В момента преминаваме в много важен период от около 10-ина дни, през който всички сме подложени на важни и големи емоционални промени по отношение на  себеусещането. Всичко това се дължи на факта, че в миналата седмица имаше важно частични лунно затъмение, а другата седмица предстои слънчево затъмение и то пак в участието на лунните възли. Това обикновено са преломни моменти в енергиен план, които се отразяват на всеки един от нас.
Овен  това ще е седмицата, в която Овните ще се изправят в сблъсък с авторитетите в живота ти. За децата това ще са родителите, а за другите могат да са както шефовете, така и апртньорите. Овенът ще трябва да се съобрази с чуждото мнение през тази седмица, за да се запази хармонията във взаимоотношенията си.
Телец – седмицата продължава да е щедра към Телците и да им предлага много добри възможности – просто те трябва да се възползват, но едновремнно с това да не бъдат лакоми по отношение на това, което им се предлага.
Близнаци – тази седмица ще даде много по-голямо спокойствие в живота на Близнаците. Напреженията от миналите дни ще преминат и Близнаците отново ще се замислят за пари, то този път как да ги печелят успешно.
Рак – много силна седмица за Раците що се отнася до работа и до отговорности.  Раците ще правят всичко по един мек и дипломатичен начин през тази седмица, а нещата ще им се получават добре и ще могат да се насладят на плодовете на своя труд.
Лъв – седмицата започва с много висок старт за Лъвовете, но това ще гарантира за тях и известно напрежение. Възможно е да са прекалено прибързани и да не се замислят много какво правят. Хубаво е всичко да се случва по план и да бъде добре премислено.
Дева –  много точни и практични ще са Девите през тази седмица и нещата ще им се случат по един добър начин. Това ще е седмица отдадена на планиране на бюджета, както и на предстоящите разходи, които са характерни за лятото и за почивките. Девите обичат да проверяват всичко, затова е добре да започнат от рано.
Везни –  една хубава и хармонична седмица за представителите на знака, в която те ще могат да разчитат на късмет и на сътрудничество от страна на другите хора в живота им. Някакси Везните получиха тази оценка, която очакваха и сега са в период, в който преценяват накъде да се насочат.
Скорпион – много динамична седмица за представителите на този знак, изпълнена с голяма трансформираща енергия. Скорпионите могат да направят вече тези промени, които планираха много време и тази седмица ще им донесе много късмет в това начинание.
Стрелец – много позитивна седмица за представитлите на този знак. Нещата ще се случат добре и успешно, стига обаче плановете да са реалистични, а не да са направени напук на някого или просто за да се докажат по един не много логичен начин.
Козирог – Козирозите ще бъдат възпрепядствани да действат така както им се иска на самите тях и ще трябва да се съобразят с правила и норми, които ще им бъдат наложени. Може на моменти да се провокира чувството им на справедливост, но трябва да са много внимателни пред кого изразяват мнението си.
Водолей –  тази седмица още малко ще постави на изпитание търпението на Водолеите и ще ги провокира да действа по един различен начин от този, с който са свикнали, за да постигнат хармония и разбирателство в семейството. Прибързаността няма да им помогне.
Риби – през тази седмица Рибите трябва да бъдат основно практични и да се ориентират към краткосрочните цели. Много по-важно е всичко да се случи добре в идните няколко дни, отколкото да са направили план за след месец, но да не знаят какво предстои утре.