Много силен край на този месец. Намеренията, темперамента и страстите са в пълна хармония със средата на лятото – всичко ври и кипи и не може да се контролира. Емоциите ще са много горещи, на моменти изпепеляващи – от силна любов ще преминават с силна ревност, дори на моменти омраза. От друга страна действието няма да е логично – то ще е импулсивно. Всичко ще се случва толкова бързо както в събитиен план, така и в емоционален, че ще си даваме сметка какво е станало, след като нещата са се случили.
Също така ще имаме и пълнолуние в знаците Лъв и Водолей. Това пълнолуние ще постави акцент на взаимоотношенията ни с другите хора, на социалните ни контакти и ще ни накара да се замислим и за другите в живота ни, не само за самите нас.
Овен – Овните ще са силно разкъсвани по отношение на действието тази седмица и трябва да бъдат особено внимателни. Съзнанието ще им казва направи това, но импулсивността ще ги тласка в друга посока. На базата на прибързаността обаче могат да се направят големи грешки, за които след това да съжалявате.
Телец –  много практични и логични ще са Телците тази седмица. Ако досега разчитаха на емоциите, то тази седмица техен приятел ще е студеният разум, който ще им подсказва какво и как да правят. Парите могат да са много важни през седмицата и могат силно да ви вълнуват. Преговаряйте за пари обаче разумно, без да бъдете прекалено алчни.
Близнаци- голямото облекчение за Близнаците след поредния ретрограден Меркурий. Сега е време да направите равносметка на изминалия един месец, да анализирате грешките и трудните ситуации и да разберете какво не трябва да повтаряте за напред.
Рак – тази седмица ще донесе много промени в живота на Раците и то отнасящи се до плановете им. Плановете и мечтите или ще запонат да се реализират или ще бъдат сменени с такива, които са по-актуална и отговарят по-добре на настоящата ситуация.
Лъв – време е Лъвовете да ускорят темпото и да си се ориентират към приключване. Сега не е моментът да започвате нови неща, а да приключите старите. След което си починете. Вие сте способни на голямо натоварване, но без почивка, може да има както емоционално, така и физическо срутване. Не го позволявайте.
Дева – много хубави събития очакват Девите през тази седмица. Може да се каже дори, че това, което си поискате – то ще стане. Чудесна седмица както за подобряване на личните взаимоотношения, така и за финансовите дела. Може да има подобряване на доходите, както и много добри предпоставки да това да се договори.
Везни- Везните ще играят роята на умиротворител в живота на близките си. Напрегнатите ситуаци и конфликтите както в личен, така и в професионален план ще бъдат хармонизирани от Везните. Може да се наложи на представителите на този знак да се жертват за другите за да запазят собствената си хармония.
Скорпион – тази седмица дори и прикритите Скорпиони няма да могат да скрият емоциите си и това, което им е на душата. Когато говорим за чувство на притежание и ревност, то те винаги са първи.  Опитвайте се да не провокирате Скорпионите в живота ви и да се отнасяте толерантно към тях, както и да не им давате поводи за съмнение или ревност.
Стрелец – колегите ще са много важни в живота на Стрелците тази седмица. Може да получите изненади от колегите си. Дори хора, които смятате, че не ви харесват, сега могат да дойдат при вас и да ви споделят колко сте им симпатични. Не отхвърляйте хората, които не разбирате, а им дайте шанс да ги опознаете.
Козирог – много добра силна и конструктивна енергия се дава в момента на Козирозите. На базата на вродената си зрялост те ще могат да вземат много важни решения за себе си, както и за най-близките си хора.  Обстоятелствата ще накарат Козирозите да бъдат мъдри и справедливи, дори и към себе си, както и да направят важни краткосрочни планове.
Водолей – много хора ще се опитват да заповядват на Водолеите през тази седмица и с това си поведение ще провокират гнева им. Представителите на този знак трудно ще контролират темперамента си и дори и най-малките провокации ще ги изваждат от кожата им и ще ги карат да се защитават, на моменти дори стигайки до агресия. Бъдете много търпеливи и разбиращи по отношение на Водолеите в живота ви.
Риби – нещата в емоционален план няма да се случват така както им се иска на Рибите. Всичко обаче ще се подрежда от само себе си и то по най-добрия начин точно в момента, в който мислите, че всичко е загубено и няма шанс да се оправят нещата. Тази седмица ще ви докаже, че има чудеса.