Една излючително важна седмица, в която всички ще се сблъскаме с новата енергия, която ни очаква. Тази седмица имаме важно и много силно слънчево затъмнение в знака Телец, което ще се отрази на всеки един от нас по индивидуален начин, но при всеки един случай ще е много забележимо.
Овен – овените ще усетят много силно новата енергия на тази седмица и ще се впуснат да действат, но трябва да бъдат умерени в мащаба, в който действат, защото могат да наранят близки до себе си хора, ако действат само на свяо глава и не се съобразяват.
Телец –Това опеределено е седмицата на представителите на този знак. Те най-силно ще усетят силата на слънчевото затъмнение, а то ще им даде много голяма сила и импулс за действие във всяка една сфера от живота. Много нова енергия ще бъде дадена –възползвайте се разумно.
Близнаци – много положителна седмица за представителите на Близнаците. Това е чудесна седмица за себепознание. Близнаците обикновено бързат и препускат, без да са сигурни накъде. Тази седмица е добре да се обърнете към себе си и да се замислите какво точно искате.
Рак – силно емоционална седмица за Раците. Тази седмица те ще са ориентирани към идеята за стабилност и сигурност в живота и няма да пожалят усилия, за да ги имат в живота си. Това може да е свързано с нови професионални ангажименти или нови предивикателства в личен план.
 Лъв – много важна седмица за представителите на този знак, в която Лъвовете ще се изправят пред въпроса за притежанията. От една страна ще се замислят много основно по отношение на финансите в живота си, а от друга страна ще придобият една нова увереност по отношение на личните си качества.
Дева – голямо успокоение ще настъпи по отношение на мислите при Девите. Това може да е седмица на релакс и на желание за почивка – чувства, които не винаги са типични за представителите на този знак. Хубаво е да си починете и да намерите правилната компания, в която да го направите.
Везни – Везните ще постигат всичко през тази седмица на базата на комуникацията и на базата на способността си да представят дори и трудните неща по един положителен начин. Ролята на братята и сестрите през тази седмица ще бъде много важна.
Скорпион –  Скорпионите ще извадят най-хубавото от себе си през тази седмица и ще подтиснат импулса си да критикуват и да са груби. Тази седмица те ще се отдадат на това да помагат на хората около себе си, защото ще усетят тази нужда. Ако са жертвоготовни и помагащи, ще получат много и от хората около себе си.
Стрелец – много романтично могат да са настроени Стрелците през тази седмица. Може да има важни събития, свързани с любим човек, които да окажат положително влияние и върху представителите на този знак. Стрелицте ще бъдат много по-меки и социални през тази седмица.
Козирог – седмицата, в която Козирозите ще поставят така типичните за тях амбиции на втори план и ще се отдадат на любовта. Тази, които не я притежават, ще се ориентират активно към търсенето й и могат да очават успехи.
Водолей – напрегнатите седмици на Водолея преминаха и сега всеки един представител на знака си е дал сметка какво трябва да промени в поведеието си за да има хармония във взаимоотношенията с другите. Тази седмица ще даде един нов подход по отношение на другите хора в живота.
Риби – неочаквани промени по отношение на любовния живот на Рибите. Представителите на знака могат да бъдат поставени в ситуация на избор, която ще е трудна за тях, защото и двата врианта може да са еднакво добри и да е много трудно да се избере. Това може да се отнася както до личния, така и до професионалния живот.