Последното затъмнение сложи акцент върху идеите и плановете в живота. Тази седмица ще ни предложи редица избори, а ние ще трябва да изберем най-добрият за нас. На моменти всички варианти ще ни се струват добри и ще ни е трудно да изберем само едно нещо. Именно в това ще се крие трудността – трябва да направи избор, без да гледаме назада и без да съжаляваме за пропуснатата възможност.
Овен – много активна седмица за Овните, в която задачите сякаш няма да свършват и постоянно ще се появяват нови. Чудесно време за стартиране на нови проекти в професионален план. В личен план трябва да са много внимателни, защото ако има нещо скрито, то може да излезе на светло.
Телец – много успешна седмица за Телците що се отнася до планове,до пътувания и контакт с чужбина и с чужденци. Прекрасно време за преговори, за много комуникация, за ново познание. Може да започне нов етап в професионален план в живота на Телците.
Близнаци – много силна седмица за представителите на този знак във всяко едно отношение. Енергията е добра както за себеизява, така и за бизнес, за романтика и за правене на добри и успешни планове. Темпераментът може да е леко ускорен, но при толкова възможности – това е нормално.
Рак – седмицата ще поднесе известна доза колебание и неувереснот в живота на Раците, а това са двете неща, които те най-много не харесват. Изборът няма да е лесен за Раците, а многото варианти ще ги объркват. Да се посъветват с авторитетни за тях лица.
Лъв – много нови възможности както в личен, така и в професионален план ще се появят в живота на Лъвовете. Роляата на близките приятели, на братята и сестрите ще е много важна, като именно тези хора могат да окажат голяма помощ и подкрепа.
Дева –  през тази седмица Девите ще усетят, че нещата се случват в живота им, но не по техния начин и не следвайки тяхната логика. Това може много да ги напрегне на моменти и да не са сигурни дали са в правилния път. Много ще им помогне способността да се оглеждат в очите на другите.
Везни – много успешна седмица за Везните в професионален план, най-вече за тези представителите от знака, които се занимават с медии и телекомуникации. Ако имате важни преговори тази седмица – давайте, ще имате възможност да получите това, което искате.
Скорпион – една нетипична седмица за Скорпионите. Сега те няма да могат да доминират и да казват какво и как да се случва. Сега ще трябва да се съобразят с отсрещната страна – приятел, съпруг, партньор. По-добре е да бъдат гъвкави, за да им се получат нещата по-добре.
Стрелец – това е деликатният период за Стрелците. Добре е да са внимателни както по отношение на здравето, така и по отношение на взимането на решения. Най- добре е тази седмица да си вземат отпуска и да си починат, без да взимат важни решение – просто да си починат.
Козирог –  прекалено голямо напрежение и несигурност може да има около Козирозите през предстоящите седем дни.  Хората могат сериозни да ги дразнят, а лиспата на организираност и на професионално отношение може да провокира козирозите да покажат и тъмната си страна.
Водолей – добрата енергия при Водолеите се възстанови и сега те могат да се чувстват много добре. С помощта на конструктивната комуникация ще могат да постигнат чудесно целите си – както в личен, така и в професионален план.
Риби  прекалено много напрежение може да има в живота на Рибите. Може да се усеща една подчертана несигурност, с която Рибите да не могат да се справят. Прекалено многото варианти могат да ги объркват и да не знаят в каква посока да се насочат. Добре е да слушат интуицията си – тя ще им подскаже кой е правилният път.