Овен – започва сатурновия период за представителите на знака на Овена. Време е и те да се замислят какво постигнаха през изминалите дванадесет месеца и какво не успяха. Сега е моментът за равносметка и за обръщане към собствените нужди и желания. Венага след рождения им ден ще се впуснат отново да реализират плановете си.
Телец – упоритостта на Телеца няма да му донесе нищо хубаво през тази седмица. Това ,което ще му помогне най-много е интуицията, която ще му подскаже кое е добро и кое е лошо. Това се отнася най-вече до тези Телци, които до момента са видяли, че логически няма да се получат нещата и нещо винаги им убягва в плана и той не може да се реализира. Ако не разбирате една ситуация, то почувствайте я!
Близнаци –  могат да се чувстват не достатъчно оценени през тази седмица и да смятат, че нямат достатъчна сцена за изява и това да ги прави недоволни. Близнаците в момента имат много идеи, но не знаят точно как да ги реализират. Ако сами не може да вземете решение – то посъветвайте се, а не действайте както ви се стори за добре.
Рак – една хубава седмица за представителите на този знак, в която Раците могат да имат успехи в няколко направления. От една страна ако се явяват на изпити могат да измамят чудесно и да препишат, от друга страна, ако имат някаква нужда да оправят документите си, може да се появи човек, който по един задкулисен начин да им помогне, но бързо и ефективно ще им реши проблемите.
Лъв – напрежението от миналите седмици сега ще се успокои при Лъвовете и те ще могат съвсем нормално да продължат живота си. В момента, след като ги няма дразнителите от предишните седмици, сега Лъвовете могат активно да се замислят за любовта и да потърсят партньор, с който да да се чувстват добре.
Дева –  жизнената енергия на Девите сега спада и те не са в най-силния си период. Някакси нещата се случват извън техния контрол и колкото и да се опитват не могат отново да завземат властта. Значи могат да си починат и да се поглезят. За девите е чудесно време да си обърнат лично внимание и да се погрижат за здравето си.
Везни – много важна седмица за Везните,  на които в последно време им се налагаше да са много активни и да взимат важни решения. Тези седмица е добре да се огледат в очите на другите с цел да си сверят часовниците и да си дадат сметка дали са тръгнали в правилната посока и дали това, което преследват, наистина е това, за което мечтаят.
Скорпион – седмица, в която Скорпионите ще имат шанса да покажат и добрата страна от характера си, да бъдат мили и грижовни към хората, които обичат. Чудесна седмица да покажете на любимите си хора какво означават за вас и да ги зарадвате. Хубавото е, че ще имате и идеи и вдъхновение да направите това.
Стрелец –  през тази седмица на Стрелците им се пада реда да се занимават със сферата на дома и на семейството.  Много неща, които са се били забравили с времето, сега трябва да бъдат приключени, освен това на Стрелците може да им се наложи активно да се погрижат за някои близък до тях човек и да му се притекат на помощ.
Козирог – може основните събития през седмицата да се въртят около хората, които се намират в най-голяма близост до тях. Това могат да са братя и сестри, съседи или колеги. Може да им се налага да са активна и важна част от живота на тези хора и да им оказват помощ.
Водолей – енергията при знака на Водолея е силна сега и всики представители на знака могат да се замислят за някакво ново начало в живота им. Сега е времето да се предприемат умерени рискове и да се търси правилната посока, още повече, ако говорим за бизнес и медии.
Риби  рибите стават все по-силни и по-концентрирани, доколкото в възможно това за една Риба. Тази седмица им се дава като чудесна във всяко едно отношение, а тези които са родени в началото на знака ще могат да се насладят и на компанията на близки и приятели, с които да празнуват рождения си ден. Чудесно време за нови планове и  положителни промени в живота.