Постепенно енергията на Рибите ни завладява. Това означава две неща. От една страна да се обърнем към самите нас и да проверим какво не е наред в нашия живот, а не да обвиняваме останалите. От друга страна периодът на съпричастност и разбиване продължава и трябва да положим усилия към хората, които ни заобикалят. Седмицата на нестабилните емоции във всяка една посока.
Овен – овните са имали време да се замислят в последно време какво им липсва и кавто в настоящия им живот не ги прави щастливи. След като са стигнали до това заключение, сега искат да променят всичко и то бързо, а това няма да стане и няма да са доволни, ако не изчакат нещата да узреят.  Малко повече търпение няма да е излишно!
Телец – може да има моменти през седмицата, в които Телците да се чувстват много неуверени и да не знаят какво точно да направят, за да се почувстват щастливи. Това, което със сигурност не трябва да правят е да се съветват с авторитетни за тях личности – родители, шефове. Ролята на приятелите и на братята/сестрите ще е много по-важна и ценна.
Близнаци – чудесна седмица за Близнаците родени в края на май. Това е седмица, в която късметът ще е на тяхна страна и нещата ще се случат така както те искат. Чудесна седмица да се реализират плановете и най-вече тези, които отдавна са били отлагани. Освен това е чудесна седмица да се поиска повишение.
Рак – през тази седмица нещата ще се случват добре за Раците, но след известно напрежение. Може ситуацията да се усложни много на моменти ,стигайки до пълно отчаяние, но след това нещата сякаш изведнъж ще се променят в полза на Рака. Седмица, в която ще бъде поставена на изпитание устойчивостта на Рака.
Лъв – тази седмица ще донесе известно напрежение в живота на Лъвовете .Те могат да се изправят пред ситуации на избор, като едновременно с това няма да им е лесно да вземат решението. Енергията на представителите родени след 14 август е ниска, нека се концентрират върху себе си и да пазят силите си, от другата седмица нещата ще се подобрят.
Дева – много неща искат да кажат Девите през тази седмица, много коментарни могат да направят, но те няма да бъдат разбрани добре. Това, което е добре да направят Девите през тази седмица е да бъдат изключително съобразителни и да не споделят мнението си, ако не е крайно наложително. Думите им могат да бъдат тълкувани неправилно или просто Девите няма да могат да намерят адекватната форма, под която да изразят това, което мислят.
Везни – обстоятелствата около Везните се променят и те заедно с тях. През тази седмица може да има неочаквани промени, които обаче да носят някакъв напрегнат емоционален момент. Няма как да избягате от ситуацията – опитайте се просто да намерите най-правилното решение и да извлечете ползата за себе си.
Скорпион – от една страна Скорпионите могат да изпитват трудности в емоционален план през тази седмица, а това може да се дължи на неочаквани събития и обрати. От друга страна те ще постигнат целите си по един недиректен начин, пак ще пуснат в действие манипулациите си, но този път ще е така неусетно за хората около тях, че всички ще се изненадат от резултата накрая.
Стрелец – разбриане и подкрепа Стрелците тази седмица ще намерят в лицето на приятелите си. Отношенията в работата, с колегите, с шефовете могат да не са лесни и да ги напрягат. Могат да се чувстват подценени, но едновременно с това да не знаят как да постъпят. Чудесно би било да се отдадат на това да правят планове и да реализират мечтите си.
Козирог – в момента изпитват труности да се справят с емоциите си, склонни са да се разочароват както от себе си, така и от хората около тях. Това не е необходимо – по-добре е да се изолират на моменти и да останат сами със себе си за да си подредят емоциите, в противен случай могат да влезнат в излишни пререкания.
Водолей – след хубавото трябва и малко отговорност. Водолейте през тази седмица ще трябва да се изправят пред обстоятелства и хора, които не са им много приятни, но ще трябва да защитят активно позицията си. Може да има връзки с администрациятя, може да се наложи да се грижат за близък до себе си човек. Седмица на принудителната отговорност.
Риби – Много от планетите постепенно преминават в знака на рибите през тази седмица. Това активизира много сфери в живота на представителите на този знак. Всичко сега се случва и рибите са ангажирани както с професионални дела, така и в такива от личен характер. Добре е да се оринтират към приключване, но е и време да помислят за новите неща.