Овен – дейният Oвен тази седмица трябва много да мисли и премисля какво прави, къде иска да стигне и как да стигне дотам. Силата няма да е в импулса, а в интуицията. Логиката пак няма да помага, време е да усетите кое е праивлно и кое не, другите методи се провалиха. За творците ще бъде прекрасна седмица.

Телец – време е Телците да излезнат от рамката, в която живеят и да се насочат към неща, които не са правили досега. Тези неща ще ги накарат да се почувстват по един нов начин и да открият в себе си дълбоко заспали черти. Седмицата на пробуждането.

Близнаци – през тази седмица искайте! Късметът е на ваша страна, но може вие да сте си проблема на самите вас. Това, че не знаете точно какво да поискате, е ваш проблем, но каквото и да поискате, ще ви се даде.

Рак – след пълнолунието, което мина през уикенда и напрегна емоциите на раците, сега те могат да си отдъхнат и да се чувстват по-спокойни. Ако първата част на седмицата ще е посветена на работа и на скучни задължения, то втората част от седмицата е прекрасна да обърнат внимание на любимите си хора и да се отдадат на неща, които са им приятни и ги зареждат.

Лъв – ще имате чудесната възможност да видят себе си през очите на другите и това много ще ви помогне да направите важни личностни промени. Седмица през която другите ще са огледало за Лъвовете.

Дева – тази година тръгна много добре за Девите, но през тази седмица няма да могат да разчитат само на късмета и добрите обстоятелства, а ще трябва да се обърнат към земната си прорида – да бъдат методични, последователни и практични. Така нещата ще се случват по-добре за тях.

Везни – социалната седмица на Везната, която ще се наслаждава на приятелите си и на приятната компания. Много изтощително върви този месеца за Везните, но сега те ще са заобиколени от приятни за тях хора, които ще им окажат нужната подкрепа.

Скорпион – по отношение на работата и бизнеса от Скорпионите ще се изисква много дисциплина и само така ще се получават нещата. Ако се държат пренебрежително или мисля, че нещата ще им се случат лесно, то могат да пренебрегнат съществени трудности.

Стрелец – другият знак, който може да се наслади на позитивното влияние на Юпитер през тази седмица. Чудесна седмица за преговори, за нови контакти и запознанства. Често обаче успехите могат да стават чрез друг човек.

Козирог – Козирозите искат да кажат толкова много неща тази седмица. Някои да споделят какво ги радва, други да споделят от какво им е писнало, обаче или не намират правилната форма да го направят или не могат да задържат вниманието. Важното е да вземат правилното решение за себе си, не е необходимо да търсят разбирането в другите.

Водолей – определено това е една чудесна седмица за Водолеите. Венера влиза в техния знак, а Юпитер прави прекрасни аспекти към зодията им. Седмичата е чудесна за приятни преживявания, за романтика, за успех и развитие.

Риби – седмицата, в която Рибите могат да покажат какво могат. Чудесна седмица за бизнес, чудесна седмица за активно и дейно поведение към собствения живот и личните интереси, както и чудесна седмица за секс и то романтичен и емоционален по рибешки.