Това ще е една седмица, която осново ще се свързва с идеите. Дори и да се зараждат лесно, то реализацията им няма да е така лесна, а всеки един от нас ще трябва да направи есктра усилия за да се справи в идеен план. Не всяка идея ще е добра, точно в това се крие интересното тази седмица – всеки човек ще трябва да направи за себе си сметката какво е добро за него и какво не е и как иска да реализира плановете си.
Овен – сферата на семейството изисква вниманието на представителите на този знак. Сега е моментът да се поправят напукванията във връзката и да се направят необходимите компромиси, така че партньорът да се чувства добре и оценен. Търпението и грижата ще помогнат много на Овните тази седмица.
Телец – Чудесна седмица за Телците и то за тези, които да родени в края на знака. По отношение на работата им ще се случат точно тези неща, от които Телците имат нужда. Ако имат нужда от отпуска – то ще им бъде дадена, ако проявят инициатива, то и тя ще им бъде възложена и ще имат шанс да блеснат.
Близнаци – много съобразвителност ще трябва да проявят Близнаците през тази седмица. На моменти ще са силно провокирани както от хората около себе си, така и от събитията. Не е добре да си изпускат нервите, защото може да се стигне до големи конфликти. Важни решения не е добре да се взимат тази седмица.
Рак – активността за Раците продължава и то в редица сфери.Не е сега време за почивка, а за действие. Дори да се опитате да почивате, то почивката ви може да не е пълноценна и много други неща да ви вълнуват. Имате добри възможности да реализирате плановете си в социален план.
Лъв – Страстите при Лъвовете са много нажежени. За тази, на които им мина рождения ден, започна един положителен и активен период, но за другите, има още малко напражение както в емоционален, така и във физически аспект. Може да минете отново през стари ситуации с цел успешно да се справите с тях.
Дева – Една хубава седмица за Девите. Положителната вълна при тях продължава. Дали тя ще е свързана с почивка, с любов, с изкуство – всичко това ще е чудесно представено в живота на Девите и ще им носи много хубави моменти.

Везни – Романтичното настроение постепенно започва да завладява Везните и към края на седмицата ще са изцяло потопени в романтика, която ще искат да споделят с любим за тях човек. Затова и социалните контакти ще са много важни, защото те ще носят много приятни емоции.
 
Скорпион- много от нещата, които Скорпионите си мислят, трябва да ги запазят за себе си, за да не нарушат хармонията с най-близките си хора. Дори и да смятате, че виждате истината, то ако другата страна не е готова да я чуе, то ще навредите вместо да помогнете.
Стрелец – прекрасно време за себеизява за Стрелците. Дали ще се занимавате с лични драми или ще развивате актьорските си умения и там ще упражнявате драмата – няма значение, тя ще е присъща за вас тази седмица. Тя ще ви носи както много наситени емоции, така и ще ви кара да се чувствате живи и борещи се.
Козирог – това ще е една седмица, в която ще е по-добре да не пътувате и да премислите отново плановете си. Огледайте се, някои неща около вас са се променили и те налагат тази промяна в плановете ви – трябва да я направите, няма как да я отложите.
Водолей – Трудно е когато Слънцето преминава през срещуположния знак. На моменти Водолеите ще губят търпението си и може да влизат в излишни пререкания, които самите те са създали. Когато се ядосате, по-добре е да се изолирате за малко и да погледнете ситуацията от друг ъгъл – това много ще ви помогне да не действате по един прекален начин.
Риби  това ще е една успешна седмица за всички Риби, които се посветят на това да се справят успешно с ежедневието си и ежедневните си проблеми. Илюзиите няма да имат значение, дори ще объркват. Трябва да се действа рационално и ако има проблем, то да се действа директно.