След голямата активност в астрологичен план преди няколко седмици сякаш настъпи едно своеобразно затишие. Както се казва винаги след затишието има буря. Тази седмица е последната на затишието, след това ще има една много силна и голяма активност. 
Тази седмица най-важното събитие е пълнолунието, което ще ни изненада с луната в най-слабата си позиция – тази на Козирога. Социалният живот ще е силно повлиян от емоциите, а емоциите ще са провокирани от социалния живот. Ще е една важна седмица на избор.
Овен  нещата си вървят и се случват, но Овенът не е доволен. Това не е неговият начин, има чувството, че емоционалния му свят не се разбира от другите. На моменти Овните ще са по-склонни да бъдат „и сам война е войн”, отколкото да се съобразяват с другите тази седмица.
Телец – емоциите на Телеца сега ще са силно свързани с идеята за семейството. Това ще е сферата, която ще балансира Телеца, ако има проблеми по отношение на работата и социалните задължения. Телецът не трябва да е конфликтен, трябва да излъчва хармония и ще получава хармония.
Близнаци – прекрасна седмица за представителите на знака родени през втората половина т.е тези, които сега имат рожден ден. Ако за другите хора сега настъпва времето за почивка, то сега Близнаците трябва да се замислят за дългосрочните си планове, защото сега е моментът да се посади семето, за да може след време да израсте в правиния момент.
Рак – емоциите при Раците са силни тази седмица. Те са и основната сила на този знак. Само че сега емоциите ще се използват като катализатор, като мотор за действие и постигане на целите в социален и професионален план.
Лъв – много важна седмица по отношение на приятелите – те могат да се явяват и в ролята на семейство. Именно приятелите ще са тази, които ще ви помогнат както в емоционален план, така и по отношение на професионалните ви планове.
  
Дева – незввисимо че може да има известно напрежение в емоционален план, именно емоциите ще са решението през тази седмица за Девите. Проявеното разбиране към близки и приятели, към бизнес партньори, проявената съобразителност – всичко това ще бъде много високо оценено от другите хора в живота на Девите.
Везни – тази седмица Везните могат да покажат и другото си лице, което е по-различно от обикновеното им поведение, което се свързва с толерантност и търпимост. Ако имате Везни в живота си, то много внимавайте, защото и една капка може да прелее чашата и тогава да ви се наложи да се сблъсканте с неподвласният на контрол темперамент на Везните.
Скорпион – специално за тези, които са родени в края на Октомври. Тази седмица може да ви накара да се изправите пред стари задължения, отговорности и предизвикатеслтва. Може да не ви се иска, може да си затваряте очите и да се правите, че нищо не се случва, но това не е така. Няма да мине предизвиактеслтвото, без вашата намеса.
Стрелец – интересна седмица по отношение на Стрелците. Досега им беше дадена възможност да действат и да направят всичко възможно, за да защият интереса си. Сега обстоятелствата ще се намесят и ще подредят ситуацията, а на Стрлеците не им остава нищо друго освен да се съобразят.
Козирог – силно емоционална седмица за Козирозите. Ролята на жените в живота им ще е много важна – това могат да са майки, сестри, съпруги. Може да има важни събития в живота им, към които Козирозите да са съпричастни.
Водолей – много добра партньорска седмица за Водолеите. Всяка една емоционално трудна ситуация сега може да се реши по добър начин и да се възцари хармония във взаимоотношенията и най-вече по отношение на интимния партньор. Всеки един жест ще бъде добре оценен.
Риби – специално за Рибите, които се занимават със строителство, архитектура или проектиране. Тази седмица е много силна за вас  и ще има добри възможности, от които да се възползвате. Не бъдете прекалено алчни, опитайте са да почувствате ситуацията, отколкото да я анализирате – това ще ви помогне да вземете правилното решение.