Това ще е една сложна седмица на финните емоции, на илюзиите, но пък прекрасна за творческите натури хора. Седмица, в която всичко може да се случва тайно и закулисно. Седмица на помощ и съчувствие.
Овен – много емоционална седмица за овните, но емоциите могат да са много интензивни. Овните често подхождат прибързано по отношение на връзките, но тази седмица в бързината могат да пропуснат важни неща и да направят неправилни избори, а след това като се обърнат назад, да се чудят дали наистина те са били тези, които са взели тези избори.
Телец – телците също ще бъдат въвлечени в една сложна ситуация през тази седмица. Може да им се налага да помагат активно на хората около себе си, както на близките си, така и на приятелите, но тази помощ на моменти да им се струва прекалена, но няма да могат да я откажат. Трябва да се въоражат с много търпение и любов
Близнаци – тази седмица Близнаци трябва да внимават какво говорят и пред кого, защото, дори без да искат, могат да се изпуснат пред неправилните хора и думите им да се изтълкуват неправилно. През тази седмица и стените ще имат уши, които обаче няма да чуват правилната информация.
Рак- когато имаме новолуние, то винаги се отразява на емоциите на раците. Тази седмица емоционалното предизвкателство пред рака ще е в сферата на личностните трансформации. Може да има напрегнат моменти, които да накарат рака да действа по един нов начин, който не е типичен за него, да открие дълбоко заспали страни на своя характер. Може да се наложи да върне стари дългове.
Лъв – след като миналата седмица лъвовете се огледаха в очите на другите, сега трябва да решат за себе си с кого искат да продължат напред. Партньорството ще е важно за тях и може в тази област да настъпят важни промнени, дори такива с неочакван край.
Дева – този знак трябва да разчита основно на другите хора през тази седмица. Нещата няма да се поредеждат, както са свикнали представителите на този знак и реда и дисциплината няма да са лесно постижими. Девите могат да възложат на другите хора това, което смятат, че в момента не могат да направят добре.
Везни –  много правила и много авторитетно присъствие през тази седмица в живота на Везните. Трябва да се дават някакви обяснение, да се изпълняват срокове. Може да има известно забавяне в плановете и това да ги напраяга емоционално. През тази седмица трудно може да се разчита на помощта на околните.
Скорпион – чудесна седмица за промени, свързани с дома. Може да се захванат да декорират дома, да го ремонтират, през тази седмица могат да изпитат някаква свобода в дома си и да се отърват от хора или фактори, които ги дразнят. Основно нещата ще се въртят около дома и семейството.
Стрелец – много отдаденост и много усилена работа чака Стрелците през тази седмица по отношение на работата. Може да има моменти, в които Стрелците да трябва да скриват огнения си темперамент и да не действат както им се иска. Могат да се окажат както спасител за някой около себе си, така могат обаче да се превърнат и в жертва на обстоятелствата.
Козирог –  седмица, през която личните качества на този знак ще бъдат подложени на изпитание. Ще трябва да се доказват не само пред другите хора, но и пред себе си. Също така през седмицата много актуални ще са и финансовите въпроси, може да има неочаквани, но наложителни големи покупки.
Водолей –  поредната чудесна седмица за водолейте, особено за тези, които са родени на 07.  За тях рожедената година ще започне с много висок старт и ще им донесе много нови възможности и едно ново начало. Тенденцията за любов и хармония продължава.
Риби  Седмица, в която представителите на знака ще се чувстват добре. Поредната седмица, в която силата е на тяхна страна. Рибите преминават през Сатурновия си период и е добре да насочат енергията си към приключване на това, което се започнали.