само на слънчевия знак.
 3. При едни взаимоотношения винаги се стига до опознаване и сблъсък на първичното его, което е представено от слънчевия знак, затова и в статиите се разглежда комбинацията между зодиите.
 4. Всички хора сме направени да се разбираме и да постигмае хармония един с друг. С едни хора тази хармония се постига по-лесно, с други много трудно, но пак не е невъзможно.
 5. При едни партньорски отношения винаги трябва да се разгледа и ролята на родителите на партньорите и техните знаци. Тази роля също може да промени много цялостнаста картина.
 6. Нуждите от създаване на една връзка са различни при всяка една двойка.
 7. Всяка една двойка разбира щастието по различен начин . При някои това са парите, при други е сексът, при трети е романтиката, при четвърти са общите дефекти, т.н.
 8. Важността на партньора в живота винаги е свързана с личните уроци, които трябва да научим през този живот. Има партнньори, които ни издигат и ни помагат, има такива, с които живеем с едно безвремие на нищо и на спокойствие, което пак от някои хора се определя за щастие.
 9. Доброто партньорство е това, в което двамата партньори са на една вибрация. Тази вибрация се променя постооянно, ако партньорите успеят да я запазят, то и връзката им ще бъде много продължителна.
 10. За точен и професионален партньорски анализ трябва да се разгледат от астролога каритите и на двамата партньори и трябва да се вземат под внимание редица астрологични позиции, а не само тази на Слънцето= зодията.
 11. Анализът на взаимоотношенията дори само между зодиите винаги е точен, друг е въпросът дали партньорите са стигнали до истинските си същности или просто обичат образа на парнтьора, който са си създали в собствената глава.