Това ще е седмицата, в която всеки един от нас ще се сблъска под една или друга форма и избора в живота си. Изборът ще е наложителен. Той няма да е толкова социален, независимо че ситуацията го предполага, той ще е много личен. Изборът ще е и емоционален и много мигновен, което обаче ще заплаши характера му – прибързаните избори не винаги са добри.
Овен – много емоции ще има в живота на Овена през тази седмица, а това може да го обърква до висока степен. Има желание както за почвка и отделяне от цялото напрежение, което го заобикаля, така и от поредното доказване в социален план. Добре е Овните да са внимателни по отношение на здравето тази седмица.
Телец – Тази седмица може да има редица събития в живота на Телците, които да заплашват сигурността им в живота. Някаква важна промяна е на ход, но тя може да плаши представителите на този знак и те да искат да я избегнат – няма да могат, по-добре е да я приемат.
Близнаци – хубавото време за Близнаците настъпва. Излизат вече от Сатурновия период, а позизията на планетите ще им помогне много по отношение на новите начинания. Всичко през тази седмица ще се решава на базата на добрата комуникация – както по отношение на формата й, така и по отношение на съдържанието й.
Рак – колебание и неувереност могат да са характерни за Раците през тази седмица. Представителите на знака трябва да решат за себе си кое им дава приоритетна сигурност и ги кара да се чувстват спокойни и да насочат силите си в тази посока – няма да могат да огреят на всички фронтове.
Лъв – седмицата може да е напрегната за Лъвовете и да се налага да мобилизират себе си и характера си, за да се справят с напрежението. Хуъбавото е, че трудното вече отминава и следващата седмица се очаертава много по-позитивна.
Дева – много неточности може да има в живота на Девите през тази седмица, а това може да ги напрегне много. Волно или неволно Девите могат да объркват другите около себе си и да им дават неточни срокове и информация, самите те могат да попадат в подобни ситуации. Важно е всичко да се проверява многократно, преди да се случи.
Везни – Тази седмица Везните трябва да са много внимателни с близкото си обкръжение. Както с приятелите, така и с колегите. Може да се породи известно напрежение, от което Везните ще трябва да излезнат с такт и дипломатичност, както и с възпитатено отношение към другите, ако се наложи.
Скорпион – Скорпионитя силно усетиха затъмнеието миналата седмица, а ако не са си дали сметка за това, то много скоро в живота им ще има промени, които ще им показат, че е време за едно ново начало – както в личен, така и в професионален план. 
Стрелец – важни решения ще трябва да вземат Стрелците в най-близко бъдеще, но сякаш има някакво опасение, което им пречи да са активни и дейни. На моменти врят и кипят, в други моменти просто не правят нищо. Нека се опитат тази седмица да намерят баланс по отношение на начина си на действие.
Козирог – търпеливите козирози няма да са така търпеливи през тази седмица и могат силно да усещат, че в живота им няма тази хармония, която те си предстаят за добра. Това може да ги напрегнве и да поискат да си починат и да се отделят с любими хора и да заредят батериите си.
Водолей – емоциите на Водолеите ще са неукротими през тази седмица. На базата на емоциите, те могат да вземат редица решения, които не са много добри. Най-вече трябва да са внимателни по отношение на парите и по отношение на преговорите за пари, ако им предстоят такива.
Риби –  много объркана седмица по отношение на комуникацията – едно се казва, друго се разбира, а това може много да изнерви Рибите. Нека, ако има важни разговори или преговори през тази седмица, да бъдат отложени за следващата – така могат да се спестят редица главоболия.